IP: *.warta-vita.com.pl 14.05.04, 16:19
Witam,
teraz Energetyk to nie Energetyk.
Kończyłem 3z w 1995 (wychowawca J.Pijanowski) - szacunek dla Pana Profesora.
A wczesniej ZSE (wychowawca J.Bieniek) - już mniejszy szacunek.

Czy ktoś z Energetyka to czyta?
Jacek "Szwed"
Obserwuj wątek
    • Gość: DZIADEK Re: Energetyk IP: *.pwradio.pl 15.05.04, 15:50
      Tak ktoś czyta.jestem absolwentem pierwszego wypustu " Energetyka "
      Moim pierwszym wychowawcą był p.prof. Kłaczkow , dyro to prof. Adydan
      drugi dyro to śp. Ceślakowski który spoczywa na cmentarzu koło Radomia w swojej
      rodzinnej miejscowości Brzóza ( piękny ale zapomniany grób )Jestem tam u "
      niego " co roku 1 listop.Cieślakowski uczył mnie matmy. Pijanowski też mnie
      uczył już nie bardzo pamiętam ale chyba elekrotechniki chyba u niego robiłem
      pracę kolumnę synchronizacyjną.Wf to prof. Marcinkowski. graliśmy często w
      piłkę. Wtedy mieliśmy silną drużynę w piłę ręczną.świetnie grał kolega Mikos.
      wtedy to była nowoczesna szkoła dużo nauczycieli z ZEOW ( bydynek róg 1 Maja i
      Żeromskiego a ja tam na rogu mieszkałem.nauczyciele byli całkiem inni niż
      zwykli bardzo wyrozumiali dla naszych wybryków.Klasy były mieszane z
      dziewczętami. Przy okazji pozdrawiam wszystkie swoje koleżanki Basię Fauzer .
      Bożenę Wilczyńską ,Danusię Dworak teraz w Holandii.Ewę Kaczmarzyk i wszyskie
      wspaniałe dziewczyny których imion już nie pamiętam.Pozdrawiam też kolegów
      Waldka Kiljanka ps. Mistrzu znanego zapaśnika, Grzesia Bilskiego teraz USA,
      Andrzeja Maciąga,którzy są w Radomiu postaciami znanymi. Ja wyjechałem do
      Gdańska i tu mieszkam. Ale się rozpisałem i rozmarzyłem.Z marynarskim
      pozdrowieniem Ahoy
      • Gość: Ela z Va Re: Energetyk IP: *.radom.pilicka.pl 19.03.06, 23:17
        "Dziadkiem" był nasz Tadzio N., a Ty też? Skąd masz takie wiadomości skoro nie
        byłeś na jubileuszowym zjeździe? W tym roku planujemy uczcić 40-lecie otwarcia
        ENERGETYKA!!! Kilka dni w górach, w ośrodku naszej klasowej koleżanki! Co Ty na
        to?
        • Gość: rocznik 1966-71 Re: Energetyk IP: *.radom.pilicka.pl 09.05.06, 22:51
          Z Holandii przyjechala Danuśka i spotykamy się w piątek.
        • Gość: Janek VB Re: Energetyk IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 20:58
          Chętnie się spotkam na 40 leciu. Ela, jeżeli będzie wiadomo kiedy to pwiadom
          wcześniej a tak jak przed przyjazdem Danuśki. Jeżeli trzeba chętnie pomogę w
          organizacji spotkania. Są też inni chętni z VB.
          • Gość: ELA B.i G. Re: Energetyk IP: *.ists.pl / *.ists.pl 28.05.06, 20:44
            CIESZY NAS ODPOWIEDZ ALE TRZEBA SIE ZABRAC DO KONKRETOW. POZDRAWIAMY Z KRAKOWA.
          • Gość: ELA B.i G. Re: Energetyk IP: *.ists.pl / *.ists.pl 28.05.06, 20:44
            CIESZY NAS ODPOWIEDZ ALE TRZEBA SIE ZABRAC DO KONKRETOW. POZDRAWIAMY Z KRAKOWA.
          • Gość: Ela z Va - 1971 Energetycy łączmy się! IP: *.radom.pilicka.pl 31.05.06, 23:00
            Umówmy się wszyscy na piwko i zacznijmy działać, bo Danuśka wyjechała, ale ok.
