422 wyników w czasie 138 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Absolwenci II LO..

klasyfikowanych w innych sportach zespolowych. Nasze liceum miało bardzo wysoki poziom w skali krajowej z czego zdaliśmy sobie sprawę dopiero na studiach. Poczatkowo II LO znajdowało się na ul Biernackiego razem ze szkoła podstawowa nr 5. Zaleta piątki było, że w klasach siódmej i ósmej dla przedmiotów typu

Re: Szkoła Podstawowa Nr 105 im. Szarych Seregów

Hmm, ... witam, jestem rocznikiem, który jako pierwszy przeniósł się z ul. Bartniczej na Turmoncka w roku szkolnym 1968-69 byłem wtedy w klasie siódmej! Nie grymasilem, mimo, że dojazd ze starego Bródna był "kiepski. Wychowawczynią była Pani Krzyżanowska, jak dobrze pamietam Joanna ... uczyła

Re: Szkoła Podstawowa Nr 105 im. Szarych Seregów

Hmm, ... witam, jestem rocznikiem, który jako pierwszy przeniósł się z ul. Bartniczej na Turmoncka w roku szkolnym 1968-69 byłem wtedy w klasie siódmej! Nie grymasilem, mimo, że dojazd ze starego Bródna był "kiepski. Wychowawczynią była Pani Krzyżanowska, jak dobrze pamietam Joanna ... uczyła

Re: Konkret nr 2

? Czarnkopodobni uczeni r > ozmodleni? Emigrują z braku funduszy. Zresztą to główny powód emigracji wszystkich ludów. Podawałem to już wiele razy. Pfizer chce od nas 6 mld zł za 1 dawkę szczepionki = 12 lat polskich nakładów na badania podstawowe. I bardzo nad tym boleję. Szkolisz takiego przez parę lat i

Re: Prywatna Szkoła Podstawowa nr 92 ul Patriotów

Byle nie Montessori wawer albo szkola 92 Patriotow wawr

Re: Społeczna Szkoła podstawowa nr 4 ul. Krowoder

. Owszem szkola "korzysta" z rodziców w tym sensie że społeczność szkolna sie wspiera - jeżeli można skorzystać z porady prawnej czy informatycznej bo jakiś rodzic jest specjalistą w tej dziedzinie to super. To szkołą społeczna i rodzice mają duży udział w jej tworzeniu. I na koniec - nigdy nie zauważyłam

Re: Społeczna Szkoła podstawowa nr 4 ul. Krowoder

Serdecznie odradzam to miejsce. Patologiczna organizacja. Zatrudnieni to dyrektor , jego zona, siostra, z-ca dyr I pol jej rodziny. Takie przyklady mozna tam mnozyc. Rodzic ma tyle do powiedzenia ile wazy jego portfel. A przypominam ze to szkola spoleczna. Kadra nauczycielska zmeczona, bez checi do

Półkolonie wakeboard akrobatyka wspinaczka Brwinów (początek wątku)

deskach SUP i inne atrakcje. Zajęcia z wakeboardingu poprowadzi Arek instruktor Wake Family, część akrobatyczną poprowadzi Patryk Jaworski , półfinalista programu Mam Talent 2019 termin: 8-12.07 i 15-19.07.2019 miejsce: Wake Family Brwniów, ul. Błońska 37 cena: 1490 zł Cena obejmuje

Re: ,,,,,,,,,, Stary, Stary Wroclaw ,,,,,,,,

https://dolny-slask.org.pl/foto/60/Szkola_Podstawowa_nr_73_im_Generala_Wladyslawa_Andersa_ul_Gliniana_Wroclaw_60886.jpg -- Moje forum

Re: ,,,,,,,,,, Stary, Stary Wroclaw ,,,,,,,,

https://dolny-slask.org.pl/foto/446/Szkola_Podstawowa_Nr_1_im_Marii_Dabrowskiej_ul_Nowowiejska_Wroclaw_446010.jpg -- Ulubione

Re: Absi...wali ci w dekiel kompletnie.

, mimo, że jak sam powiedział w wywiadzie "poniżej 400m zniżaliśmy się w gęstej mgle". Tyle, że podstawowa różnica tych podejść była taka, że lądujący Wosztyl nie miał "serdecznego" kolegi, który by mu podał podstawy chmur i jeszcze upewnił go, że może próbować podejścia mimo przekroczenia minimów

Re: To jest kompromitacja nas wszystkich

ją zaskoczyła. Jej zdaniem rodzice dają przyzwolenie na łamanie przepisów, zamiast wspierać działania szkoły w walce z cyberprzemocą." "Nie chcieliśmy, by to przybrało formę cyberprzemocy" W piątek, 9 marca, dyrektorka Szkoły Podstawowej nr 51 przy ul. Bursztynowej weszła do kilku klas i nakazała

Szkola podstawowa nr 385 opinie (początek wątku)

Bardzo proszę o opinie o szkole podstawowej nr 385 na ul Klimatycznej w Starej Miłosnej. Jak jest w klasach 1? Nauczyciele, dyrekcja, atmosfera? Będę wdzięczna za opinie, pozdrawiam

1 2 3 4 5 6