Tak, bo toto ma w głowicy ponad 100 kg wzmocnionego TNT i jk walnie w dom, to mamy kilka/kilkanaście pogrzebów. Trzeba by toto wyprowadzić nad pole rzepaku, ale w środku nocy to niezmiernie trudne jest.
będę straszyć wyglądem, bo wcale nie muszę być idealnie chuda, oby tylko moje zdrowie było ok. Odzyskałam moje życie! Bardzo długo zastanawiałam się nad tym krokiem, ponad rok. Konsultowałam się z lekarzami i doszliśmy do wniosku, że moje zdrowie tak się posypało i idzie to w tak złym kierunku, że
Nie wiesz? Jak ustalił "Fakt", Karol Nawrocki postanowił uczcić tę wyjątkową okazję niecodziennym gestem — wręczy prezydentowi USA prezent — ważącą ponad 120 kg tablicę z białego marmuru. Tablica ma zawisnąć na łuku triumfalnym w Arlington, a jej wymiar — 140 na 100 cm — robi wrażenie nie tylko
kulturze rolniczej i bogatych zasobach paszowych. Budowa ciała tych kóz charakteryzuje się dużym wzrostem (kozły do 100 cm w kłębie i ponad 120 kg masy ciała) oraz dobrze rozwiniętym wymieniem, co z kolei warunkuje wysoką wydajność mleczną na poziomie 2000 kg mleka w laktacji.
kulturze rolniczej i bogatych zasobach paszowych. Budowa ciała tych kóz charakteryzuje się dużym wzrostem (kozły do 100 cm w kłębie i ponad 120 kg masy ciała) oraz dobrze rozwiniętym wymieniem, co z kolei warunkuje wysoką wydajność mleczną na poziomie 2000 kg mleka w laktacji.
10 kg na ponad 100 kilometrów, a zdolnych i ambitnych ludzi przy tym projekcie nie brakuje, zakładam, że już coś większego "smażą" w IL (a do tego PGZ pracuje nad 3-stopniową "rakietą badawczą" zdolną wynieść 40-50kg jeszcze wyżej). Przy słabej celności i dużym koszcie jednostkowym pocisków
sztangami ponad 100 kg i baza jest mega stabilna. Oni gwarantują w wersji PRO wytrzymałość do 300 kg nawet, więc to jest już naprawdę coś, w co warto zainwestować, pod bicie życiówek, długoterminowo.
ile to kosztuje; u nas z zębami było wszystko ok, więc zadzwoniła na koniec i zapytała, czy zrobic jeszcze fluoryzację za 100zł; suma sumarum zostawiłam w gabinecie weterynaryjnym ponad drugie tyle i to jeszcze nie koniec... przed zabiegiem wymagane sa badania krwi - 100zl, profilaktycznie dołożyłam
Góry Stołowe nie imponują specjalna wysokością ani stopniem trudności. Ponad 100 lat temu sołtys z Karłowa ułożył schody z kamiennych stopni. Mozna podziwiać ogrom pracy- ponad 600 stopni, każdy waży kilkadziesiąt kilogramów więc musiał wnieść dziesiątki ton kamienia. Ale służą do dziś i jak widać
Tak, przy 180 cm te 180 kg już nie brzmi groźnie. Puknij się princess, a najlepiej wejdź na wagę, zmierz się i sobie wyobraź, ile to jest 180 kg. Dla mnie 100 kg przy moich 173 cm już jest dużo, sto kilo więcej u siebie nie wyobrażam sobie. I źle to napisałam, najwięcej w życiu ważyłam 80 kg, w