8 wyników w czasie 92 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: przedszkole terapeutyczne Warszawa

! Liczba miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń! ZAPRASZAMY! Tel: 607 344 840, mail: scolar@scolar.pl, www.scolar.pl

Re: Jeden z "ziobrystów" spotkał się z prezesem P

- stwierdza "Dziennik Gazeta Prawna". Efekty są już odczuwalne dla mieszkańców: lampy uliczne świecą krócej, nie będzie nowych szkół, przedszkoli i żłobków, wstrzymywane są inwestycje drogowe. Prócz cięcia inwestycji, samorządy wprowadzają zarządy komisaryczne i zwalniają urzędników. Już teraz

Re: "Bóg śpi"

jedzenie itd. Nie zawsze to się udawało, bo czasami płaciło się pieniądze, a gospodarz cię wydawał Niemcom albo polskiej policji. Mogłeś być szantażowany, byli szmalcownicy. Ale jednak mniej więcej dwanaście, piętnaście tysięcy Żydów było w Warszawie po aryjskiej stronie w 1943 czy 344 roku. To wiadomo

Re: O przyszlosci dzieci w szkolach

Witam, Matematyka jest jednocześnie prosta, i nieubłagana. Według oficjalnych danych, w 2010 r. na Białołęce urodziło się 1816 dzieci, a ostatnie dane statystyczne mówią, że Białołęka jest najbardziej „dzietną” i najmłodszą dzielnicą Warszawy, ze wskaźnikiem ponad 19 urodzeń na

Re: jak sie mieszka z dziecmi w ok. jeziorowej? p

www.wawer.warszawa.pl/nowa/index.php?option=com_content&task=view&id=256&Itemid=344

przedszkole nr 344 ( warszawa ) - proszę o opinie (początek wątku)

zamierzam wysłać dzieci do tego przedszkola, dlatego też szukam wszelkich informacji na jego temat ( opieka , zajęcia dodatkowe, cena ) z góry dzięki

Opinie o przedszkolu państw. Maklakiewicza/Mokotów (początek wątku)

Poszukuje pilnie info-opinii o Przedszkolu Panstwowym nr 344 przy Maklakiewicza 9a (Mokotów-Warszawa). Dziekuje

Re: Przedszkola Montessori

Czesc Ja co prawda nie posyłam swojej coreczki do przedszkola, ale dowiadywałam sie na ich temat w Warszawie,jedno koło łazienek kosztuje około 1600 pln,drugie 830 znajduje sie w ursusie i to przedszkole moge tobie polecic bo pracowała tam moja kolezanka, i program ktory tam jest realizowany