16 wyników w czasie 81 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Turcja Oludeniz (początek wątku)

Witam ! Wybieramy się w Sierpniu 4.08.2014 - 11.08.2014 do Turcji do Hotelu Marcan Beach czy ktoś z Was wybiera się może do tego hotelu?

Re: Turcja Oludeniz

witam właśnie wróciłem Oludeniz ( 4.07.2014). byłem z Itaką w której lot kosztował 80 euro plus dodatkowo płatny wjazd do parku. Ja zamówiłem w biurze przy deptaku którego właścicielem jest Pani Wiesia wraz synem. Koszt 68 euro z wjazdem do parku. Zbiórka jest w barze przy deptaku, tam zbiera się

Re: Oludeniz

czy ktos jedzie do oludeniz 4-11 sierpien 2014

Re: Oludeniz-Hotel Marcan Beach

A jak sytuacja w 2014?

Re: Oludeniz-Hotel Marcan Beach

Byłam w Marcan beach i Marcan resort w 2014 roku.Różnica kolosalna. Powiem tak, beach jest położony przy głównym deptaku, 5 min od plaży. Jedzenie dobre, basen mały ale czysty. pokoje malutkie ale czyste. Łazienka jest okropna przynajmniej ta na parterze. Klimatyzacja śmierdzi sama nie wiem czym

Re: Liberty Lykia Family w Oludeniz

bylam 2 tygodnie w lipcu 2014, rodzina 2+1 zdecydowanie polecam ten hotel, nam najbardziej podobal sie rozlegly teren- basen główny, aquapark, plaza dla maluchow- nie byly scisniete w jednym miejscu, choc dla niektorych duza ilosc spacerow byla problemem. jedzenie b. urozmaicone dobre wieczorne

Re: Liberty Lykia Family w Oludeniz

( taki ciekawy myk systemu) i płacę porównywalnie z rodziną z małymi dziećmi ( wyjazd lipiec 2014). Przeczytałem dodatkowo dużo opinii z angielskiej części tripadvisor. Ludzie narzekali na zatrucie rotawirusem we wrześniu bodajże ( myślę że hotel wyciągnie wnioski na przyszły rok) i na mała ilość

Poszukuje towarzyszki na wyjazd do Oludeniz Turcja (początek wątku)

Turcja Oludeniz all inc. Witam, wypadła mi osoba na wylot do Turcji 06.10.2014, chętnie zaproszę najlepiej dziewczynę. Hotel znajduje się w lesie piniowym ma 3 baseny z mini aquaparkiem, w miejscowości tej jest piękna błękitna Laguna opleciona wielkimi górami z której skaczą paralotniarze. Jest to

Śmiertelny wypadek w Oludeniz na Jeep Safari!!! (początek wątku)

Dzisiaj 22.06.2014 wracając z wąwozu Saklikent do hotelu doszło do śmiertelnego wypadku. Jeden z jeep'ów z naszej grupy, na prostej drodze przwrócił się na bok. Podobno zginęło dziecko. Nie miałem odwagi ani ochoty podejść bliżej zdarzenia. Wycieczkę kupiliśmy na mieście. Nie wiem jak doszło do

Re: II połowa lipca 2014-turcja z Poznania

Polecam Telmessos w Oludeniz. Bardzo dobre oceny a cena przystępna.

Re: Ceny wycieczek w 2014 spadek ?

Patrzę poglądowo, było mnóstwo okazji typu Turcja 3* w cenie 999 zł czy 4* za 1200 w Oludeniz, tańsza jest Grecja, Wyspy Kanaryjskie zaraz po Majówce, lipiec i Sierpień też nie wygląda gorzej. Rok temu za 2300 zł mogłem wybrać 3* obskurny hotel gdzie teraz cena jest dużo niższa.

Re: Turcja Egejska - jaki hotel na urlop 2014

W Liberty Lykia Holiday World, Ölüdeniz byli znajomi hotel rewelacja tylko położony na uboczu.Ja byłam w innym hotelu w Oludeniz -nie jest to wybrzeże Egejskie tylko Likijskie :-)

Re: Turcja Egejska - jaki hotel na urlop 2014

Gość portalu: gtw napisał(a): > na fajne, że błysnęłaś znajomością geografii, tylko po co? > > w turystyce tureckie zachodnie i południowe wybrzeże wybrzeże dzieli się na riw > ierę turecką i egejską, a Oludeniz wchodzi w skład tej drugiej, mimo, że leży n > ad Morzem

Re: jeep safari - Wasze wrażenia

WITAM! Cytuję "Dzisiaj 22.06.2014 wracając z wąwozu Saklikent do hotelu doszło do śmiertelnego wypadku. Jeden z jeep'ów z naszej grupy, na prostej drodze przwrócił się na bok. Podobno zginęło dziecko. Nie miałem odwagi ani ochoty podejść bliżej zdarzenia. Wycieczkę kupiliśmy na mieście." Nie