            15 czerwca Andrzej B. z Kanady chce się z nami spotkać.
            • Gość: marek Re: Energetycy łączmy się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 06:12
              pierwszy rocznik-pozdrowienia dla wszystkich
              • Gość: Marek?! Re: Energetycy łączmy się! IP: *.radom.pilicka.pl 11.06.06, 00:26
                A z której klasy, dokładniej...
      • sylvio Re: Energetyk 12.04.07, 00:05
        Zgłasza sie Marek: 5a 1981-86, wychowawca Antoni Grochola, czyli Hanibal.
        Pozdrowienia dla wszystkich "energetyków"
      • Gość: Marek Wzorek Re: Energetyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 13:18
        pozdrawiam-Czy mnie jeszcze pamiętasz?
        • Gość: Ela&Ela z Va Re: Energetyk IP: *.pilicka.pl 03.07.07, 23:44
          Mareczku, Ciebie nie da się zapomnieć! Odwiedź nas, zapraszamy!
          • Gość: marek Re: Energetyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:56
            Chyba tylko My zaglądamy na forum-pozdrawiam wszystkich Marek Va
            • Gość: Ela Re: Energetyk IP: *.pilicka.pl 18.07.07, 23:27
              Znamy się Marku z Va? Ja rocznik 66-71, he he he, jak to było dawno... A jakie
              wtedy były obozy szkolne: Czchów, Wólka Tanewska...
    • Gość: G Re: Energetyk IP: *.zeork.com.pl / *.zeork.com.pl 19.05.04, 08:39
      Wątek :Czy żyją ludzie z Energetyka" już istnieje, radzę poszukać na następnej
      stronie, trochę osób się tam wpisało. Ja kończyłam szkołę w roku 1985.
    • Gość: Ptok Re: Energetyk IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 19.05.04, 13:23
      ja tez jestem z enegretyka skończylem 5a w tamtym roku i stwierdzam,że to juz
      nie ta sama szkola Ps pozdrowienia dla J.Pijanowskiego bardzo go lubie i mile
      wspominam nie pozdrawiam Dyr Bienka
    • jamisio Re: Energetyk 12.06.04, 23:20
      Tak się składa, że też kończyłem 3z, (wych. Z. Pluta), ale w 1985. Co do
      szacunków dla profesorów, to mam identyczne zdanie.
    • Gość: Jacek Bilski Re: Energetyk IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 21.06.04, 17:18
      Hej koledzy z 3z (koniec 1995) czekam na kontakt.JB
    • Gość: baran690 Re: Energetyk IP: *.043-35-73746f32.cust.bredbandsbolaget.se 07.08.04, 11:28
      Adlaczego "szwed"?Mieszkasz przypadkiem w Szwecji? :)
      • Gość: Jacek Re: Energetyk IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 12.08.04, 16:14
        U nas w klasie trzeba było uważać co się mówi bo od razu dostawał ktoś taką
        ksywkę jak coś śmiesznego, albo głupiego powiedział.
        Mnie ostrzygła kiedyś koleżanka ze Szwecji co była akurat u mnie w domu i
        powiedziałem to rano w klasie, i dostałem ksywkę Szwed. I tyle.
        Mogło być gorzej, byli koledzy co mieli ksywki np. Ku..wa, Pedał itp.
        • plankton7 Re: Energetyk 28.06.05, 16:00
          czołem szwedo! nie kończyłem z tobą ale byłem w pierwszej klasie! /bużka/
          szacunek dla Pijaka! ale wyrazy współczycia za znikomy iloraz inteligencji dla
          perety! co z ludźmi z naszej klasy?
          • Gość: Szwed Re: Energetyk IP: *.pocztylion.com.pl 14.09.07, 13:50
            Strzała. Razem chodziliśmy do 1z? Cholera nic nie pamietam kto tak
            chodzil ze mna do 1 a potem nie. Pewnie to przez Perete. Ale z
            Fizyki duzo pamietam, szczegolnie jak mnie budza koszmary w nocy.
            Daj co wiecej o sobie, bo mam zacme.
