Nie wiedziałam wcześniej, że ta wyciskarka z Lidla jest pionowa. Mi chodziło o poziomą Clarusa (z wyglądu prawie taka sama jak Omega 8006) - ta była tańsza na pewno, ale widzę, że już nawet na allegro nie można jej dostać... W Biedronce była już ze 2 lata temu i od tego czasu jej nie widziałam.
Z lidla nie kojarzę, ale były kiedyś w Biedronce za ok. 150 zł (tak mi si wydaje - dobrze nie pamiętam, ale były mega tanie) i były zupełnie przyzwoite. ja mam Omega 8006, a rodzice sobie kupili tą biedronkową. Troszkę ma mniejszą wydajność, ale działa bez zarzutu.
omega 8006. Kiedyś już o niej pisałam
Ja mam Omega 8006 już ponad 2 lata. Jest używana bardzo dużo i do tej pory wszystko działa jak należy. Soki wychodzą różne w zależności od tego z czego go robimy - np. z niektórych jabłek sok jest przecierowy a z ligoli zupełnie klarowny, z bananów właściwie nie ma soku tylko papka, z cytusów sok
polecam omęgę 8006 ( http://www.projuicers.pl/wyciskarki-jednoslimakowe/23-wyciskarka-soku-omega-8006.html www.projuicers.pl/wyciskarki-jednoslimakowe/23-wyciskarka-soku-omega
Najlepsza ;-) www.sokowy-raj.com/wyciskarka-omega-8006-specifikacje-opinie.html -- " Prawdziwych przyjaciół poznajemy raczej nie w biedzie, ale po tym, czy potrafią się cieszyć
Napisz jak tam wybór, jaką wyciskarkę kupiłaś?? Jesteś zadowolona po 2 miesiącach ?? Używasz jej? Czy da się zrobić smoothie ? Napisz coś więcej. Stoję właśnie przed wyborem czy kupic wyciskarkę ( rozważam Omega 8006 lub Hurom ) czy też jakiś wypasiony blender który miksuje wszystko na gładki sok
normalne, że będzie go więcej. Sam kupuję taką wyciskarkę, ale nie wiem czy taki gęsty sok będzie mi smakował. Jak mi sokowirówka zostawia trochę osadu, to ja to odcedzam, bo łaskocze w gardło, ale nie ma tego dużo przy marchwi np..Jak w praktyce to wygląda w omega 8006? Ten model chcę właśnie kupić.
Witam! Ja również jestem posiadaczem wyciskarki OMEGA 8006 ale mam problem gdyż nie mam instrukcji obsługi w języku polskim (zakupiona w USA). W związku z powyższym mam pytanie gdzie mogę znaleźć instrukcję w języku polskim. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Andrzej
ten sam co w przypadku Norwalk'a. Z innych wyciskarek, z których niektórzy korzystają w terapii Gersona to np. Angel 7500, Omega 8006, Green Star Elite i być może inne... Wyciskarki te nie są dwuetapowe. W instytucie gersona nie mają za bardzo z nimi doświadczenia (pytałem). Niemniej są to
oczekuje cudów po tej terapii no ale zobaczymy. Potwierdzam, że terapia jest mocno czasochłonna. Szila - wyciskarka to Angel 7500, kosztuje ok. 3100 zł. Ponoć można też używać Omega 8006 (za około 1500 zł), ale nie jestem pewien.
stać) to wziął bym tę www.eujuicers.com/pl/katalog/sokowirowki-i-wyciskarki/dla-domu/wyciskarki-jednoslimakowe/omega-8006 omega 8006 widać że solidna i warta