Moje dziecko dostało się do przedszkola nr 239 w Warszawie al. Jerozolimskie 117a, ale chętnie zamienię się na przedszkole nr 82 w Warszawie ul. Natolińska 2. Proszę o kontakt chętnych zamianą, dodam że dziecko dostało się do I gr wiekowej (3latki) ewatur@adresik.com
nr 239 Warszawa -Ochota al.Jerozolimskie
Witam, czy są tu moze rodzice dzieci uczęszczających do przedskola nr 239 (przy Alejach Jerozolimskich)? Nic nie wiem o tym przedszkolu, a lokalizacyjnie bardzo by mi pasowało odwożenie córeczki po drodze do pracy... Może ktoś mógłby się ze mną podzielić opiniami? dziękuję, Marta
Moja córka będzie tam chodzić już 2 rok. 1. uwielbia to przedszkole 2. o wszystkich swoich obawach problemach można porozmawiać z dyrekcją lub wychowcą 3. w przedszkolu dużo sie dzieje ( koncerty muzyki poważnej , taatrzyki, spotkania z weretynarzem a podczas nich węże , kurczaczki itp
przedszkola w centrum Warszawy na tyłach placu Zawiszy nr 239
, wiceprezydent miasta: Dlaczego dochód na jednego mieszkańca jest tak niski? W ciągu ostatnich 10 lat straciliśmy 20 tys. miejsc pracy. To nie był efekt naszych decyzji, ale działań władz centralnych. Razem z dużymi zakładami przemysłowymi padły wszystkie firmy kooperujące, a Warszawa wyraźnie zapomniała o
Ja o swoich przejsciach z przedszkolem pisalam juz na forum przedszkola, ale chyba wkleje tu ten post jeszcze raz ku przestrodze mam, patrzcie przedszkolankom na rece. Opiszę tu nasze doświadczenia związane z Przedszkolem nr 239 przy ul. Aleje Jerozolimskie 117A w Warszawie. Jasio poszedł
Juz pisalam w tym watku ze nie polecam przedszkola przy ul. Aleje Jerozolimskie 117a, teraz nizej zamieszczam dlugi list dlaczego: Warszawa 1 luty 2003 W moim liście chciałabym opisać przedszkole, które nie powinno istnieć, a mimo to stale funkcjonuje. Chodzi mianowicie o Przedszkole nr