Witam wszystkich :) Od piatku biore antybiotyk, Ospamox <amoxicillum>. Od wczoraj po przerwie 7 dniowej znowu wzielam 1 tabl Logestu. Wczoraj tez kochalam sie z narzeczonym , ale nie do konca, wytrysk byl juz poza mna. Biore Logest ponad 2 lata. Czy ten antybiotyk wplynal na ta tabl
Up moze jednak ?? -- Nie wiem co jest prawdą na krawędzi snu , Nie wiem co jest snem na krawędzi prawdy...
Jestem chora, kaszel, katar itp. Lekarz przepisal mi antybiotyk Ospamox 1000mg. Zapomnialam mu powiedziec ze biore tabl anty. Teraz czytama ulotke jedna i druga. Ospamox to = Amoxicillinum <nalezy do grupy penicilin>. W ulotce Logestu pisze tylko o ampicilinie i tetracyklienie. Echh
Jestem chora, kaszel, katar itp. Lekarz przepisal mi antybiotyk Ospamox 1000mg. Zapomnialam mu powiedziec ze biore tabl anty. Teraz czytama ulotke jedna i druga. Ospamox to = Amoxicillinum <nalezy do grupy penicilin>. W ulotce Logestu pisze tylko o ampicilinie i tetracyklienie. Echh
corka ma 4.5 miesiaca wazy 7.5kg i jest zdrowiusienka natomiast mama od miesiaca ciagle choruje, to wirusowa biegunka, przeziebienie a teraz przeziebienie ktore od 7 dni nie przechodzi, dostalam bioparox ale nie pomogl i teraz Ospamox 1000 mg, ktory zawiera amoksycyline, penicyline
Prosze o rade : czy moze byc taki schemat podawania - rano: np. 8.00 - Klacid, 9.00 po sniadaniu - Tinidazol, 10.00- Ospamox, 13.00 Sunprobi - Probiotyk, 15.00 kidabio - witaminy z Omega 3, 18.00 - Ospamox, 19.00 - Tinidazol 20.00 - Klacid , 22.00 - Dicoflor - probiotyk??????? Jesli taka
Mąż był u lekarza, który nie był zbyt pewny diagnozy. Stwierdził, że prawdopodobnie to zapalenie żył. Czy można potwierdzić tę diagnozę jakimiś konkretnymi badaniami? Lekarz zapisał mu Ospamox-antybiotyk, Lotion1000, Fastum 2,5% żel.
witam dzisiaj dopadło mnie zapalenie poszłam do lekarrza i dostałam silny antybiotyk Ospamox1000 , jestem w 23tyg, boję się ale ból jest b. uciążliwy i lekarz powiedział,że lepiej wyleczyć dobrze niż zarazić dzidzię, Pozdr
koziorozka : > Może odczuwasz skutki uboczne po mezoprosalu? > Brałeś przedtem metronidazol? On też potrafi dopiec Wcześniej brałem przez 10 dni: -OSPAMOX 1000mg (2 x 1) -METRONIDAZOL 250mg (2 x 2) -LACIDAR (1 x 2) -ZIRID 50mg (3 x 1) Pozdrawiam.
pisałam wczesniej o założeniu krązka.dzisiaj byłam u lekarza i załozył mi krażek pomimo drobnych bakterii i przepisał antybiotyk.antybiotyk to ospamox1000, doczytałam sie że to pencylina i to najmocniejsza dawka, 1.czy to nie zaszkodzi dziecku? 2. czy po założeniu krazka nie trzeba leżeć?
nie obeszlo siee niestety bez wizyty w przychodni. dostalam dosc mocnego zapalenia zatok. lekarz przepisal mi ospamox 1000 teraz mam pytanie. czy przez ten antybiotyk, ktory bralam dziecko moze jesc gorzej? w nocy je co 1,5 godziny. wczesniej co 3-4 jadla -- Rzuć wszystko i chodź się