Dodaj do ulubionych

Top Trendy.

25.05.12, 20:13
Otworzyłam specyka i paczesmile 10 lat to chiba jakąś petarde naszykowali albo i nie bo Marylka wlasnie na scene wjezdzasmile
Obserwuj wątek
    • anna_geras Re: Top Trendy. 25.05.12, 20:15
      Pysk ma niezle ponaciaganysmile
      • dymiacy_piecyk Re: Top Trendy. 25.05.12, 20:18
        Zaczęło się od żenujących żartów. Wyszedł jakiś techniczny we filetowej bluzie z kapturem i powiedział, że niby prowadzący nie dojechali. Jacyś podstawieni widzowie się zaczęli burzyć, a na końcu z widowni na scenę wszedł Pazura i zaczął lizać dupy widzom.
        • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 20:21
          dymiacy_piecyk napisał:

> Zaczęło się od żenujących żartów. Wyszedł jakiś techniczny we filetowej bluzie
          > z kapturem i powiedział, że niby prowadzący nie dojechali. Jacyś podstawieni wi
          > dzowie się zaczęli burzyć, a na końcu z widowni na scenę wszedł Pazura i zaczął
          > lizać dupy widzom.

czarus niech sie lepiej zajmie ta zajac_pkp i jej bebzolem, bo jego czas juz minal.
      • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 20:18
        zawsze lubilam maryle, ale dzis mnie wpienia - ile razy mozna te magloske i kamiem zielony walkowac?ale i tak szacun, do 7 dych sie kula, a ciagle jest w grze.
        • anna_geras Re: Top Trendy. 25.05.12, 20:23
          lezka_z_posen napisała:

> zawsze lubilam maryle, ale dzis mnie wpienia - ile razy mozna te magloske i ka
          > miem zielony walkowac?ale i tak szacun, do 7 dych sie kula, a ciagle jest w grz
          > e.

pysk naciagniety ale pod jak rekę podniesie to pod pachą te 7 dych widacsmile
          • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 20:27
            wlasnie chcialam wspomniec o zwisach pod pachawinkno coz, staroŚ nie radoŚwink
            • anna_geras Re: Top Trendy. 25.05.12, 20:31
              lezka_z_posen napisała:

> wlasnie chcialam wspomniec o zwisach pod pachawinkno coz, staroŚ nie radoŚwink

chyba dostała info do słuchawki,że zwisy cała Polska luka i założyła na siebie "długi rękaw"smile)
              • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 20:33
                anna_geras napisała:

> lezka_z_posen napisała:
                >
                > > wlasnie chcialam wspomniec o zwisach pod pachawinkno coz, staroŚ nie radoŚ;
                > )
                >
                > chyba dostała info do słuchawki,że zwisy cała Polska luka i założyła na siebie
                > "długi rękaw"smile)

we fredzlach zdecydowanie lepiejwink
    • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 20:23
      o ja pierdole "dawne zycie poszlo w dal" - geriatria rzadziwink
    • anna_geras Re: Top Trendy. 25.05.12, 20:25
      www.eska.pl/news/toptrendy_festiwal_2012_kto_wystapi_w_tym_roku_festiwal_rusza_25_05_video/32582
      jeszcze kurwa Bajm jest tu potrzebnysmile
      • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 20:32
        farna ma tez wystapic, ciekawe, czy juz sie ogarnela po "stluczce"wink
        www.pudelek.pl/artykul/40471/pilam_myslalam_ze_po_6_godzinach_moge_prowadzic/
      • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 20:41
        no coz - ewa jeszcze nie wyczezwialawink
        • anna_geras Re: Top Trendy. 25.05.12, 20:45
          lezka_z_posen napisała:

> no coz - ewa jeszcze nie wyczezwialawink

dohtor Lubicz albo Felicjańska móga jej tą satuetkę wręczyć, skoro już na takim luzie biorą ten "lekki wypadek".
          • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 21:00
            kielona felicjanska raczej nie ma czasuwink
            www.pudelek.pl/artykul/40467/zostalam_wyslana_jako_dziewczyna_do_towarzystwa/
    • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 21:19
      jaka ogarnieta publicznosc - znaja przeboj sylwii grzeszczak,ja pierwszy raz slyszewink musze ja zlustrowac, bo z poznania jest.
      • dymiacy_piecyk Re: Top Trendy. 25.05.12, 21:22
        Nie trzeba znać twórczości panny Sylwii. Ona bez przerwy śpiewa jedną piosenkę.
        Akurat nie patrzyłem w telewizor, jak był Jugopolis. To faktycznie był Kukiz, czy jakiś marny imitator?
        • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 21:24
          kukiz orydżinalwink
          • dymiacy_piecyk Re: Top Trendy. 25.05.12, 21:27
            A brzmiał, jak uczestnik Szansy na Sukces
        • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 21:26
          dymiacy_piecyk napisał:

> Nie trzeba znać twórczości panny Sylwii. Ona bez przerwy śpiewa jedną piosenkę.
          >
          > Akurat nie patrzyłem w telewizor, jak był Jugopolis. To faktycznie był Kukiz, c
          > zy jakiś marny imitator?

zlustrowalam pania sylwie i sie przerazilam - urodzila sie (1989 r.), kiedy ja rozpoczelam studiasmilemyslalam, ze jest juz po 30-stce.
          • dymiacy_piecyk Re: Top Trendy. 25.05.12, 21:46
            lezka_z_posen napisała:

> dymiacy_piecyk napisał:
            >
            > > Nie trzeba znać twórczości panny Sylwii. Ona bez przerwy śpiewa jedną pio
            > senkę.
            > >
            > > Akurat nie patrzyłem w telewizor, jak był Jugopolis. To faktycznie był Ku
            > kiz, c
            > > zy jakiś marny imitator?
            >
            > zlustrowalam pania sylwie i sie przerazilam - urodzila sie (1989 r.), kiedy ja
            > rozpoczelam studia

My, z rocznika '70 jesteśmy hojnie obdarzeni przez los i czas się z nami łaskawie obchodzi wink
            • anna_geras Re: Top Trendy. 25.05.12, 21:49
              lezka_z_posen napisała:
              >

> > zlustrowalam pania sylwie i sie przerazilam - urodzila sie (1989 r.), kie
              > dy ja
              > > rozpoczelam studia

ja do I komunii przystępowałamsmile
              • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 21:54
                anna_geras napisała:

> >
                >
                > > > zlustrowalam pania sylwie i sie przerazilam - urodzila sie (1989 r.
                > ), kie
                > > dy ja
                > > > rozpoczelam studia
                >
                >
                > ja do I komunii przystępowałamsmile

nie przyznawaj sie gieras, bo akt apostazji pojdzie sie j...c i znow Cie wciagna na liste katolikowwink
                • anna_geras Re: Top Trendy. 25.05.12, 22:00
                  lezka_z_posen napisała:

> > ja do I komunii przystępowałamsmile
                  >
                  > nie przyznawaj sie gieras, bo akt apostazji pojdzie sie j...c i znow Cie wciagn
                  > a na liste katolikowwink

po moim trupie albo nawet i nie, bo w oświadczeniu dla parfii napisałam,że sobie nie zycze w razie pogrzebu księdzasmile
                  • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 22:06
                    anna_geras napisała:

>
                    >
                    > > > ja do I komunii przystępowałamsmile
                    > >
                    > > nie przyznawaj sie gieras, bo akt apostazji pojdzie sie j...c i znow Cie
                    > wciagn
                    > > a na liste katolikowwink
                    >
                    > po moim trupie albo nawet i nie, bo w oświadczeniu dla parfii napisałam,że sobi
                    > e nie zycze w razie pogrzebu księdzasmile

apostazja jest jednoznaczna z brakiem klechy na pochowku,niczego nie musialas sobie zastrzegacwink
                    • anna_geras Re: Top Trendy. 25.05.12, 22:11
                      lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:
                      >
                      > > lezka_z_posen napisała:
                      > >
                      > >
                      > > > > ja do I komunii przystępowałamsmile
                      > > >
                      > > > nie przyznawaj sie gieras, bo akt apostazji pojdzie sie j...c i zno
                      > w Cie
                      > > wciagn
                      > > > a na liste katolikowwink
                      > >
                      > > po moim trupie albo nawet i nie, bo w oświadczeniu dla parfii napisałam,ż
                      > e sobi
                      > > e nie zycze w razie pogrzebu księdzasmile
                      >
                      > apostazja jest jednoznaczna z brakiem klechy na pochowku,niczego nie musialas s
                      > obie zastrzegacwink

"wpierw" napisałam oświadczenie, bo nie było łatwo akt apostazji wyszarpać a jeszcze wtedy (juz 10 lat mija jak toptrendom) był strach,ze jak mnie kostucha dopadnie to rodzina będzie chciała jednak mnie tradycyjnie pochować dlatego wolalam,zeby oprocz centrali oddzial tez mial papier na niechowaniesmile
            • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 21:53
              dymiacy_piecyk napisał:

