4 711 wyników w czasie 283 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

rocznik 2005 (początek wątku)

szesciolatki z rocznika 2006; czyli to wlasnie w jego roczniku polacza sie oba roczniki i w pierwszych klasach beda dzieci z 2005 (ktore nie zostaly przyjete badz wyslane do szkoly wczesniej) i wszystkie szesciolatki z 2006? Czy ja to dobrze rozumiem? Moze to i mozliwe w wiekszych miastach, ale nie

Re: rocznik 2005

tak niestety jak piszesz w zwiazku z tym mój synek listopad 2006 bedzie w klasei np z kimś styczeń 2005:(jeśli jego rodzice zdecydują się puscic go do szkoły później ( 2 lata róznicy:( -- tiny.pl/dl2v

Niejadki rocznik 2005 (początek wątku)

Ciekawa jestem jak duzo jest z tego rocznika dzieci "niejadków" i czy tylko ja dostałam taki prezent od losu. Sama byłam takim dzieckiem i moi rodzice bardzo się napracowali nim mnie namówili do skosztowania czegokolwiek, a teraz los sie na mnie odgrywa ...;)) pozdrawiam

Monsignore -rocznik 2005 (początek wątku)

Aby godnie uczcic przybywajacy do nas Nowy Rok trzeba oczywiscie zakupic jakas buteleczke. Co zatem wybrac w tym wolnorynkowym zalewie rozmaitych alkoholi? Oczywiscie kazdy Katolik powinien nabyc butelke wina z podobizna swojego proboszcza, Zyd - flaszeczke z certyfikatem koszernosci od swoj

Re: Monsignore -rocznik 2005

Gość portalu: diabelek napisał(a): > Po co mieszac dobre wloskie wino z Propaganda 2. > Mozna przeciez nakleic na butelce Lukasinskiego albo nawet Kopernika :-) L. A co w tym pikantnego? J.C.

Maturzyści: rocznik 2005 (początek wątku)

Nowa matura jest potrzebna. I to na odpowiednim poziomie. Bardzo dobrze, ze sa zmiany. Szkoda tylko ze jak zwykle u nas w Polsce zabraklo pieniedzy na kampanie informacyjna, ulotki, foldery, wykwalifikowanie instruktorow ... Polak zawsze musi uczyc sie na bledach. Szkoda tylko ze to nasi wycho

Re: Maturzyści: rocznik 2005

O co cały ten krzyk? Nowa matura miała obowiązywać od roku 2002. I było o tym wiadomo 3 lata wcześniej. Pierwszą decyzją rządu Millera było przesunięcie jej na rok 2005. A ten rząd jak wiadomo miał o wiele ważniejsze rzeczy na głowie niż przygotowanie jasnych zasad nowej matury.

witamy rocznik 2005!

Pierwsi absolwenci (matura rocznik 1966-1971)pozdrawiają najmłodsze roczniki 2005! Zapraszamy do organizacji jubileuszu 40-lecia otwarcia szkoły. Zapraszamy Ciebie Iwonko i Twojego tatę, Twoją i taty klasę. ENERGETYCY łączmy się!

Re: Energetyk

ja mature mialam w ubieglym roku, pozdrawiam rocznik 1986-matura 2005 a zwlaszcza kl 3Lza, moj tata tez chodzil do energetyka ale nie mam pojecia do jakiej klasy i w ktorym roku skonczyl. wiem tylko ze jego klasa skonczyla szkole w liczbie 13 osob, mowil ze nazywano ich parszywa trzynastka

Szczecinianie rocznik 2005 (początek wątku)

Co tydzień głosszczeciński zamieszcza imiona i nazwiska dzieci urodzonych w ostatnim tygodniu (jak przypuszczam, bo tej informacji nie ma). I tak dzisiaj w gazecie: dziewczynki: Natasza Magdalena Paulina Laura Maja Weronika - 2 Eliza Julia - 2 Maria Zuzanna chłopcy: Oliwier

mamusie dzieciaków rocznik 2005 (początek wątku)

są jakies mamusie które zapisały dzieci do szkoły rocznik 2005

Re: mamusie dzieciaków rocznik 2005

Są :) Mieliśmy duży dylemat, jednak zdecydowaliśmy się na ten krok. Okazało się, że w dwóch oddziałach przedszkolnych (przy szkole) zapisano już po kilkoro dzieci 5 letnich. Pozdrawiam.

Wyprzedaże samochodów rocznika 2005 (początek wątku)

Jak się ma 30% marży na 1 samochodzie to można skutecznie manipulowac ludzką naiwnością!! Robią ludzi w bambuko a oszołomy łykają jak młode pelikany!!!

Re: Wyprzedaże samochodów rocznika 2005

Wszystko byloby ok gdyby ktos w salonie mowil ludzkim glosem.Jesli kupuje auto za gotowke powinien dostac minimum 5 % dodatkowego rabatu.U sprzedawcow nie jest jeszcze tak zle.musza jeszcze skruszec to moze oprocz ksiazeczek reklamowych czy usmichnietych sprzedawcow cos klient dostanie extra.

rocznik 2005 miał trudniejszą.... :/

Bardzo prostą mieliscie. Temat z tragedią antyczną to banał i wałkuje się go przez całe liceum 100 razy. Ech, my mieliśmy trudniejsza :/

Re: rocznik 2005 miał trudniejszą.... :/

Moim zdaniem to bylo trudniejsze-chodzi o podstawe, a rozszerzony w tym roku zdawalam i stwierdzam ze tez byl trudniejszy niz zeszloroczny.

rocznik 2005 i szkoła (początek wątku)

Mam pytanie, kiedy zamierzacie posłać dzieci z rocznika 2005 do I klasy? Ja swoją planuję za rok czyli jako 6-latkę. Trochę się waham, czy dostatecznie dojrzała do tego będzie, czy sobie poradzi. Za to za 2 lata poszłaby już z wszystkimi 4-latkami. Co też nie wydaje mi się dobre. A widzę, że

Re: rocznik 2005 i szkoła

Asiu,do tej pory mówiłam że jako 7 latek.Ale mam na oku jedną wspaniałą nauczycielkę która ma teraz 3 klasę.Więc od września ma albo zerówkę albo 1 klasę.Zobaczymy.Szymon jest ze stycznia dlatego biorę tą wersję pod uwagę. Mnie nie przeszkadza program pierwszej klasy.Nie uważam żeby był jakiś zani

1 2 3 4 5 6