1 264 wyników w czasie 151 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Powiększanie ust - po co?

milamala napisała: > ofelia1982 napisała: > > > Po mnie nie widać, że kombinuję przy twarzy, a ostatnio jak spotkałam się > z kol > > eżanką to mnie wypytywała jaki krem używam, że prawie zmarszczek nie mam > :P > > Ofelio jak ty jestes z

Re: Powiększanie ust - po co?

ofelia1982 napisała: > Po mnie nie widać, że kombinuję przy twarzy, a ostatnio jak spotkałam się z kol > eżanką to mnie wypytywała jaki krem używam, że prawie zmarszczek nie mam :P Ofelio jak ty jestes z 1982 to nie masz prawa miec jeszcze zmarszczek ani niepowinnas miec potrzeby

Re: Jak odnowić płytki pod prysznicem?

ofelia1982 napisała: > No właśnie farby odpadają, been there done that. > Zastanawiam się czy nie położyć...płytek na płytki:) Jeszcze taki pomysł. > Tutaj wygląda tak prosto

Re: Tretynoina I brak atredermu😭😭

ofelia1982 napisała: > Ja kupuję w aptekach internetowych, ostatnio w Indiach Ja tez. Od okolo 15 lat. -- "dopiero jak wzielam kota to sie okazalo co to za towarzyska bestia jest; wytrzymac z nim nie moglam, tak mendzil" (thelma.333)

Re: The Ordinary - zawód

ofelia1982 napisała: > Jako naukowiec powinnaś jednak napisać coś o tretinoine, bo to ona naprawdę dzi > ała... Masz racje. Uzywam od okolo 15 lat i nikt, ale dokladnie nikt, nie daje mi wiecej jak 35 lat a mam prawie 50. Nawet lekarz medycyny estetycznej u ktorego wypelniam usta

Re: Dawne wątki - ciąg dalszy

melancholia - jakoś tak ostatnie posty były niepokojące chipsi - czy w końcy spacyfikowała szwagra jak ofelia 1982 poradziła sobie z kłoptami syna Była taka historia o zaginionej matce dwójki dzieci. Czy odnalazła się? Co u forumki tek co czekała na paczkę. Czy jej los się odmienił?

Re: Jak się samoopalać?

ofelia1982 napisała: > Zapraszam Cię do siebie. Vita liberata używam od 3 lat i naprawdę to jedyny któ > ry nie śmierdzi. Będę jeszcze testować st.tropez bo mam ale VL jest pod tym wzg > lędem rewelacyjny Przy aplikacji nie śmierdzi - rano już tak. Mniej niż drogeryjne

Re: Jak się samoopalać?

ofelia1982 napisała: > Aha i nie śmierdzi samoopalaczem Śmierdzi niestety. -- - What if people try to corroborate all this information? - Don't worry. They won't.

Re: Ładne i wygodne klapki - help!

ofelia1982 napisała: > tylko nie japonki! Popieram, ja też nie trawię tego "cosia" między palcami. Sugestii żadnych nie podam - moi koledzy już mnie wyręczyli... 😁 -- Naucz się śmiać z samego siebie. Będziesz miał ubaw na całe życie...

Re: o co chodzi w Polsce z tym hejtem na imiona d

ofelia1982 napisała: > Ale ludzie, ktorzy urodzili się w PRL dzieci mieli zazwyczaj dopiero po roku 20 > 00.. Ludzie, ktorzy urodzili sie wPRLu (nie trzeba bylo sie urodzic w PRLu zeby slusznie fascynowac sie dobrobytem w Ameryce) tez wydawali na swiat dzieci w PRLu. Moi rodzice

Re: o co chodzi w Polsce z tym hejtem na imiona d

ofelia1982 napisała: cyt. > Chyba chodzi o to, ze zapożyczenia z innych języków brzmią pretensjonalnie. Mi > na przyklad kojarzą się z kompleksami po-PRLowskimi, gdy wszystko co "hamerykań > skie" było fajniejsze niz polskie. Moglo by to i byc, tylko to dosc nielogiczne jest

Re: Do niewierzących- Obawy:Śmierć i brak zbawien

ofelia1982 napisała: > I kontrargument o wolnej woli mnie nie przekonuje - jest imho próbą racjonal > izacji niewytłumaczalnego.. Bo wolna wola może wytłumaczyć ewentualnie obozy śmierci, ale już nie choroby. > Nie, gdyby nad światem czuwał ktoś, kto kocha ludzi (dobre sobie

Re: Do niewierzących- Obawy:Śmierć i brak zbawien

ofelia1982 napisała: > I kontrargument o wolnej woli mnie nie przekonuje - jest imho próbą racjonal > izacji niewytłumaczalnego.. To raczej proba racjonalizacji,że niby ten zajebiście dobry Bóg pozwala, żeby jego słudzy księża gwałcili dzieci, uprawiali politykę, w swej wielkiej

Re: To wszystko jest bez sensu ;)

ofelia1982 napisała: > Wniosek? Zrób sobie dzieci, sens przyjdzie :P U niektorych nie dziala to tak latwo. Dzieci, wnuki, prawnuki, geny rosna a potem sie rozmydlaja z kazdym nastepnym pokoleniem. Pomijajc, ze przekazywanie genow nie ma jakiego wielkiego sensu, to wiedzialas, ze

1 2 3 4 5 6