Olimpiada OPOLE 2012 !!! Letnia oczywiście,stadiony mamy, baseny mamy, resztę się wybuduje.
A co Wy zrobiliście dobrego dla naszego miasta??? Zbieracie kupy po swoich psach???Uczycie swoje dzieci żeby nie rzucały śmieci za siebiei i sami wrzucacie je do kosza??? Nasze miasto jest takie jak jego mieszkańcy!
taki szajs, ze na osobny watek nie zasluguje.posadzenie za stolem konferansjerskim sapiacego manna z synalkiem, ktory wyglada jak klon weglarczyka, to sredni pomysl. prowadzenie ospale, zero energii. "wykony" (brrrr:/) tez pozostawiaja wiele do zyczenia.nuda, jak dla mnie, ale mnie ostatnio wszystk
ania rusowicz akurat mi sie widzi, tylko czemu przemieszcza sie na scenie na takich ugietych w kolanach giczalach?;;)
Ogląda ktoś? Witam po krótkiej przewie ;-) -- fotopolska.eu/
"niektore" ogladajo;) forum.gazeta.pl/forum/w,107912,136162577,136342285,Opole_2012.html dzis podobalo mi sie bardziej niz wczoraj.zwlaszcza panie prowadzace daly rade - i
Jak wam się podoba? Wczoraj ciężko się oglądało. Dzisiaj... no cóż, na razie chyba Bracia w miarę ok. Miśkiewicz... hmmm jakoś dziwnie. -- Aby pozostać ludźmi, musimy przyjąć przypadkowość życia jako normalne nasze przeznaczenie, ale zarówno w matematyce, jak i w Bogu przypadkowość zostaje znies
Feel z kolegą... w za ciasnych majtkach śpiewają? Brzmią trochę jak Bee Gees ;) -- Aby pozostać ludźmi, musimy przyjąć przypadkowość życia jako normalne nasze przeznaczenie, ale zarówno w matematyce, jak i w Bogu przypadkowość zostaje zniesiona. /L. Kołakowski/ https://www.suwaczki.com/ https:/
Już dziś wystartował 49. Krajowy Festiwal Piosenki Polskiej „Opole 2012” Jakoś wcześniej niż w innych latach ,ktoś ogląda? -- Bez Granic "Głupszą od głupoty jest głupota uczona"
Masz tak jak ja , z tym ,że ja wole książkę od tv, wczoraj zerknęłam przez chwilę na Opole ,ale jak zobaczyłam Mann jako prowadzącego i jego bredzenie o obalaniu komuny , to musiałam wyłączyć.On ,który był ulubieńcem komunistów o obalaniu bredzi?
Obdzwoniłam już prawie 20 lokali w Opolu w poszukiwaniu miejsca na Sylwestra 2011/2012 w pobliżu opolskiego rynku. Żeby zaoszczędzić Wam kasy na telefony informuję, że: 3 propozycje "na pierwszy rzut oka" warte rozpatrzenia to: Restauracja Radiowa, Don Vito, i indyjska Golden Lamp (ci
lub domawiać na bieżąco) no i Radiowa (oni wysyłają profesjonalnie przygotowaną ofertę). Dajcie znać, jak jeszcze można w Opolu spędzić Sylwestra 2011 (byle nie w domu - to mam co roku) !
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=65&w=74177925&v=2&s=0&t=1199964350420
Tylko jakie mogą być dyscypliny przy braku obiektów sportowych? Chyba rzut orczykiem, haczką, broną ,kaloszem, biegi w łapciach po zaoranym polu,..... Może wymyślicie dyscypliny do Opola 2012?
1. Motocross po dziurawych ulicach 2. Wyścigi gondoli
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=65&w=74177925&v=2&s=0&t=1199964350420
W poniedziałek (15.10) obchodzimy Dzień Dziecka Utraconego. Główne obchody na Górze św. Anny – początek o 17.30. Wszystkich, którzy nie mogą uczestniczyć na G. św. Anny zapraszamy do kościoła św. Jacka (Opole-Kolonia Gosławicka). Msza św. w intencji Dzieci zmarłych przed urodzeniem