> > zlustrowalam pania sylwie i sie przerazilam - urodzila sie (1989 r.), kie
              > dy ja
              > > rozpoczelam studia
              >
              > My, z rocznika '70 jesteśmy hojnie obdarzeni przez los i czas się z nami łaskaw
              > ie obchodzi wink

co prawda, to prawdawink
        • anna_geras Re: Top Trendy. 25.05.12, 21:28
          dymiacy_piecyk napisał:

> Nie trzeba znać twórczości panny Sylwii. Ona bez przerwy śpiewa jedną piosenkę.
          >
          > Akurat nie patrzyłem w telewizor, jak był Jugopolis. To faktycznie był Kukiz, c
          > zy jakiś marny imitator?

Dla panny Sylwii mam szacunek za to,że spiewa sobie, ubrana, bez cycków na wierzchu, gra, na pudelku jej nie widac. Piosenki ma srednie ale to był jej najlepszy przebój
          www.youtube.com/watch?v=rBRg6eeaQ-s
          • dymiacy_piecyk Re: Top Trendy. 25.05.12, 21:44
            anna_geras napisała:

> dymiacy_piecyk napisał:
            >
            > > Nie trzeba znać twórczości panny Sylwii. Ona bez przerwy śpiewa jedną pio
            > senkę.
            > >
            > > Akurat nie patrzyłem w telewizor, jak był Jugopolis. To faktycznie był Ku
            > kiz, c
            > > zy jakiś marny imitator?
            >
            > Dla panny Sylwii mam szacunek za to,że spiewa sobie, ubrana, bez cycków na wier
            > zchu, gra

No właśnie, nie podpiera się playbackiem, i na pianinie gra. Niewątpliwie wykształcona dziewczyna. Ale czemu śpiewa wciąż to samo i tak samo?
            • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 21:50
              wyksztalcenie muzyczne niewatpliwie ma:
              "Uczęszczała do Państwowej Szkoły Muzycznej I stopnia im. H. Wieniawskiego oraz do Ogólnokształcącej Szkoły Muzycznej II stopnia im. M. Karłowicza w Poznaniu[2]. Ukończyła Państwową Szkołę Muzyczną II stopnia im. Fryderyka Chopina w Poznaniu, w klasie fortepianu."

ja sie na muzyce nie znam, ale ten jej wokal (jak na moje laickie ucho) to jakis cieniutlki, cos tam kwili pod nosem..
              • anna_geras Re: Top Trendy. 25.05.12, 21:58
                A A.M.Jopek też fanie sobie spiewa i tworzy i nichuja nie kumam dlaczego wygląda jak kuriewnasmile
                • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 22:03
                  anna_geras napisała:

> A A.M.Jopek też fanie sobie spiewa i tworzy i nichuja nie kumam dlaczego wygląd
                  > a jak kuriewnasmile

dla mnie tez kwili pod nosem, ale podkreslam, ja sie nie znamwink

a jej chlop marcin k. juz nie obraca 12-letnich murzynek z buszu?bo swego czasu bardzo lubil.
    • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 21:28
      soyka strasznie schudl, mowil, ze przestal chlac.dzis jakos dobrze go kadruja, ale na niektorych fotach po tej diecie wygladal bardzo mizernie, jak czlowiek chory.no ale skoro wszystko ok, to git.
    • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 21:33
      tutaj wychudzony soyka:
      www.plotek.pl/plotek/1,78649,11686731,Stanislaw_Soyka_WCIAZ_chudnie.html
      a piosenki "uplywa szybko zycie" nienawidze...
    • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 22:09
      sebastian (mega wiejskie imie) karpiel bulecka mnie jednak nieustannie robi - niedawno go widzialam, jak biegal w lesie kabackim.wprawdzie nie boso, ale mega mniamwink
      • anna_geras Re: Top Trendy. 25.05.12, 22:12
        lezka_z_posen napisała:

> sebastian (mega wiejskie imie) karpiel bulecka mnie jednak nieustannie robi - n
        > iedawno go widzialam, jak biegal w lesie kabackim.wprawdzie nie boso, ale mega
        > mniamwink

mega mniam to zaraz Bednarek będziesmile troche bym dała,żeby zobaczyć jak boso biegasmile
        • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 22:21
          anna_geras napisała:

