Dodaj do ulubionych

Opole 2012

02.06.12, 20:55
Jak wam się podoba?
Wczoraj ciężko się oglądało. Dzisiaj... no cóż, na razie chyba Bracia w miarę ok. Miśkiewicz... hmmm jakoś dziwnie.
Obserwuj wątek
    • jolecka-22 Re: Opole 2012 02.06.12, 20:59
      Feel z kolegą... w za ciasnych majtkach śpiewają? Brzmią trochę jak Bee Gees ;)
      • oryginal23 Re: Opole 2012 02.06.12, 21:04
        Wczorajszy koncert Kazika był naprawdę profesjonalny.
        23.
        • jolecka-22 Re: Opole 2012 02.06.12, 21:09
          Nosz ja zasnęłam, nie doczekałam :( Żałuję bardzo.
          • jedzoslaw Re: Opole 2012 02.06.12, 21:10
            Kazio był wczoraj zdecydowanie za krótko :)
            • ewa_on Re: Opole 2012 02.06.12, 23:03
              Podobno bisy trwały tyle co koncert własciwy,ale telewizja nie raczyła nas nimi uraczyć:).
              Kult i Kazik w bardzo dobrej formie!
              • jedzoslaw Re: Opole 2012 03.06.12, 11:50
                ewa_on napisała:

> Podobno bisy trwały tyle co koncert własciwy,ale telewizja nie raczyła nas nimi
                > uraczyć:).
                > Kult i Kazik w bardzo dobrej formie!

Tak, Telegazeta pisała o bisach, a ja pamiętam, że przerwano Kazikowi w połowie bisowanej "Polski". I to był jedyny bis (właściwie fragment bisu), jaki zaprezentowano.
        • jaspis-jaspis Re: Opole 2012 05.06.12, 12:36
          oryginal23 napisał:

> Wczorajszy koncert Kazika był naprawdę profesjonalny.
          > 23.

Koncerty Kazika zazwyczaj są profesjonalne.
          Chyba zgodzisz się ze mną.
          Kora także mi sie podobała .
    • wiewior1 Re: Opole 2012 02.06.12, 21:24
      Nagłośnienie jest do d...
      • jolecka-22 Re: Opole 2012 02.06.12, 21:27
        Dereszowska brrr... Nie podoba mi się też te wychodzenie prezenterek po każdym utworze w innej kiecce. Trąci jakimś konkursem miss, albo co :/
        • chelseaa Re: Opole 2012 02.06.12, 21:36

Enej- świetni, Rusowicz-super, może ktoś by się tam jeszcze znalazł, ale niestety wielu nie wyrabia wokalnie, fałszują, a to już nawet nie jest wku...ające, a wręcz niewybaczalne, jak np.debiutanci z wczorajszego dnia, nie mówiąc już o tej dzisiejszej pseudo-trójcy. Ogólnie Opole zeszło na psy, ale są na TVP Historia powtórki występów z lat 70-tych, perfekcyjne i po prostu piękne wykonania.
          • jolecka-22 Re: Opole 2012 02.06.12, 21:48
            No dokładnie. Co roku siadam przed TV z nadzieją, że chociaż cień dawnego poziomu i klimatu będzie... Ja także widziałam na "Historii" te powtórki, bossskie :)
          • dona.a Re: Opole 2012 02.06.12, 21:49
            chelseaa napisała:

> ale niestety
            > wielu nie wyrabia wokalnie, fałszują, a to już nawet nie jest wku...ające,
            > a wręcz niewybaczalne

Dlatego dzisiaj podobał mi się Janusz Radek, nie fałszował:)
            • chelseaa Re: Opole 2012 02.06.12, 22:36

> Dlatego dzisiaj podobał mi się Janusz Radek, nie fałszował:)

I w refrenie jakby duch "Kwitnących jabłoni" ...

• kasiamilan Re: Opole 2012 03.06.12, 10:57
      Enej - super, ja zawsze, Kazika koncert w piątek świetny, też zastanawiałam się dlaczego tak krótko, "trójkowe" debiuty troszkę mnie denerwowały te nowe aranżacje, zwłaszcza piosenki Raz Dwa Trzy, i rzeczywiście chyba najlepiej wypadła dziewczyna śpiewająca "Ostatni".
      A już w ogóle nie rozumiem sensu prowadzenia koncertu przez 3 "prezenterki" w ciągle zmieniających sie kreacjach, z promowaną na każdym kroku, beznadziejnie drętwą Mlynkową!
      • dona.a Re: Opole 2012 03.06.12, 11:26
        kasiamilan napisała:

> z promowaną na każdym kroku, beznadziejnie d
        > rętwą Mlynkową!

Nie mniej jest promowana chyba jeszcze bardziej drętwa, szczególnie jako aktorka, Czartoryska.
        • monika.p6 Re: Opole 2012 04.06.12, 10:10
          Koncert Premiery znośny, ale prowadzenie przez 3 Panie, iągle przebierające się i paradujące po schodach jak kandydatki wy wyborach miss- fatalne to było,
          ale z werdyktem się zgadzam- Enej górą!
          • dona.a Re: Opole 2012 04.06.12, 18:42
            monika.p6 napisała:

> prowadzenie przez 3 Panie, iągle przebierające się
            > i paradujące po schodach jak kandydatki wy wyborach miss- fatalne to było,

Może żadna nie chciała ustąpić;)
    • kubissimo Re: Opole 2012 04.06.12, 19:30
      a tak wlasciwie to czemu tvp nie wyemitowalo koncertu poswieconego Jantar i Kukulskiemu?
      Bo nie chce mi sie wierzyc, ze chodzilo tylko o planową emisję Rancza :/

i czy to w ogole kiedys bedzie puszczone? :/
      • andrz_ej Re: Opole 2012 04.06.12, 23:58
        tak jest dziwnie i śmiesznie,że trzeci dzień festiwalu organizuje nie TVP tylko miasto Opole,dlatego nie ma bezpośredniej transmisji,tylko ma być retransmisja ale nie wiem kiedy..
      • bell82 Re: Opole 2012 04.06.12, 23:58
        Ktos w innym wątku napisał, ze ostatni dzień festiwalu był juz organizowany bez tvp..to samo było chyba rok temu i wyemitowali to w pozniejszym terminie..a co do samego Opola to chyba pierwszy raz od dawien dawna podobał mi sie bardziej ten festiwal niz Top Trendy, ktore w tym roku odwaliło hmm "kaszanke"..
        • andrz_ej Re: Opole 2012 05.06.12, 21:32
          do bell: hehe, pisaliśmy dokładnie w tej samej minucie ,tak to też ja-w innym wątku- pisałem tę samą treść co powyżej..ciekawe kiedy będzie retransmisja,bo to też był ciekawy dzień ( m.in.30-lecie T Lovu,bądż co bądż zespołu pochodzącego z mojego miasta Częstochowy)...
          • pepsic Re: Opole 2012 05.06.12, 21:52
            Retransmisja zostanie pokazana podczas wakacji łącznie z materiami archiwalnymi.
            pzdr. krajana:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka