377 wyników w czasie 222 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Olsztyn jest piękny...145 :-)

Hotel Warmiński na Kołobrzeskiej 1, oferowany przez organizatorów. Ale najpierw jak zawsze wysiadłem na Dworcu Zachodnim i zrobiłem obchód: topola na początku ścieżki nad Długim - ścieżka - most - przedszkole - Rybaki - sklep - szkoła - Aleja Przyjaciół - Morska - inne atrakcje. Wszystko jakoś

Re: Dzieci tyle kosztują?

.koszt 2 zębów 1500 zl+ nie pamiętam jaki byl koszt konsultacji. Wycieczka objazdowa 1250, ale ratalnie to można opłacić. Rada.rodzicow w szkole tylko 40 zł chyba czy 50, ale za to w.przedszkolu 100, wyprawka 180, książki 145, o czesnym nie wspominając, bo to przedszkole prywatne. Leki od laryngologa co

Re: Zero waste

kokosowy15 napisał(a): Papier toaletowy na kompost - można. Zuzyty to chyba nie 😀 Ale jednocześnie samochodem do pracy, szkoły, przedszkola, a każdy kilogram paliwa to 14,5 kilograma zużytego powietrza, Niestety nie zawsze sie da bez samochodu. Wielu ludzi nie ma wyboru

Re: Zero waste

Marchewkę, buraki, śliwki luzem - w porządku, dla planety. Papier toaletowy na kompost - można. Ale jednocześnie samochodem do pracy, szkoły, przedszkola, a każdy kilogram paliwa to 14,5 kilograma zużytego powietrza, samolotem na wczasy, nowy telefon co roku (przecież dają służbowy), pralka

Re: Afera w przedszkolu o stawkę żywieniową

>U mnie wyprawka 180, książki 145, a stawka żywieniowa wzrosła na 10 z 8, pamietam jak na dzieci późnopodstawówkowe, we wrześniu, wydawałam na dzień dobry jakies 1000 zl. W ciągu 2 następnych miesiecy dochodziły jakie "niezbedne" atlasy, słowniki itp pomoce naukowe. Tym samym wydawałam

Re: Afera w przedszkolu o stawkę żywieniową

U mnie wyprawka 180, książki 145, a stawka żywieniowa wzrosła na 10 z 8, oczywiście czesne też podrożało. A ty wiedząc o wzroście cen żywności, rachunków i dosłownie wszystkiego, nie powinnaś się dzIwic, że ludziom nerwy puszczają i bulwersuja się o każde kilkadziesiąt złotych. PodzIelam bol tego

Re: Co jest nie tak?

>Ruchome schody, windy. Wykluczenie z ruchu następujących, bardzo popularnych w Niemczech rozwiązań komunikacyjnych: https://static1.mainpost.de/storage/image/0/3/8/2/6792830_teaser-big_1pfljt_UPKyeH.jpg przedszkola takich używają od dawna, umożliwiają dalsze wycieczki z maluchami. https

Re: Są dane z dzisiaj - 14,5 tys.

To idź do fryzjera i nie narzekaj, ze zamkną Ci przedszkole dziecka i maturzystów nie bedziesz mogła uczyć. Ty jesteś zaszczepiona, choć pracujesz zdalnie. Inni nie są, niech umierają w tych karetkach pod szpitalami. Po kim jak po kim, ale po Tobie się tego nie spodziewałam.

Re: Są dane z dzisiaj - 14,5 tys.

Bo tak szczerze to mam w nosie. Najwyzej posiedze na zasiłku jak zamkną przedszkola, reszta mi zwisa bo szkół i tak nie otworzą.

Re: panowie ile macie centymetrow

odrobinie alkoholu. Dziewczyny z naszej paczki po kilku głębszych wpadły na pomysł aby przy zachodzie słońca wejść do jeziora na waleta a kto wymięknie ten nie powinien należeć do naszej paczki bo znamy się od przedszkola a każdy z nas miał już swój pierwszy za sobą tym bardziej, że były 3 pary, 3 chłopaków

Szlachcic na zagrodzie (początek wątku)

,134263,23501920,epidemia-klientozy-objawy-poczucie-wyzszosci-nad-ekspedientka.html#a=100097&c=145&s=BoxBizLink tutaj . Nie jestem Korą, więc nie zapytam się, czy to niezgodne z zasadami s-v :) Zastanawiam się po prostu, czemu ci ludzie kompletnie nie mają poczucia obciachu i czemu tak mało klientów broni nieszczęsnych

Re: Wzrost i waga

Syn 3 lata 2 m-ce. Waży ok. 14,5kg, ma 96cm wzrostu. Na tle dzieci w grupie w przedszkolu raczej drobny jest (najmłodszy w grupie, bo z 28.12)

sprzedam bezpośrednio mieszkanie 3 pokojowe (początek wątku)

Sprzedam mieszkanie zlokalizowane na drugim piętrze w podwarszawskich Ząbkach. Mieszkanie jest funkcjonalne, w pełni wyposażone i gotowe do zamieszkania. Zamknięte monitorowane osiedle, balkon 9 m2. Linie autobusowe 145, 345, 199, darmobus Ząbki, SKM z Rembertowa, oraz PKP do Warszawa Wileńska. W

1 2 3 4 5 6