462 wyników w czasie 2 118 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: 206-tka

To może wątek spotkania na kawę do forum "Towarzyskie" przeteleportować? :)

Re: szkoła 206

arhe. podbijasz sztucznbie wątek :P tak nie można :D -- Mam tak samo jak TY, miasto moje, a w nim ... (L)

Re: szkoła 206

no może i sztucznie, ale chodzi mi o to by ktoś wpisał tam coś ciekawego... jak wątek jest na ostatniej stronie , to nie wielu go znajdzie i się wpisze.... ale by nie było , że sztucznie podbijam wątek .... to cos dopiszę o szkole: ukończyłem ja w 88 roku, a może 89? - nie pamietam juz

Szkoła 206-opinie (początek wątku)

Decyzja o posłaniu dziecka do szkoły jest trudna. Dlatego otwieram następny wątek nt.podstawówek. Bardzo proszę rodziców o wpisy. Dziękuję. -- "Czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym." St.J.Lec.

Re: Szkoła 206-opinie

No dokładnie,zresztą jest na forum wątek wspominkowy dla absolwentów 206. Proszę rodziców klas 1-3 o opinie. A dla zinteresowanych ,w sobotę 14.04. o godzinie 11 jest dzień otwarty w 206 dla przyszłych pierwszaków. Dzieci mogą poznać szkołę (lub dawny dom katechetyczny), nauczycieli

Re: Peugeot 206-przepraszam za zdublowanie wątku

ale stało się jasne, ze chyba nie kupimy tego autka no, chyba, że się jacyś zdeklarowani zwolennicy odezwą;)

Re: Peugeot 206-przepraszam za zdublowanie wątku

Jestem fanką Peugeotów. Mamy starą 306-tkę (nazywamy ją Pełgot :)), ale jeździ bez zarzutu. Bardzo lubimy nasze autko i kiedy będziemy je zmieniać na nowsze, to będę obstawała przy kolejnym Peugeocie. Co się tyczy 206-tek, to po stłuczce jeździliśmy takim zastępczym. Ma dużo miejsca w środku

Re: P206

Powiniem się rozpłakać w tym wątku, bo nie dość że jeżdzę fatalnym francuzem, to w dodatku obrzydliwym dieslem :) A byłem uprzedzony i do francuzów i do diesli. Przeważnie z wozem zwłaszcza używanym jest jak z kobietą. Pierwsze chwile są cudowne, później z każdym dniem widać coraz więcej

o 193.108.206*

Kilkakrotnie wypowiada się na tym forum osoba o IP 193.108.206*, za każdym razem podpisując się innym nickiem (a "po drodze" takze 'zmieniajac płeć'), a jedyna konsekwencja to obrona stacyjki. Czyżby pracownik? NB nie jest to jedyna osoba występując w tym wątku pod róznymi nickami - np

Re: o 193.108.206*

Tak, wiem. Ale prawdopodobieństwo, że wśród kilkunastu osob biorących udział w tej właśnie dyskusji (wśrod kilku tysięcy innych wątków, na jednej z kilkudziesięciu milionow stron w Necie) jest znikome. Może gdyby był to - najpopularniejszy - IP wdzwanianego dostępu, zwlaszcza z Warszawy

Re: mułowata 206 HDI !!!!!

A jak kupowałaś tego pługa, to go nie sprawdziłaś? Trzeba było znaleźć testowy egzemplarz u jakiegoś dilera i wziąć jazdę próbną. Przejechać się przynajmniej benzyną 1.6 Albo przed zakupem jechać z mechanikiem, tak jak ci radzono w innych wątkach zakładanych przez ciebie. Ja jak trafiłem

Peugeot 206, czy C3? (początek wątku)

Chodzi o nowy samochód, jestem po negocjacjach cenowych. Cena mniej więcej ta sama, za porównywalne wyposażenie. Muszę przyznać, że C3 ciut bardziej mi się podoba jeśli chodzi o linię, natomiast w 206 trochę bardziej się przyłożyli do estetyki wnętrza. Do poniedziałku chcę zdecydować. Liczę

Re: peugot 206 - de besciak

No to teraz dałeś:-) Pokaż mi wątek w którym twierdziłem że moje auto jest najlepsze. Jeżdżę autem takim, na jaie mnie stać. Spełnia moje oczekiwania jakie w nim pokładałem, jest nowe i póki co nic nie nawala.Poza tym moje marzenia (a nie mażenia) są zgoła inne niż wspomniany przez ciebie

Re: Peugeot 206 2.0 HDi

A co Ci się nie podobało w wątku: . "niedogrzany" Peugeot 206 2.0 HDi (1) Gość: nino 09.10.03, 18:35

1 2 3 4 5 6