100 wyników w czasie 88 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Szkoła Podstawowa nr 222 Warszawa (początek wątku)

Szkoła Podstawowa nr 222 ul.Esperanto 7a Warszawa,zaprasza wszystkie sprawne dzieci z rocznika 1999 do nowo powstającej klasy sportowej o profilu siatkówka. Gwarantujemy wysoki poziom nauczania,zajęcia pod kierunkiem wykwalifikowanych trenerów,wyjazdy na zawody i obozy sportowe,współpracę z

Re: Szkoła Podstawowa nr 222 Warszawa

Przestrzegam przed nauczycielką klas 1-3 Panią Agnieszką Piotrowską,( Sp 222 ul.Esperanto 7a) krzyczy na dzieci bez powodu, mowi do nich , że są durne jesli nie zrozumieją jej źle zadanego pytania, mówi do dzieci "zbiję Ci pupę i wyrzucę za drzwi" (powód : dziecko zrobiło nadprogramowo zadanie

Szkoła Podstawowa nr 222 w Warszawie (początek wątku)

Szkoła Podstawowa nr 222 ul.Esperanto 7a Warszawa,zaprasza wszystkie sprawne dzieci z rocznika 1999 do nowo powstającej klasy sportowej o profilu siatkówka. Gwarantujemy wysoki poziom nauczania,zajęcia pod kierunkiem wykwalifikowanych trenerów,wyjazdy na zawody i obozy sportowe,współpracę z

Re: Szkoła rodzenia w Międzylesiu Warszawa

Ja też chodziłam tam do szkoły rodzenia i seredecznie polecam. Możesz sie zapisać u P. Joli Mikusek tel. 515 075 222.

Szkoła Podstawowa nr 222 ul.Esperanto 7a (początek wątku)

Re: Szkoła Podstawowa 222 - Jana Brzechwy na Espe

Jeżeli dziecko w podstawówce musi uczyć się codziennie po 3 godziny w domu to jest chyba zdecydowanie za dużo, a gdzie czas na swoje zainteresowania, dla kolegów, sport czy podwórko. Mój starszy syn poszedł teraz do I klasy jednego Z najbardsziej renomowanych LO w Warszawie- dostał się bez

Re: Szkoła Podstawowa 222 - Jana Brzechwy na Espe

stołówka jest miejscem gdzie panie z lekka krzyczą ale mając gromadę prawie całej szkoły w ciągu 2h może tez bym krzyczała. Póki co jestem zadowolona z tej szkoły i każdemu ją polecę. Do szkoły przyjeżdzaja dzieci z miejscowości oddalonych od Warszawy o 30-40 km. i nie dlatego że rodzice mają

Klasa sportowa w szkole nr 222 ul.Esperanto 7a (początek wątku)

Re: Szkoła Profuturo w Warszawie - proszę o opini

Oj, użytkowniku Ee- rzeczniku straszenie użytkownika 1matylda222 postępowaniem sądowym, a feee. Kiedy kończą się argumenty, rozmowa schodzi na pogróżki. Rozumiem, że to jest (oryginalny cytat:) "oficjalnym i zgodnym z prawdą stanowiskiem szkoły".

Re: Szkoła Profuturo w Warszawie - proszę o opini

Użytkowniku madii123. Przedstawione stanowisko to oficjalne i zgodne z prawdą stanowisko szkoły. Dalsza dyskusja w tym temacie nie doprowadzi do żadnego rozwiązania. A pogłoski o wypowiedzeniach są -cytując Marka Twaina - mocno przesadzone. Użytkowniku 1matylda222 Koszt zbudowania tej

Re: WSCIL W Warszawie - opinie

Pomogę w napisaniu pracy licencjackiej lub magisterskiej z zakresu szkoły WSCiL. patusia222@op.pl

Re: Szkoły podstawowe na Muranowie

Dobra jest 222 na Esperanto. Może troche dalej ale sporo ludzi dowozi do niej dzieci z całej Warszawy -- Stanowczo odradzam korzystanie z serwisu www.superfoto.pl

Re: Polanica czy Warszawa

ola2-222 napisała: nie zdajecie > sobie sprawy ile dzieci przyjeżdża do Polanicy na poprawki po W- wie... np. > 15-latka DO ZESZYCIA PODNIEBIENIA! jesteś pewna,że chodzi o imid? trudno w to mi uwierzyć skoro to 'szkoła imid' podkreśla znaczenie mowy i szybkiej rekonstrukcji

1 2 3 4 5 6