Dodaj do ulubionych

sprzedam psp

16.04.12, 06:53
WITAM

Mam do sprzedania Konsolę PSP 3004 SLIM&LITE stan oceniam jako b.dobry posiada drobne ryski na tylnej obudowie ale oceniam je jako zwykłe ślady użytkowania .

1) Konsola posiada polskie menu

2) Konsola jest przerobiona ale nie na stałe czyli jest możliwość wrócenia do starego softu , na memory stick w folderze gry znajduje się plik o nazwie " PRO UPDATE " po wyłączeniu i ponownym włączeniu konsoli wystarczy wejść do folderu otworzyć ten plik nacisnąć X dwa razy i konsola widzi gry ISO oraz jest polskie menu .

3) Gry ISO wgrywamy bezpośrednio do folderu o nazwie ISO na karcie pamięci . którą sprzedaję w zestawie 2 Gb

4) Konsola posiada soft 6,60 pro - b9

5) Na karcie pamięci jest wgrana gra pokazowa CODEARMS

6) Sprzedaję ją dlatego bo kupiłem córce Xbox a, dołączam oryginalne pudełko i na wszelkie pytania odpowiem .

allegro.pl/show_item.php?item=2277287540
Obserwuj wątek
    • tiges_wiz Re: sprzedam psp 16.04.12, 13:22
      tak ci to bumpne.

ale mała uwaga! od tego posiadania, to aż zęby bolą.
      posiadać to nie jest mieć!

Posiadanie wiąże się z posiadaczem. Posiadać można rzecz drogą lub wiedzę. Dlatego nie używa się tego słowa z rzeczami błahymi oraz z podmiotami nieżywotnymi.

Jeszcze jedno posiadanie zamiast mieć, aby się nie powtarzało bym przeżył wink ale to jest ich całe stado big_grin .. A to wcale dobrze nie wygląda.
      • rudkenbil Re: sprzedam psp 16.04.12, 20:27
        Skoro jesteś takim polonistą i dbasz o poprawność językową, to bądź konsekwentny i pisz poprawnie dbając również o interpunkcję...
        • tiges_wiz Re: sprzedam psp 17.04.12, 08:46
          Na tyle wiem, żeby odróżnić ogłoszenie od wpisu. Obowiązują inne standardy.
          Moge na przyklad pisac bez polkich znakow i to jest tez dopuszczalne.
          m0g3 si3 tesh 3mac 1337 5p34K4 i tesh mee volno.

3 to dla ci3bi3 jest pr0bl3m?
          • itakmamracje Re: sprzedam psp 17.04.12, 10:35
            Boże miej go w Swojej opiece*
            ____
            * ale przygłup
    • b_gosiek Re: sprzedam psp 18.04.12, 09:13

hihihi a dlaczegopo kliknieciu w link... dostałam komunikat?

"Strona przedmiotu została usunięta przez pracownika Allegro."

big_grin... a już sie zastanawiałam nad licytacją tongue_out

• fotopasjajelcz Re: sprzedam psp 18.04.12, 12:05
        b_gosiek napisała:

>
        > hihihi a dlaczegopo kliknieciu w link... dostałam komunikat?
        >
        >
        > "Strona przedmiotu została usunięta przez pracownika Allegro."
        >
        > big_grin... a już sie zastanawiałam nad licytacją tongue_out
        >
        > Zawsze można kupić poza licytacją i tak też sprzedaję , allegro usunęło licytacje dlatego że konsola jest przerobiona .LINK do zdjęć zdjęcia

Nasze Polskie durne prawo

Działamy w oparciu o pełnomocnictwo udzielone nam przez Sony Computer
        Entertainment Europe Limited (SCEE) w Londynie.
        Polecam lekturę Ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
        Usuwanie lub obchodzenie technicznych zabezpieczeń przed dostępem, zwielokrotnianiem lub rozpowszechnianiem utworu jest sprzeczne z prawem autorskim (art. 79 ust. 6 ustawy), jeżeli działania te mają na celu bezprawne korzystanie z utworu. Ponieważ sporządzenie kopii zapasowej jest ustawowym prawem użytkownika legalnego programu, to obejście ewentualnych zabezpieczeń w celu jej wykonania nie może być uznane za działanie bezprawne, a tym samym za łamanie prawa autorskiego.

pozdrawiam
        • b_gosiek Re: sprzedam psp 18.04.12, 13:19
          smile

ok, to jaka cena za to cacko? tongue_out
          • fotopasjajelcz Re: sprzedam psp 18.04.12, 14:03
            370 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka