oryginalnanikita181 napisała: > Mam na myśli, ze normalnie biorę 1 i 1/4 tabletki novo 100+25. Mniejszej dawki > nigdy nie brałam. I dzięki za te informacje o upałach- zaraz poczytam. Ja w ogó > le mam niskie T3, nigdy nie osiągnęłam dolnej granicy,zawsze jest poniżej. Ale
Oryginalnanikita181 jeśli chodzi o HTZ i problemy z tym związane, to ja polecam z fitohormonami, sama biorę Mabelle. Rozważ, co dla Ciebie najlepsze. Ten velafax XL 150mg straszy działaniami niepożądanymi, jak każdy psychotrop i mówi to osoba, która przyjmowała Cloranxen, Mianserynę, Fluoksetynę
oryginalnanikita181 napisała: > tak, biorę tak, jak napisalam. Na początku grudnia przez kilkanascie dni chyba > nie bralam novothyralu, bo sie skonczyl, przepraszam, wzrok mnie myli, nie potrafię czytać?! czy w tym czasie, tj. na początku grudnia jadłaś? spałaś
oryginalnanikita181 Nie bierze się na zmianę raz jedno, a innego dnia drugie, tylko część dziennej dawki to Letrox/Euthyrox, a część Novo, codziennie jednakowo. apendula_niewdziosek Nie wiem o co chodzi, ale jeśli fT3 jest takie wysokie, to może trzeba zrobić TRAb (przeciwciała przeciw
oryginalnanikita181 napisała: > Czy ktoś tu lubi książki o holokauście, tzn. o tych co przeżyli? Wspomnienia ró > żnych osób o Polsce powojennej, o życiu zwykłych ludzi? Ostatnio czytam tylko t > akie i ciągle szukam nowych tytułów. Może jest ktoś taki jak ja???? Bardzo
oryginalnanikita181 napisała: > Czy ktoś wie, czy pan z antykwariatu na Wilczej gdzieś sie przeniósł? Pan Zygmunt z "Zaścianka"? Podobno przeszedł na emeryturę. Jego książki przejął Antykwariat Warszawski i rozparcelował po swoich placówkach (Opaczewska, Ząbkowska i Jerozolimskie). Mi