Gość: aneczkaw IP: *.* 19.02.03, 10:23 bardzo proszę o nr telefonu na basen dla maluszków w katowicach.pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lidiaczajka Re: basen w katowicach IP: *.* 19.02.03, 21:33 Czesc Ania!Ja tez usilnie poszukuje basenu dla dzieciaczkow w okolicy Katowic. Ja na razie jezdze z synkiem (2,5 r.) do Jaworzna, ale to dosyc daleko.Pozdrawiam i mam nadzieje, ze ktos nam pomoze.Lidia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja27 Re: basen w katowicach, informacja IP: *.* 19.02.03, 21:40 Cześć,Niestety w przeprowadzce zagubił się numer telefonu. Ale szkoła pływania dla niemowląt i dzieci Swimmer działa przy ośrodku rehabilitacyjnym Huty Baildon. Polecam ten adres, sami sprawdziliśmy, jest dosyć profesjonalnie prowadzone i zaplecze jest ok. Niestety jest dosyć drogie! Powodzenia, i napiszcie o wrażeniachmam Julii (16 mieisęcy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia Re: basen w katowicach IP: *.* 20.02.03, 00:07 Nie wiem czy te numery są jeszcze aktualne bo my chodziłyśmy na basen w tamtym roku, ale podaję:261-53-020608-525-9640601-483-192Pozdrowienia Bonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olunia Re: basen w katowicach IP: *.* 20.02.03, 22:42 Cześć!Wszystkie informacje na temat basenu, a w zasadzie szkoły pływania dla maluszków sa na stronie: http://www.swimmer.b7.pl/ Z tego co wiem to zajęcia odbywają się tylko w niedzielę i trzeba wcześniej zadzwonić i zarezerwować bilet. A to skopiowałam z ich strony internetowej:Szkoła Pływania Dla Niemowląt - SwimmerZgłoszenia tylko telefonicznie w godzinach od 16:00 do 18:00 tel. (0 32) 261-53-02 oraz tel. kom. 0 608-525-964 Pozdrawiam!Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczkaw Re: basen w katowicach IP: *.* 22.02.03, 22:20 dardzo dziękuję dam znać jak tylko tam dotrzemypozdrawiamania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczkaw Re: basen w katowicach IP: *.* 03.03.03, 00:27 Właśnie wróciliśmy z basenu, było bardzo fajnie chociaż mam kilka uwag.Ale to co najważniejsze miła atmosfera, cieplutko, przyjemna salka do przebierania maluszków ciepła czysta woda, hypoalergiczny chlorjednym słowem mogę ją polecićaniap.s Niestety zajęcia tylko w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorza Re: basen w katowicach IP: *.* 09.03.03, 23:20 Ja nie o Katowicach ale teżna temat. Chcepolecić kursy dla maluszkow w Tarnowskich górach. Odbywają się w soboty ale chyba wlaśnie zaczą się ostatni kurs przed wakacjami. To nic, polecam na powakacjach. Zaczęliśmy jeżdzić gdy Szymon miał 7 miesięcy, właśnie w maecu. Pod koniec kursu potrafil się samodzielnie unosić na wodzie. Oczywiście w rękawkach i z dużym wysiłkiem. Podczas drugiego kursu, już po wakacjach, zacząpływać. Teraz Szymek ma 18 miesięcy i pływa jak rybka. Nie chce iść na ręce a jego ulubioną zabawą jest gdy odliczam do trzech i na trzy podrzucam go , wpada pod wode i po czwili wypływa z radosnym uśmiechem. Już nie jeździmy na kurs ponieważ pani powiedziała, że do trzeciego roku życia nic więcej się nie nauczy. Jeżdzimy więc o dowolnych porach. Dodam jeszcze, że przez caly ostatni rok raz synek miał katarek. Myślę, że te cotygodniowe kąpiele go zachartowaly. Koszt kursu to 150 zł na 10 wejść dla dziecka z 1 opiekunem. Tautś musial sobie dokupić bilet ale pilnując synka na zmianę oboje z mężem mieliśmy trochę czasu dla siebie.PozdrawiamBożena Odpowiedz Link Zgłoś