828 wyników w czasie 171 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

okruszek444

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b2a6c01d2ecdcbd6.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5a37a6a806d792ca.html niedz., 11-10-2009 Forum: Haft krzyżykowy Wątek: okruszek444 Autor: harpatkaa

okruszek444

Zaduma www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/70b142afddc9c626.html Kobieta w paprociach www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c56feb15334aea

okruszek444

Dodalam do fotosika 5 ostatnich moich prac, sa na koncu albumu "moje prace" - okruszek444.fotosik.pl/albumy/455992.html pojedyncze linki do obrazkow

Okruszek444

okruszku444,jak moje pociechy odrobią lekcje i zwolnią "mamuśce"kompa to zaraz Ci wysyłam tę czarnoskórą laseczkę w żółtym turbanie.Ewa -- fotoforum.gazeta.pl/5,2,dona2000.html

Re: Okruszek444

dona2000 napisała: > okruszku444,jak moje pociechy odrobią lekcje i zwolnią "mamuśce"kompa to zaraz > Ci wysyłam tę czarnoskórą laseczkę w żółtym turbanie

do okruszek444

Dziekuje bardzo za pomoc w znalezieniu schematów do 2 obrazów:) pozdrawiam cieplutko

Re: Szukam paru wzorków, pomożecie?

mam te dwie kobiety w turbanie w fotosiku w albumie 1 POSTACIE PORTRETY, zdjecia nr 294- 309 -- www.okruszek444.fotosik.pl/

Do OKRUSZEK444 (początek wątku)

Mam do Pani prośbę, czy ma pani wzory do obrazów z Pani galerii? Chodzi mi o obraz numer 1,6 i 18(w 18 oba obrazy)

Re: Do OKRUSZEK444

obrazow z nr 18..jeden wzor juz wgralam do fotosika ( adres ponizej) do albumu postacie, portrety...a drugi wgram za chwile do tego samego abumu . Milego haftowania!! -- www.okruszek444.fotosik.pl/

do okruszek444 (początek wątku)

okruszku444,mam ogromną prośbę.Czy możesz przesłać mi schemat Sary Moon.Jest w Twoim "fotosiku" ostatnia /Belinda/.Napisałaś,że masz w PDF.Z góry dziękuję.

Re: do okruszek444

czy ja tez moge prosić na gazetowy? nie udalo mi sie znalezc w pdf

do okruszka 444 (początek wątku)

forum.rukodelie.ru/viewtopic.php?t=2858 Podalas ta stronke i tam jest sliczny obrazek z dziewczynka siedzaca przy ogniu,ale jak chcialam to sciagnac ,to zapisalam na dysku i pozniej mi sie to nie otwiera wogole .Czy je

Re: do okruszka 444

przed chwilką sciągnęłam dla Ciebie ten wzór, otwiera mi się bez problemu, zaraz wyślę !!

Do Okruszek444 (początek wątku)

Witaj! Napisałam do Ciebie na pocztę gazetową, a tutaj piszę, bo nie wiem czy tej poczty używasz. Odbierz proszę :)

Re: Do Okruszek444

Znalazłam odpowiednie zdjęcie i wysłałam :)

Do okruszek444 ....... (początek wątku)

Witaj przepraszam ze tak mecze ale wyszywlas obraz chinki bardzo mi sie podoba czy masz moze czytelny wzor bo tutaj kolezanki podaly strony ale po wydruku jakosc jest kiepska. Jak bys mial czy wyslesz mi na opiekunka31@wp.pl dokladnie szukam tego: wt., 18-01-2011 Forum: Igłą i Nitką Malowane... Wątek: Do okruszek444 ....... Autor: hafiareczkaxxx

Re: Do okruszek444 .......

Bardzo wielkie DZIEKUJE !!!!!!

do Okruszka 444 (początek wątku)

Dawno ,nie bylam na forum ,ale chcialam sobie wejsc do tych stronek u gory,ktore kiedys juz ogladalam i bardzo mi sie podobaly wzory.Ale teraz jakos mi sie nie otwieraja wogole ,czy sa jeszcze aktualne?

Re: do Okruszka 444

ja tez rzadko tu zagladam teraz,, a szkoda..bo forum nadal ma sie dobrze i sa tu wspaniale, chetne do pomocy dziewczyny :) niestety..i mnie nie udaje sie wejsc w stronki nad ktorymi niegdys spedzilam wieczor :(

1 2 3 4 5 6