            Jacek Bilski
          • Gość: Szwed Re: Energetyk IP: *.pocztylion.com.pl 14.09.07, 13:52
            Co do ludzi to nic nie wiem. Z rok temu pojechałem do mojego kumpla
            Tomek (z Koziej Góry) chodził z nami też 1 rok potem przeniósł się
            na wieczorowe i wpadłem do niego na podwórko a on malo z krzesła nie
            spadł jak mnie zobaczył... Cholera, niezłe jaja były w tej szkole.
    • Gość: Ela Re: Energetyk IP: *.radom.pilicka.pl 04.04.06, 22:52
      Też serdecznie pozdrawiam profesora J.Pijanowskiego i liczę na spotkanie w 40
      rocznicę otwarcia szkoły!!!
    • Gość: iwona Re: Energetyk IP: *.crowley.pl 12.04.06, 15:31
      ja mature mialam w ubieglym roku, pozdrawiam rocznik 1986-matura 2005 a
      zwlaszcza kl 3Lza, moj tata tez chodzil do energetyka ale nie mam pojecia do
      jakiej klasy i w ktorym roku skonczyl. wiem tylko ze jego klasa skonczyla
      szkole w liczbie 13 osob, mowil ze nazywano ich parszywa trzynastka:) jesli
      ktos zna Marka W z Grabowej to prosze o kontakt na mail iwciaa86@buziaczek.pl.
      pozdrawiam wszystkich absolwentow Energetyka i obecnie ZST, wszystkich
      nauczycieli a zwlaszcza nasza ktechetke sorke Iwone Dryja. pozdrawiam
      • Gość: Ela z Va - 1971 witamy rocznik 2005! IP: *.radom.pilicka.pl 31.05.06, 23:16
        Pierwsi absolwenci (matura rocznik 1966-1971)pozdrawiają najmłodsze roczniki
        2005! Zapraszamy do organizacji jubileuszu 40-lecia otwarcia szkoły. Zapraszamy
        Ciebie Iwonko i Twojego tatę, Twoją i taty klasę. ENERGETYCY łączmy się!
    • Gość: mistrzunio Re: Energetyk IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:56
      Czy jest tu ktoś z klasy 3z wych. Kłaczkow - matura 1976 rok? Szafa, zaglądasz
      tu czasami?
    • Gość: iwona Re: Energetyk IP: *.crowley.pl 10.07.06, 15:26
      dla zainteresowanych obecna strona energetyka a raczej obecnie Zespołu Szkuł
      Technicznych www.zst-radom.edu.pl/. Pozdrwiam wszystkich serdecznie
      • Gość: Steve r.76-80 VB Re: Energetyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:19
        Pozdrowienia dla wszystkich "energetyków" zwłaszcza tych pod 'napięciem':)
    • Gość: Kaja Re: Energetyk IP: *.onsneteindhoven.nl 03.10.06, 00:52
      Szukam Tomka Michalskiego z Energetyka. Chodzil wczesniej do 33. Czy to medium mi w tym pomoze ?
      • Gość: iwona Energetyk IP: *.crowley.pl 14.12.06, 14:11
        czy ktoś tu jeszcze zagląda?? Szkoda aby to forum znikło. Pozdro dla wszystkich
        Energetyków :)
        • Gość: Ela TE r.1971 Re: Energetyk IP: *.knc.pl 25.12.06, 17:09
          Iwonko, musimy być cierpliwe, może ktoś nas wreszcie zauważy...
          WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT !!!
          • Gość: iwona Re: Energetyk IP: *.crowley.pl 15.02.07, 13:36
            a wiec jeszcze raz chop do góry, moze jeszcze ktos tu zajrzy, za pare lat to
            pewnie niektórzy obecni lub przyszli uczniowie nawet nie beda wiedzieli ze ta
            szkoła nazywala sie Energetyk bo obecnie to Zespół Szkół Technicznych.
            Pozdrawiam wszystkich cieplutko i serdecznie
    • Gość: TM Re: Energetyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 22:18
      Energetyk to jrest bardzo dobra szkoła
    • mik-i37 Re: Energetyk 03.09.07, 20:18
      ZSZ 85-88 LISO
    • dorota.slodka Re: Energetyk 24.08.16, 09:47
      Ta czyta poznajmynauke.blox.pl/2016/08/Komu-przydadza-sie-uprawniania-elektryczne-sep.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka