co to moze oznaczac??
oznacza tylko niedoczynność, którą należy leczyć. Proponuję iść do medyka po receptę na tyroksynę. -- www.medicus.lublin.pl/2000/08/tarczyca.htm
bardzo wysoka ponad 100 przy normie do 25(zabijcie ale nie pamiętam jakie jednostki),a w dzien kiedy miałam robiony rezonans, z nerwów skoczyła mi do chyba prawie 200. Diagnoze wstepną postawił mój ginekolog, endokrynolog po wywiadzie i ocenie wyników od 2009 roku zleciła rezonans ale wtedy juz była
funkcjonujesz? Bo ja przy tsh 76,8 czułam się jak nie człowiek i trudno mi sobie wyobrazić mnie z tsh ponad 200...Opisz samopoczucie. Pozdrawiam:).
Dokładnie tak jest. Straciłam wczoraj 200 zł po to żeby usłyszeć, że TSH (3,388) więc nie będzie mi zmieniał dawkowania leku, o proc. w ft3 i ft 4 wogóle nie chciał rozmawiać, a jak mam złe samopoczucie to zalecił psychologa (chodzę !!!), a na zawroty głowy neurologa !!! Jakaś farsa, już nie
a ja uważam , że masz początki Hashimoto. Świadczą o tym anty TG. co jest według lekarzy dobre? Norma przekroczona o ponad 200??!!! w TG i o ponad 50% w TPO??!!! Dorka zmień lekarza, bo wyniki przeciwciał świadczą o niedoczynności i procesie zapalnym tarczycy. I każdą ciąże poronisz bez
,02), polepszylo sie rowniez samopoczucie. Jednak tsh rosnie dalej i osiagneło juz wartosc 26-duza niedoczynnosc dla odmiany. Homeopata zaleca by kontynuować leczenie iodum c200 ale tez nadal brac Tyrozol, który mam ustalony w dawce 10. Byje sie ze w takim tempie to za miesiac tsh wyniesie ponad 50. Lekarz
3, z uwagi na bóle stawów. Trochę pieniędzy będzie to kosztować, pewnie ponad 200 zł. -- http://www.inteligentny-projekt.pl/old/ inteligentny-projekt.pl http://www.kazdystudent.pl/ kazdystudent.pl
wyniki tsh ponad 32 anty-tpo ok 200 anty-tg 9740 NORMA OK35 usg -guzki proszę o interpretację, CZY KTOŚ MIAL TAK WYSOKIE ANTY-tG?????
Tak dziewczyny. Żelaza mam aż za dużo bo ponad 100% normy. Suplementowałam przez 2 miesiące. Odstawiłam tydzień temu. Jem sporo mięsa. A megnezu przyjmuje 450 mg na dobę. (3x magnesol 150). Nie mam anemii. B12, też na poziomie 38%. W dużej ilości pochłaniam też pomidory (myślę, że spokojnie 0
zwiększysz, np. codziennie 200. Jeśli teraz bierzesz 175, to zapewne w ciąży dojdziesz do ponad 200 czy nawet 250. Rozwijające się dziecko i cała "aparatura" ciążowa typu łożysko, potrzebują hormonów tarczycy. Dlatego niektórzy endo zalecają badanie TSH i fT3 i fT4 w ciąży nawet co 2-4 tygodnie. Zdrowa