78 wyników w czasie 89 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

ola261

Takie małe torbiele w pajęczynówce w obrębie komór mózgu (czy o to chodzilo?) mogą pojawiac się u całkowicie zdrowych dzieci i potem stopniowo zanikać - jeszcze przed urodzeniem. Jeżeli torbiel się nie powiększa i nie wpływa na przepływ płynu mózgowo-rdzeniowego, wszystko jest w porządku.

Re: Jak to rozumieć?

Ola! We mini? Wola -w bikini. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=261

Re: Basen naŚląsku-gdzie z niemowlakiem?

Artur, oto nry telefonów: 261 53 02 i 0608 52 59 64. Powodzenia, napisz jak było. Ola

Re

hania261 napisała: > Tiger1, byla ogromna i miala dwoch amantow, jednemu > zjadla noge :) Co tam noga! Zobaczcie to: www.youtube.com/watch?v=KYp_Xi4AtAQ bleeeee

Re: Jeszcze raz ja

Dziękuję bardzo, miałam USG 3D było super, wszystko wiać bardzo ładnie i wyraźnie. Życze Ci powodzenia na Twoim USG ola261, nic się nie martw, na pewno wszystko będzie w porządku. Trzymam kciuki, pozdrawiam.

Wiosna?

zamknięta-tutaj wszystko ok,wyniki krwi,moczu,cukru też w normie.Wieczorami męczy mnie zgaga.Kiepsko śpie,nie mogę znależć wygodnej pozycji.Waga prawidłowa +8kg więc smuteczki na bok.Przeglądam str podsunięte przez OLE261 i w imieniu Nas wszystkich dziękuje.Jest w czym poszperać.Mam tylko problem ze

30-04-2006

emama: Moralniak - kidada Przyszli tatusiowe??? Pytanie do mam :))) - limonka26 Prawo i pieniądze: Jeszcze raz o zasiłku rehabilitacyjnym - guzmania Zakupy: Frida zamiast gruszki do noska - ola261 Szpitale: poród w łodzi - dorys Jaka jest cena cesarskiego

30-04-2006

emama: Moralniak - kidada Przyszli tatusiowe??? Pytanie do mam :))) - limonka26 Prawo i pieniądze: Jeszcze raz o zasiłku rehabilitacyjnym - guzmania Zakupy: Frida zamiast gruszki do noska - ola261 Szpitale: poród w łodzi - dorys Jaka jest cena cesarskiego cięcia

Re: czkawka dzidziusia

dokładnie mam takie uczucie jak gdyby bicia serduszka jak napisała ola261:-) Ale zanim dowiedziałam się, że to czkawka przez kilka dni się strasznie martwiłam, że to jakieś dziwne ruchy dziecka -- src="<a

Re: Mix w Plusie

Gość portalu: ola261 napisał(a): > W sumie musi ich być 36 po 30 zł. Czyli 1080 zł. A co dostajesz w zamian? Usługi droższe niż w jakimkolwiek innym prepaidzie. I telefon, wprawdzie za 1 zł, ale weźmy np. reklamowany SE k300i - do kupienia na allegro za ok. 350 zł, bez żadnych umów i

Re: basen w katowicach

Dla Niemowląt - Swimmer Zgłoszenia tylko telefonicznie w godzinach od 16:00 do 18:00 tel. (0 32) 261-53-02 oraz tel. kom. 0 608-525-964 Pozdrawiam! Ola

Re: napiszcie jak bylo na spotkaniu.

iwotlen dzitka olenka_ola anikwaw annamaria32 ajka66 monika.1977 hashi_ona witosza3 joanna97 ania9812 dorota069 bonka_64 katr25 patsik virlomi sylwunia_1986 gusiek74 i te z okolic Warszawy: aska.mru ala261 tygrysek01 ojka1 andziuleczka dorota321

1 2 3 4