84 wyników w czasie 73 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: pytanie o konsole...

a co to znaczy ze PSP ma odblokowane oprogramowanie?b tak jest w opisach na allegro?sa jakies 1004 i 3004-oprocz ceny czyms to sie rozni?

PSP3004 - proszę o wycenę (początek wątku)

Zamierzam sprzedać konsolę, której praktycznie nie używam (poza demem Lumines). Zestaw zawiera: - nie przerobioną konsolę PSP3004 z wersją softu 6.2x (chyba, piszę z pamięci), kolor srebrny, - karta pamięci sony 2gb, - ochronny futerał (gąbka), - naklejka Resistance Retribution, - instrukcja

Re: kto się zna na psp?

Z tego co się orientuje psp 3000 i 3004 to ta sama konsola, w różnych krajach dali inny numer jakiegoś powodu. Psp odtwarza filmy na dyskach UMD i tak jak z DVD filmy przypisane są do regionów. Filmy z USA czy Japonii nie będą działały na europejskich konsolach. Brak blokady oznacza, że konsola

kto się zna na psp? (początek wątku)

czym sie rozni model 3000 od 3004-który lepszy, o jakiej blokadzie mówią oferty na allegro? czemu na stronie sony jest tylko model 3000 a na allegro w ofercie tylko modele 3004? czy gry na różne modele psp są te same czy trzeba uważać kupując bo na każdy musi być inny typ gry?

Re: PSP 3004 +dodatki

nieaktualne, temat do usunięcia

Re: PSP 3004 +dodatki

Nowa cena: 400zł + parę dodatków + nowy link: allegro.pl/show_item.php?item=3341291227

Re: PSP 3004 Slim + 11 gier UMD + pokrowiec T

kubekjakubek - Ślepy jesteś ? Nie widzisz tego co napisałem wyżej ? " NIEAKTUALNE" Czego spamujesz więc dalej ? <facepalm>

Re: PSP 3004 Slim + 11 gier UMD + pokrowiec T

Zachowujesz się jak dzban, najpierw jaja se robisz, podajesz absurdalna cene a potem masz pretensje. Ciesz sie, ze ludzie sie lapia na twoj trolling a nie, chyba ze to bylo na serio ale wtedy :sciana:. I sam jestes 11-latek!!!!!

PSP 3004 SLIM tanio ! + gratisy ! (początek wątku)

Sprzedam konsole PSP + gratisy . : Więcej pod : allegro.pl/psp-3004-slim-wifi-karta-8-gb-gratisy-i3088242800.html :>:piwo:

Maleńkie

chwilą. PSP jest z grą "God of War" w polskiej wersji językowej (o proszę... tu jest napisane: "Bogusław Linda powraca jako Kratos!" :D ), zawiera unikalną skórkę Deimosa do God Of War III - cokolwiek to znaczy ;) Model spisany z pudełka: PSP-3004 PB. W środku pudełka znajduje się drugie pudełko z

PSP 3004 (początek wątku)

pomóżcie, gdzie w Warszawie kupię PSP 3004??

sprzedam psp (początek wątku)

WITAM Mam do sprzedania Konsolę PSP 3004 SLIM&LITE stan oceniam jako b.dobry posiada drobne ryski na tylnej obudowie ale oceniam je jako zwykłe ślady użytkowania . 1) Konsola posiada polskie menu 2) Konsola jest przerobiona ale nie na stałe czyli jest możliwość wrócenia do starego softu

Re: PSP-3004

Jak masz iPada to sprzedaj niby fajny sprzęt ale fajnych gier jest mało PSP było fajne kilka lat temu a teraz to bardziej wciągające już chyba są fajne gierki na isprzęt. Jeszcze ta rozdzielczość, jest fatalna. Jest kilka dobrych produkcji jak GTA czy GoW ale większość to porty z dużych konsol

PSP-3004 (początek wątku)

Kilka dni temu wygrałem w jakimś smsowym konkursie PSP-3004 i sam nie wiem, czy zatrzymać, czy sprzedać. Okazji do grania poza domem zbyt wielu nie mam, ani nie jeżdżę dużo autobusami (mieszkam w małym mieście - chociaż to się najprawdopodobniej niedługo zmieni), ani nie czekam często w kolejkach

1 2 3 4 5 6 7