To może wątek spotkania na kawę do forum "Towarzyskie" przeteleportować? :)
arhe. podbijasz sztucznbie wątek :P tak nie można :D -- Mam tak samo jak TY, miasto moje, a w nim ... (L)
no może i sztucznie, ale chodzi mi o to by ktoś wpisał tam coś ciekawego... jak wątek jest na ostatniej stronie , to nie wielu go znajdzie i się wpisze.... ale by nie było , że sztucznie podbijam wątek .... to cos dopiszę o szkole: ukończyłem ja w 88 roku, a może 89? - nie pamietam juz
Decyzja o posłaniu dziecka do szkoły jest trudna. Dlatego otwieram następny wątek nt.podstawówek. Bardzo proszę rodziców o wpisy. Dziękuję. -- "Czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym." St.J.Lec.
No dokładnie,zresztą jest na forum wątek wspominkowy dla absolwentów 206. Proszę rodziców klas 1-3 o opinie. A dla zinteresowanych ,w sobotę 14.04. o godzinie 11 jest dzień otwarty w 206 dla przyszłych pierwszaków. Dzieci mogą poznać szkołę (lub dawny dom katechetyczny), nauczycieli
ale stało się jasne, ze chyba nie kupimy tego autka no, chyba, że się jacyś zdeklarowani zwolennicy odezwą;)
Jestem fanką Peugeotów. Mamy starą 306-tkę (nazywamy ją Pełgot :)), ale jeździ bez zarzutu. Bardzo lubimy nasze autko i kiedy będziemy je zmieniać na nowsze, to będę obstawała przy kolejnym Peugeocie. Co się tyczy 206-tek, to po stłuczce jeździliśmy takim zastępczym. Ma dużo miejsca w środku
Powiniem się rozpłakać w tym wątku, bo nie dość że jeżdzę fatalnym francuzem, to w dodatku obrzydliwym dieslem :) A byłem uprzedzony i do francuzów i do diesli. Przeważnie z wozem zwłaszcza używanym jest jak z kobietą. Pierwsze chwile są cudowne, później z każdym dniem widać coraz więcej
Kilkakrotnie wypowiada się na tym forum osoba o IP 193.108.206*, za każdym razem podpisując się innym nickiem (a "po drodze" takze 'zmieniajac płeć'), a jedyna konsekwencja to obrona stacyjki. Czyżby pracownik? NB nie jest to jedyna osoba występując w tym wątku pod róznymi nickami - np
Tak, wiem. Ale prawdopodobieństwo, że wśród kilkunastu osob biorących udział w tej właśnie dyskusji (wśrod kilku tysięcy innych wątków, na jednej z kilkudziesięciu milionow stron w Necie) jest znikome. Może gdyby był to - najpopularniejszy - IP wdzwanianego dostępu, zwlaszcza z Warszawy
A jak kupowałaś tego pługa, to go nie sprawdziłaś? Trzeba było znaleźć testowy egzemplarz u jakiegoś dilera i wziąć jazdę próbną. Przejechać się przynajmniej benzyną 1.6 Albo przed zakupem jechać z mechanikiem, tak jak ci radzono w innych wątkach zakładanych przez ciebie. Ja jak trafiłem
Chodzi o nowy samochód, jestem po negocjacjach cenowych. Cena mniej więcej ta sama, za porównywalne wyposażenie. Muszę przyznać, że C3 ciut bardziej mi się podoba jeśli chodzi o linię, natomiast w 206 trochę bardziej się przyłożyli do estetyki wnętrza. Do poniedziałku chcę zdecydować. Liczę
No to teraz dałeś:-) Pokaż mi wątek w którym twierdziłem że moje auto jest najlepsze. Jeżdżę autem takim, na jaie mnie stać. Spełnia moje oczekiwania jakie w nim pokładałem, jest nowe i póki co nic nie nawala.Poza tym moje marzenia (a nie mażenia) są zgoła inne niż wspomniany przez ciebie
A co Ci się nie podobało w wątku: . "niedogrzany" Peugeot 206 2.0 HDi (1) Gość: nino 09.10.03, 18:35