>
          > > sebastian (mega wiejskie imie) karpiel bulecka mnie jednak nieustannie ro
          > bi - n
          > > iedawno go widzialam, jak biegal w lesie kabackim.wprawdzie nie boso, ale
          > mega
          > > mniamwink
          >
          > mega mniam to zaraz Bednarek będziesmile troche bym dała,żeby zobaczyć jak boso bi
          > egasmile

kamil to jeszcze dziecko wprawdzie (gieras, Ty pedofilko!!), ale sie do niego przekonalam.fajnie, ze wygral "bitwe na glosy", na razie sodowa mu nie odjebala.rozumiĘ gieras, ze w tym roku wakacja na jamajcewink?
          • anna_geras Re: Top Trendy. 25.05.12, 22:26
            lezka_z_posen napisała:

> rozumiĘ gieras, ze w tym roku wakacja na jamajcewink?

oj chętniesmile
    • anna_geras Re: Top Trendy. 25.05.12, 22:22
      Publika próbuje się wyluzowaćsmile a że ja głupia piłam zamiast jechać po autografffsmile
      • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 22:27
        anna_geras napisała:

> Publika próbuje się wyluzowaćsmile a że ja głupia piłam zamiast jechać po autogra
        > fffsmile

publika idzie w bujanie, tekstow nie znawinkwez gieras namierz hotel, w ktorym kamil kima, rano przy recepcji sie przyczaisz po autografwinktylko "orbit" zazyj, zeby specyka nie wyczul, bo wstyd bedziewink
        a tak serio - kamil swietnie sobie radzi, trzymam za niego kciuki.
        • anna_geras Re: Top Trendy. 25.05.12, 22:32
          A po przerwie zespół LEMON, wokalista tez calkiem przyjemny dla oka i fajnie spiewasmile
          • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 22:37
            anna_geras napisała:

> A po przerwie zespół LEMON, wokalista tez calkiem przyjemny dla oka i fajnie sp
            > iewasmile

nie znam, ale sie przyjrzewink
            a geriatria beata kiedy?bo juz mi sie deko spac chce..wink
            • anna_geras Re: Top Trendy. 25.05.12, 22:40
              lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:
              >
              > > A po przerwie zespół LEMON, wokalista tez calkiem przyjemny dla oka i faj
              > nie sp
              > > iewasmile
              >
              > nie znam, ale sie przyjrzewink

mbtm nie oglądałaś? wygrali i to zasłużenie.
              > a geriatria beata kiedy?bo juz mi sie deko spac chce..wink
              następna ponaciągana pewnie na koniec jako wisnienka na torciesmile kandyzowanasmile
              • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 22:50
                MBTM nie widzialam nawet pol minuty, zadnej edycji.podobnie jak X-factora w tym sezonie.jedynie Bitwe na glosy sledzilam, pobieznie.Rzygam juz tymi "talemt szoł".No nic, sprobuje dotrwac do "wisienki na torcie".
                • anna_geras Re: Top Trendy. 25.05.12, 22:53
                  lezka_z_posen napisała:

> MBTM nie widzialam nawet pol minuty, zadnej edycji.podobnie jak X-factora w tym
                  > sezonie.jedynie Bitwe na glosy sledzilam, pobieznie.Rzygam juz tymi "talemt sz
                  > oł".No nic, sprobuje dotrwac do "wisienki na torcie".

ja dzięki nagrywarce łykam wszystkosmile
                  • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 25.05.12, 22:55
                    anna_geras napisała:

>
                    > > MBTM nie widzialam nawet pol minuty, zadnej edycji.podobnie jak X-factora
                    > w tym
                    > > sezonie.jedynie Bitwe na glosy sledzilam, pobieznie.Rzygam juz tymi "tal
                    > emt sz
                    > > oł".No nic, sprobuje dotrwac do "wisienki na torcie".
                    >
                    > ja dzięki nagrywarce łykam wszystkosmile

mnie wszystko juz nudzi, oprocz Klanuwinkjak Klan zdejma, to ide na torywink
    • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 26.05.12, 21:22
      dopiero zladowalam na chate - czy mama alanka juz byla?golce tez sa nie do zddracia, 3 piosenki na krzyz, ale caryca nineczka promuje ich nieustannie.
      • anna_geras Re: Top Trendy. 26.05.12, 22:01
        Paranienormalni rulezsmile
        • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 26.05.12, 22:05
          a panasewicz 56 lat, ale daje rade, jakas spektakularna zadyszka go nie lapiewink
    • lezka_z_posen Opole 2012 01.06.12, 21:14
      taki szajs, ze na osobny watek nie zasluguje.posadzenie za stolem konferansjerskim sapiacego manna z synalkiem, ktory wyglada jak klon weglarczyka, to sredni pomysl. prowadzenie ospale, zero energii. "wykony" (brrrr:/) tez pozostawiaja wiele do zyczenia.nuda, jak dla mnie, ale mnie ostatnio wszystko w tv nudzi, wiec moze nie jestem obiektywna.
      • lezka_z_posen Re: Opole 2012 01.06.12, 21:16
        ania rusowicz akurat mi sie widzi, tylko czemu przemieszcza sie na scenie na takich ugietych w kolanach giczalach?;wink
        • anna_geras Re: Opole 2012 01.06.12, 22:51
          lezka_z_posen napisała:

