27 wyników w czasie 84 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: TO JEST WĄTEK - WSZYSTKO CO DOTYCZY ZWIERZĄTE

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/other/przera%C5%BCaj%C4%85ce-sceny-w-turystycznym-raju-rekin-zabi%C5%82-cz%C5%82owieka-na-oczach-pla%C5%BCowicz%C3%B3w/ar-AA1ck0ah?cvid=ed64334c761c490e8a7b60c9316e223b&ei=232 W TURYSTYCZNYM RAJU REKIN ZAATAKOWAŁ CZŁOWIEKA - www.msn.com.pl - 10.06.2023

Re: TO JEST WĄTEK - WSZYSTKO CO DOTYCZY ZWIERZĄTE

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/ameryka%C5%84skie-media-rosjanin-uratowa%C5%82-swoj%C4%85-dziewczyn%C4%99-przed-rekinem/ar-AA1clPEO?cvid=ed64334c761c490e8a7b60c9316e223b&ei=75 EGIPT. ATAK REKINA. NOWE FAKTY - www.msn.com.pl - 10.06.2023

Re: Pozbawią mnie rocznej emerytury

rekin761 napisał: > kolejny typ ignoranta. a ja podam taki przykład! jedna pani pracowała 35 lat i > jest na zasiłku przedemerytalnym, dostaje 750zł jej kolega górnik pracował tylk > o 25 lat dostaje 3500. teraz powiedz mi gdzie jest sprawiedliwość jeśli damy im > po 5

Z ciebie taki rekin, jak z mamuśki pracownik...

rekin761 napisał: > dlaczego pani minister i jej podobni pieprzą o dyskryminacji? podam przykład: m > oja mama ma 55 lat i nie chce pracować do 65 lat , moze jej i innym konietom za > dać pytanie myśle ze 99 % nie chce tyrac do 65 lat. > w zusie jej wyliczyli ze jeśli będzie

Re: Stany Kaczyńskiego, Komorowski bierze Wyspy

rekin761 napisał: > tak niestety jest ze siedzi tzw zasrana Polonia , nic nie wie o realiach , nie > byli pewnie tu od lat 70-tych ale uważają , ze mają prawo NAM wybierać prezyden > ta, to jest chamstwo, moze zsrani polonusi wrocicie i tu pomieszkacie z kaczore > m na

Re: Kwaśniewski za Komorowskim. Co zrobi Napieral

rekin761 napisał: > napieralski niech nie bedzie taki mądry, co myśli ze te 2 mln > pojdą za nim jak barany bo on tak mówi? cienki bolek Pozostaw to zmartwienie tym, którzy na niego głosowali, a sam zatroszcz się o swojego kandydata.

Re: rekin 761

rekin761 napisał: > jestem ciekaw co za kretyn wyliczył ze po przepracowaniu 40 lat, przy zarobkach > emerytura wyniesie tylko 75 zł? skoro co miesiąc oddaje złodziejom po 600 zł c > zyli po 40 latach ukradli mi nie licząc odsetek jakieś 300 tys zł.więc moja eme

Tran = tłuszcz ssaków morskich

kosmiczny_swir napisał: > Wieloryb to ssak i z jego watroby sie tranu nie uzyskuje. Tran mozna uzyskac z dorsza, rekina ale nie z wieloryba. Dziecię Neostrady, które naczytało się Wikipedii. Tran zawsze oznaczał tłuszcz wielorybi i innych ssaków morskich. Możesz to sobie sprawdzić

Re: Balcerowicz: Po co pełzać? Lepiej biec

rekin761 napisał: > teraz są czasy dobre dla sprytnych , pracowitych, a dla nierobów jest gorzej Dla sprytnych - może i masz rację. Tak sprytnych, jak np. deweloperzy, którzy potrafia "zalatwić sobie" w rządzie ustawę sztucznie utrzymującą wysokie ceny mieszkań. Albo jak firma

Sprytny ten rekin jak cholera!

rekin761 napisał: > teraz są czasy dobre dla sprytnych , > >

Re: Jak nie Tusk, to Buzek. Ale raczej Tusk

rekin761 napisał: > raczej cimoszewicz, tym panom juz dziękujemy , zwlaszcza tuskowi, > zero z tego gościa ********************* Włodzimierz ma duże szanse ...

dobra uwaga rekin761

Bardzo dobra uwaga rekin761. Zdaję sobie sprawę z tego ,że zadałeś pytanie retoryczne , ale i tak na nie odpowiem. Nie dostanie. Nie dostanie dlatego ,że na miejsce takich tragedii , które zdarzają się codziennie, nie przyjedzie żaden polityk by ogrzać się w światłach kamer. Gdy ginie jeden

1 2 3