Gość: sweep IP: *.local4.pl / 80.51.180.* 21.05.06, 20:15 No właśnie. Zamierzam podpisać umowę na 36 miesięcy. Czy warto? Nie chcę wtopić, bo słyszałem o tajemniczych zniknięciach pięniedzy z kont użytkownika, które po jakimś czasie powracają itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq nie warto! 21.05.06, 20:23 i co dostaniesz w zamian? drogie usługi i badziewny telefon. lepiej kup starter prepaid (najlepiej heyah albo tak-tak) a telefon na internetowej aukcji. i żadnych lojalek na 3 lata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweep Re: Mix w Plusie IP: *.local4.pl / 80.51.180.* 21.05.06, 20:36 no właśnie problem w tym, że muszę kupić sobie w miarę tani telefon. stary właśnie się zepsuł, umowa w orange wygasa lada dzień, a ja nie mam telefonu. szkoda mi kaski na komorke z allegro... Odpowiedz Link Zgłoś
blq policz.... 21.05.06, 20:50 ... ile kasy zapłacisz tym darmozjadom w ramach abonamentu, zwlaszcza jesli usługi u konkurencji potanieją.... za 200zł można mieć dobry telefon na internetowej aukcji. często lepszy niż ten z lojalką na 3 lata. 3 lata, kurde. szmat czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Mix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 22:32 To nie jest na 3 lata tylko na 36 doladowan,a tyle doladowan mozesz zrobic w cigu roku i telefon juz jest Twoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Mix w Plusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 22:35 I jeszcze jedno.Majac prepaida i tak musisz uzupelnic konto i tak i newazne czy to jest cos z Ery,Orange czy Plusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweep Re: Mix w Plusie IP: *.local4.pl / 80.51.180.* 21.05.06, 23:30 no tak, tylko na razie nikt mi nie odpowiedział odnośnie tych awarii platformy prepaidowej w plusie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: Mix w Plusie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.05.06, 11:20 Cyrki się jeszcze do dziś zdarzają. Mam w rodzinie przypadek sprzed kilku dni, kiedy + uznając reklamacje zwrócił pieniądze z tyt. Darmowego Numeru, po czym użytkownik wczoraj doniósł mi, że teraz błędy się powtarzają i dot. ponadto Easy Gadki... Żadnych doladowań więcej, a TakTak już czeka gotów do odpalenia. Nie chcę być posądzony o reklamę TakTaka, więc polecam Ci tylko dokładną analizę obydwu ofert... nie mam żadnych wątpliwości co Twego wyboru, chyba że dzwonisz głównie do plusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola261 Re: Mix w Plusie IP: *.softlab.gda.pl 22.05.06, 15:03 Wg mnie warto. Im częściej zasilisz konto, tym szybciej skończy Ci się umowa. W sumie musi ich być 36 po 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajler Re: Mix w Plusie IP: 212.109.149.* 22.05.06, 18:58 Gość portalu: ola261 napisał(a): > W sumie musi ich być 36 po 30 zł. Czyli 1080 zł. A co dostajesz w zamian? Usługi droższe niż w jakimkolwiek innym prepaidzie. I telefon, wprawdzie za 1 zł, ale weźmy np. reklamowany SE k300i - do kupienia na allegro za ok. 350 zł, bez żadnych umów i zobowiązań. Widać kto na tym zarabia, na pewno nie Ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Mix w Plusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 18:36 Obecnie ja juz nie mam zadnych problemow z Mixem ani z Simplusem :).Jezeli masz wiecej znajomych czy rodzine co ma komorki w Plusie to z mojego punktu widzenia glupota jest branie innej sieci Odpowiedz Link Zgłoś
mili28 Re: Mix w Plusie 30.05.06, 16:21 ja mam w miksie i nie narzekam niby umowa na 36 miesiecy, ale jak sie kupuje telefon to on ma gwarancje na dwa lata to i tak przez dwa lata nie mozna nic zrobic w telefonie chyba ze sie utraci gwarancje a kolejny rok moze szybko minac. ja juz swoj telefon mam prawie rok i jak narazie nie narzekam. kupujesz tylko co miesic karte za 30 zl i coz mozna wiecej chciec. a jak ukradna telefon to robia mduplikat numeru za jakies 50 zl i dalej korzystasz z tego numeru zeby nie zerwac umowy i nie placic kary. Ja na plusa nie narzekam jak narazie. ceny ok, smsy tez. coz mozna wiecej chciec. a ja mam w miskie siemensa c65 i jest oki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mix w Plusie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.06, 17:52 Poza tym zamiast opcji na 36 doładowań możesz zdecydować się na 24 lub 36. Tylko wtedy telefony trochę droższe. ps. Ja mam tą usługę i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokia 6030 Re: Mix w Plusie IP: w3speed.* / *.idiota.1000lecie.pl 25.05.06, 19:41 ja rowniez mam ta usluge i jestem zadowolona. mnie zadna awaria nie dopadla a jestem w misie od lutego, jak narazie zadnych problemow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mix w Plusie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.06, 15:50 Ja miałam problemy związane z tą awarią, ale wszystko mi zwrócili tak jak obiecali (+ koszt połączeń z ich numerem BOK). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brach Re: Mix w Plusie IP: *.elomza.pl 29.05.06, 01:47 te znikniecia tajemnicze to tylko sporadyczna sprawa, raz sie zdarzyła ta awaria - poza tym i tak zwrocili jeszcze z nawiązką więc spox Odpowiedz Link Zgłoś