Gość: Mariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 12:52 Gnojki, posrańcy i popaprańcy wieścili Wasz koniec. A tu okazało się, zę się posrali na stojaka w majty. Jak to zasrańcy. PS Olałem te wybory. Ale w następnych zagłosuję na SLD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niezlomny.prawicowiec Re: Brawo SLD ! 14.06.04, 15:49 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Gnojki, posrańcy i popaprańcy wieścili Wasz koniec. > A tu okazało się, zę się posrali na stojaka w majty. > Jak to zasrańcy. > > PS > Olałem te wybory. Ale w następnych zagłosuję na SLD. A kopa z glana ryj chcesz ?!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Brawo SLD ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 10:26 niezlomny.prawicowiec napisał: > Gość portalu: Mariusz napisał(a): > > > Gnojki, posrańcy i popaprańcy wieścili Wasz koniec. > > A tu okazało się, zę się posrali na stojaka w majty. > > Jak to zasrańcy. > > > > PS > > Olałem te wybory. Ale w następnych zagłosuję na SLD. > > A kopa z glana ryj chcesz ?!!!!!! Spróbuj. Tylko się nie przewróć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NKWD tylko 500 tys., towarzyszy z pzpr................. IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 15:56 jeszcze jest wierne dyscyplinie partyjnej, a gdzie pozostale, 2 i pol miliona czlonkow, za przeproszeniem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Brawo SLD ! IP: *.acn.pl 14.06.04, 16:00 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Gnojki, posrańcy i popaprańcy wieścili Wasz koniec. > A tu okazało się, zę się posrali na stojaka w majty. > Jak to zasrańcy. > > PS > Olałem te wybory. Ale w następnych zagłosuję na SLD. Chłopie olej też następne, po co masz się przemęczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Brawo SLD ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:44 Mówiąc szczerze, jak olewałem wybory to przy okazji poszło po nogawkach, ale co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
magni-nominis-umbra Re: Brawo SLD ! 14.06.04, 17:09 Ty przy takiej kulturze, sądzą z grypsery , której uzywasz, nie poszedłeś głosować na tych, którzy używają podonego języka?! Śmiertelny Twój błąd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Brawo SLD ! IP: *.chello.pl 14.06.04, 18:24 Solidaruch nie człowiek. Więc co się kurwom dziwić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beglaeiben Re: Brawo SLD ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 10:45 Masz ty świnio rozum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozzo na pohybel SLD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 19:07 Żelazny elektorat starych towarzyszy spowodował, że przy wyjątkowo niskiej frekwencji komusze wypierdki osiągnęły stosunkowo dobry rezultat. Ale niech się Janik nie cieszy... niedługo wybory parlamentarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Brawo SLD ! IP: *.chello.pl 15.06.04, 08:45 Teraz tylko w górę ! SLD jedyną obroną Polaków przed psychopatami z Radia Maryja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-777 Re: Brawo SLD ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 10:36 Brawo. Oby tak dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Re: Brawo SLD ! IP: *.chello.pl 15.06.04, 16:46 Gość portalu: P-777 napisał(a): > Brawo. Oby tak dalej ! Oby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPR Re: Brawo SLD ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 16:50 A przy nastepnych wyborach zaglosujesz..... w zakladzie zamknietym zdrowia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Re: Brawo SLD ! IP: *.chello.pl 16.06.04, 10:15 A Leszek Miller pokazał klasę gratulując Buzkowi wyniku na Śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Brawo SLD ! 16.06.04, 10:30 Gość portalu: Janina napisał(a): > A Leszek Miller pokazał klasę gratulując Buzkowi wyniku na Śląsku. śmy się strasznie pomylili wcześniej pomyślawszy, że to kawał chama i zero zupełne. to facet z klasą - się okazuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Brawo Miller ! IP: *.fntax.com 16.06.04, 10:32 Co tam Buzek, w Millerze cała nasza nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Re: Brawo Miller ! IP: *.chello.pl 16.06.04, 10:50 Gość portalu Towarzysz IP: *.fntax.com napisał(a): > Co tam Buzek, w Millerze cała nasza nadzieja. Może Wasza Towarzyszu z "fntax.com", bo młodzi z SLD już dosyć mają zgredów. Miller (tak samo jak ten biedny Buzek) to już przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz A jednak brawo, Miller ! IP: *.fntax.com 16.06.04, 11:00 Szanowna Janino z "chello.pl", A my, młodzi, stawiamy na doswiadczenie. Tow.Miller ciezko doswiadczył, a przez to zdobył cenne ostrogi. Jest wodzem, a wodza trzeba szanowac jak siebie samego. Towarzysze, my, młodzi, stawiamy na doswiadczenie. Młodziez i partia jednym biją sercem. Siepaczom - precz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Re: A jednak brawo, Miller ! IP: *.chello.pl 16.06.04, 11:52 Brawo. A "Towarzyszowi" z LPR: ChCWDS ! Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: A jednak brawo, Miller ! 16.06.04, 11:57 Gość portalu: Janina napisał(a): > Brawo. > > > A "Towarzyszowi" z LPR: > > ChCWDS ! szkoda, że tylko tyle. bo jeszcze kilka latek temu miałby najpierw 48 godzin bez nakazu, a potem by się jakiś spisek przeciwko państwu (=partii) wymyśliło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Gromkie brawa, tow.Miller ! IP: *.fntax.com 16.06.04, 12:05 > A "Towarzyszowi" z LPR: > ChCWDS ! Szanowna Janino z "chello.pl", Adresat nieznany. PS. Niech tow.Miller bedzie nam wiekopomnym drogowskazem, jak umacniać awangarde narodu - niezłomne siły lewicy zjednoczone we froncie walki o dobrobyt i szczescie ludu pracujacego miast i wsi. My, młodzi, i partia to swietlana przyszłosc narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazelupa jestem w ciąży !!! 16.06.04, 12:04 witam wszystkich na formu, jestem tu pierwszy raz bo właśnie dowiedziałam się że najprawdopodobniej jestem w ciąży :-) i cieszę się bardzo i boję,mam nadzieję że zajrzę tu jeszcze nie raz. pozdrowionka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Re: jestem w ciąży !!! - z SLD ? IP: *.fntax.com 16.06.04, 12:09 Jesli tak, to brawo !!!! Będzie małe SLD-ziątko. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: jestem w ciąży !!! 16.06.04, 12:10 xiazelupa napisał: > witam wszystkich na formu, jestem tu pierwszy raz bo właśnie dowiedziałam się > że najprawdopodobniej jestem w ciąży :-) > i cieszę się bardzo i boję,mam nadzieję że zajrzę tu jeszcze nie raz. > pozdrowionka... > gratulacje:) tylko ja bym inny wątek jednak wybrał do ogłaszania tej nowiny niż taki z tytułem "brawo SLD" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-777 Re: Brawo SLD ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 14:26 Ależ się solidaruchy zborsuczyły ! Nawet wygrana geriatyków z LPR nie może im życia osłodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Re: Brawo SLD ! IP: *.chello.pl 17.06.04, 08:14 Gość portalu: P-777 napisał(a): > Ależ się solidaruchy zborsuczyły ! > Nawet wygrana geriatyków z LPR nie może im życia osłodzić. Brawo ! Odpowiedz Link Zgłoś
chvj_stalina SLD Bandyci bez wyroków!! Do gnoju ścierwa 17.06.04, 10:28 Nadszedł czas odnowy Wyrzućmy stare śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Brawo SLD ! IP: *.chello.pl 18.06.04, 19:02 Na pohybel "chujom_stalina" czyli eLPeRakom ! Odpowiedz Link Zgłoś