> ania rusowicz akurat mi sie widzi, tylko czemu przemieszcza sie na scenie na ta
          > kich ugietych w kolanach giczalach?;wink

A mnie się widzi Artur Andrussmile
          • lezka_z_posen Re: Opole 2012 01.06.12, 22:54
            to naciesz oko, bo juz po 2 zawalach jest, moze dlugo nie pociagnacwink
            • anna_geras Re: Opole 2012 01.06.12, 23:06
              O fuck! bałwochwalstwo w tvpsmile Kora przesadziła.
              • dymiacy_piecyk Re: Opole 2012 24.08.12, 19:26
                Dziś premiera wyremontowanej Opery Leśnej.
                www.teleman.pl/tv/Sopot-Top-Of-The-Top-Festival-Koncert-Top-Of-The-Top-1-789490
                Z dumą przyznam, że żadnej z tych 'gwiazd' nie kąsam (poza Bednarkiem).
                • lezka_z_posen Re: Opole 2012 25.08.12, 12:05
                  dzis beda wyli nasi, wiec bedzie ciekawiej,a swoja droga myslalam, ze jestesmy juz po "sezonie festiwalowym", a tu nagle jakis sopot.
    • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 26.08.12, 20:29
      na "2-jce" znowu jakies wyjce - skad sie ta wiara bierze, chetna kupic bilety na te "wystepy"?
      • dymiacy_piecyk Re: Top Trendy. 26.08.12, 22:12
        skad sie ta wiara bierze, chetna kupic bilety n
        > a te "wystepy"?

Rozczaruję Cię - te letnie koncerty, czy to eskowe, czy zetkowo-dwójkowe są za free. Dlatego takie nieprzytomne tłumy walą. Parę browców z biedry w kielnię i wiara idzie.
        • anna_geras Re: Top Trendy. 27.08.12, 08:11
          dymiacy_piecyk napisał:

> skad sie ta wiara bierze, chetna kupic bilety n
          > > a te "wystepy"?
          >
          > Rozczaruję Cię - te letnie koncerty, czy to eskowe, czy zetkowo-dwójkowe są za
          > free. Dlatego takie nieprzytomne tłumy walą. Parę browców z biedry w kielnię i
          > wiara idzie.
          >

czyli moje pierwsze skojarzenie dotyczące publiczności miałam dobresmile średnia wieku dość wysoka i wyglądało to jakby bilety leżały w przychodni rejonowej na parapecie, obok biletów do cyrkusmile
    • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 26.08.12, 21:16
      "wylaszczony" skawinski na tych cienkich girach, z chudymi lapkami i sztuczna kielnia jest "boski"wink
      • dymiacy_piecyk Re: Top Trendy. 08.06.13, 23:09
        No i znów Zoppot. Znowu żenujący, nieśmieszni prowadzący. Choć publika bawi się znakomicie. Momentami zabawny był za to filmik podsumowujący ostatnie 12 miesięcy, z Magdą Gessler przedstawioną jako 'pomoc kuchena' i PPK jako sprzątaczką.
        • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 09.06.13, 11:46
          dziadostwo, dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo.po trzykroc dziadostwo.czekam na jubileuszowe opole, mam nadzieje, ze bedzie lepiej.
          • dymiacy_piecyk Re: Top Trendy. 09.06.13, 17:33
            A dziś czekają nas jeszcze wodotryski dowcipu, gejzery śmiechu, wybuchy spontanicznej radości, bo przecież będzie Kabareton!
            • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 09.06.13, 20:34
              na bank "obsmiejemy sie, jak norki"smile dolacze do uhahanej gawiedzi po "sali samobojcow" na 2-jce.
              • dymiacy_piecyk Re: Top Trendy. 09.06.13, 20:43
                No i co, 'kupa śmichu'? Bo skupiam się na Formel Eins.
                • lezka_z_posen Re: Top Trendy. 09.06.13, 21:04
                  ja siedze w "sali samobojcow", ale w sopot na bank jest "wesolo"smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka