27 wyników w czasie 86 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Brawo SLD !

Gość portalu: P-777 napisał(a): > Ależ się solidaruchy zborsuczyły ! > Nawet wygrana geriatyków z LPR nie może im życia osłodzić. Brawo !

Re: Gdzie sie kurwicie?

czarek_777 napisał: > Lezio !! przegiąłeś z tytułem. tylko tobie Solidaruch to przeszkadza :D etatowe meliniary karnie złoza raport w poniedziałek o 5.45 lacznie ze stójkowym spod gs-u :D

Re:eeeeee

solidaruch777 napisał: > Nie ma mojego wpisu tutaj na chamstwa Misia. Cześć. Cześć. Nie za bardzo wiem, o co sie rozchodzi. podaj jakiś przecinek? by sens większy nadać... -- Uprzejmie proszę, nie traktować poważnie mojego pisania, ani dosłownie.

Re: A to, moi ulubiency......:D

....za te "izolatory" to ciebie Czarek kiedys przymkna.....:cool: solidaruch777 napisał: > Nie gryzę, parchów też nie mam a jakby co nie kopię też nie pluję i kamieniami > nie rzucam ,najwyżej w izolatory na drewnianych słupach w lesie ;-) -- Okres polowan na kaczki sie

Re: Puk ..puk ..czy można...z dobrym słowem

solidaruch777 napisał: > A pierz się się jak potrzebujesz . Się prać sam ze sobą :-) cześć. Nie wszystko da sie sprać. -- -A co tropisz? -zapytał Prosiaczek - Coś,coś,coś -odparł tajemniczo Puchatek - A co,co,co -spytał Prosiaczek podchodząc bliżej - Będę musiał troche poczekać

Re: Jutro 3 maja.

solidaruch777 napisał: > w Wawie na Polach Mokotowskich na browarze w krzakach W pubie przy stoliku pod parasolem w "Lolku" nie smakuje, lepiej się upodlić w krzakach? -- "Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty, tak by swoim pojmowaniem istoty sprawy

Re: Biskupi przy urnach

prezi777 napisał: > Tak gwoli ścisłości aby konkordat mógł zacząć obowiązywać > konieczna była ratyfikacja Kwaśniewskiego. Podpis Skubiszewskiego > (ministra w rządzie Suchockiej) jedynie zamknął negocjacje. Konieczne było także wcześniejsze ratyfikowanie tego antypolskiego

forum Nasza Szkapa + admin (początek wątku)

Forum Nasza Szkapa zostało opuszczone. Przez nieodżałowana przez wiele osób gazeta_mi_placi. A na forum - dantejskie sceny ;))) To, że 3 nicki (czarek_777, ptasiek_777, solidaruch) to jeszcze nic. Wyzywanie - też nic (petak, sku...syn latają co chwilkę). Na jednym forum zbanowano gościa

Re: No i cała intryga wzięła w łeb !!!

Gość portalu: P-777 napisał(a): > gienia.gienia napisała: > > > Gość portalu: Szczery napisał(a): > > > > > Ależ te .... mają łeb. > > > > > > Te .... chciały wykręcić pomiedzy sobą geszeft i ustrzelić przy okazj > i > >

Re: na początek drogie szmaty

...Nasza Szkapa... założyciel: gazeta_mi_placi Re: Nie kochaslem prezydenta... Autor: m.maska ☺ 30.08.11, 21:32 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Czarek... fakty sa jakie sa... a potem zostales wywalony jako solidaruch777... a po to zeby moc pisac - musiales poprosic

1 2 3