4 107 wyników w czasie 267 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

rocznik 2006 (początek wątku)

Może ktoś poradzi mi co mam zrobić? Moja córcia jest ze stycznia 2006 r. Ponieważ jest z początku tego rocznika, a poza tym chodziła do żłobka, to gdy poszła do przedszkola we wrześniu ubiegłego roku trafiła do grupy mieszanej 3- 4 latków (w tym 3latki też z początku rocznika i/lub po żłobku

rocznik 2006 (początek wątku)

Mam problem odnośnie nowych przepisów co do edukacji mam synka urodzonego w roku 2006 i nie wiem czy dobrze rozumiem ze od wrzesnia 2011r . musi isc do zerówki ?

Re: rocznik 2006

zapomiałam dodac ze dziecko urodzone jest napoczatku roku 2006

Dzieci rocznik 2006 (początek wątku)

Witam, czy to prawda, że dziecieczki z roku 2006 niezaleznie od miesiąca muszą iść do przedszkola ? Czy moga zostać w żłobkach ???

Dzieci rocznik 2006

A więc wszystko jasen, z waszych wypowiedzi wynika, że rzeczywiście Mamy i Tatusiowie rocznika 2006 muszą zacząć pilne poszukiwania dobrego przedszkola. Czy macie może namiary na to nowe rozporządzenie ?

Wyprzedaż rocznika 2006.

można zakładać że mogą być ok. 10% tańsze lub mniej (ok. 3000-5000pln ?)

Wyprzedaż rocznika 2006. (początek wątku)

Ile wg. was powinny kosztować poszczególne samochody na przełomie roku. Na pewno wielu z was ma doświadczenia z np. zeszłorocznej wyprzedaży. Piszcie , mnie np. interesyją modele w wersji podstawowej (ceny minimalne): Astra II 1,4 , Octavia I 1,4, Stilo, Peugeot 307, Fusion.

Dobry rocznik 2006 (początek wątku)

czy ktos wie do kiedy obowiązuje ta promocja?? -- www.faktyimity.pl cała prawda o oszustwach i obłudzie kościoła.

Dobry rocznik 2006

nie zebym sie czepial ale "upuscic" to sobie mozna krwi, a to o czym jest mowa w artykule to opust...

FORUM: Dzieci Rocznik 2006

Może tam zajrzyjcie: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45525 Pozdrawiam Wrześniówka 2006

Re: Julia,23.08.2006

-- Juleczka "Forum Dzieci rocznik 2006"

rocznik 2006 i szkoła (początek wątku)

Syn jest rocznik 2006. Do szkoły pójdzie jako 6 latek, tak jak juz cały jego rocznik obowiązkowo. Oprócz rocznika 2006 do szkoły pójdą dzieci z rocznika 2005. Wyglada na to, że prawie cały rocznik 2005 pójdzie do szkoły w wieku 7 lat. Te 2 roczniki będa miały bardzo utrudnony nabór i

Re: rocznik 2006 i szkoła

No niestety na to wygląda. Ale moją córkę z 2005 mam zamiar posłać do szkoły jako sześciolatkę.

rocznik 2006 i odroczenie

Ja się zastanawiam, na razie luźno i na spokojnie, co zrobić z moim tegorocznym 5-latkiem. Idzie od jutra do szkolnej zerówki, przeskakując de facto grupę starszaków, bo panie zostawiły go w zeszłym roku w 3-4-latkach ze względu na słabą mowę (co było bez sensu, bo kto miał go w takim razie stymul

Re: rocznik 2006 i odroczenie

Nad tym się zastanawialiśmy w pracy (pracuję w ośrodku terapeutycznym dla dzieci) - reforma najbardziej szkodzi dzieciakom, które mają jakieś problemy rozwojowe nie dając im czasu na rozwój umiejętności. Moim zdaniem gdzieś na wiosnę w przypadku Twojego syna będzie potrzebna porządna diagnostyka. A

Boże, oczywiście rocznik 2006 !!! :)

-- http://lilypie.com https://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/RKxo.jpghttps://lbym.lilypie.com/RKxop2.png

Re: Boże, oczywiście rocznik 2006 !!! :)

Ok, jest kilka m-cy młodszy od mojego :) Syn też chodzi do masowego przedszkola. Wracając do pytania głównego. Teoretycznie dyrektorka nie może odmówić przyjęcia dziecka, skoro ma miejsce orzeczeniowe. Tylko że jeżeli ona ma już w tej grupie 3 dzieci ze spektrum, to ja się jej nie dziwię, że nie

Łączenie dzieci z rocznika 2006 z rocznikiem 2007 (początek wątku)

Witam Jestem ojcem syna z rocznika 2006. Syn chodzi do przedszkola państwowego i mamy pierwsze sygnały, że grupa 5-latków (r 2006) ma być połączona z 4-latkami (r 2007) od września. Czy to nie wydaje się dziwne? Szczególnie, że dzieciaki z rocznika 2006 idą za rok obowiązkowo do szkoły i cała

1 2 3 4 5 6