15 wyników w czasie 15 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Wakacje w szaradach i zagadkach

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/03/2016_Park_linowy_w_Kletnie_2.jpg/500px-2016_Park_linowy_w_Kletnie_2.jpg

Re: Wakacje w szaradach i zagadkach

Od 6 kwietnia 2016 roku obowiązują nowe przepisy rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z 30 marca 2016 r. w sprawie wypoczynku dzieci i młodzieży. Obowiązują one wszystkich organizatorów wypoczynku dla dzieci i młodzieży

Re: Lipiec (już nie)lipowy 🌳🍵🍒🍦🍧🍯🌞⛈️

- mamy Angielki na wakacjach 😆😆🐷🐷 -- Chxx z mykozą, jak nie rozróżniasz woła od świni - by Ma. Fela 2003-2016 Felix 2007-2020 Rysia 2009-2024

Re: Wakacje 2026 - gdzie będzie bezpiecznie?

Ja mam problem z czym innym. Pamiętam lata 2016 i 2017 kiedy Janusze i Karyny bały się jeździć do Egiptu i Turcji. Ta specyficzna grupa klientów rozlała się po Grecji. Wtedy zobaczyłam jak to jest obcować z patusami. Teraz może być podobnie:(

Re: Sierpnia chłodne ranki

, zasadniczo jeszcze lato, jeszcze wakacje 🤣🤣 Miłego 🌞☃️ -- Chxx z mykozą, jak nie rozróżniasz woła od świni - by Ma. Fela 2003-2016 Felix 2007-2020 Rysia 2009-2024

Re: Sierpniowe czytanki na zimne poranki 📚📖🌞🌄

Od momentu, gdy w drugiej połowie lat osiemdziesiątych przeczytałam Zbrodnię na Cyrhli Rozporowej, a potem tam spędziłam wakacje, to zakochałam się w jego kryminałach 👌 -- Chxx z mykozą, jak nie rozróżniasz woła od świni - by Ma. Fela 2003-2016 Felix 2007-2020 Rysia 2009-2024

Re: Polska

wypowiadac. W USA bylam ostatnio w 2016, wiec kawal czasu, ale dzielnice zewnetrzne NYC to byl horror a tereny "wiejskie" po drodze z Kanady do NYC (od NIagary) to jakies zaklete rewiry. Nie mowiac juz o ilosci naprawde otylych i naprawde niechlujnie ubranych ludzi. Ale centrum NYC zrobilo na mnie

Re: Najpierw wakacje potem szkoła w szaradach i z

Święto wielkanocne przypada w Wielki Czwartek , który poprzedza Wielki Piątek i Poniedziałek Wielkanocny . Do 2016 roku, kiedy Wielki Piątek stał się świętem państwowym , święto przypadało również w tym dniu.

Re: Najpierw wakacje potem szkoła w szaradach i z

W Austrii istnieje federalna koncepcja dni autonomicznych szkół . Mogą być one stosowane jednolicie na poziomie kraju związkowego, dla poszczególnych typów szkół, poszczególnych szkół, poszczególnych poziomów szkół lub poszczególnych klas w ramach poziomu szkoły. W roku szkolnym 2016/2017 dwa dni

Re: Czerwony czerwiec 🍓🍒👠🤔

Bajkowa, czerwcowa pogoda - nic, ino na wakacje :)) Miłego -- Chxx z mykozą, jak nie rozróżniasz woła od świni - by Ma. Fela 2003-2016 Felix 2007-2020 Rysia 2009-2024

Re: Stara zona = stare auto

trypel napisał: > 2016 > No i niech służy. Jak się Frau nie przekona, to najwyżej rzeczywiście C8 "puścisz" :D Ja sobie właśnie uświadomiłem, że od tygodnia Jerychońskiej z garażu nie ruszyłem :P Nawet na zakupy w weekend, całą rodziną, pojechaliśmy "bzyczkiem". Plan jest

Re: Nagroda Darwina-ciekawsze przypadki

23-letni Amerykanin właśnie ukończył studia w 2016 roku i cieszył się wakacjami w Parku Narodowym Yellowstone w Wyoming. Jedną z atrakcji parku narodowego są źródła termalne. I choć wyglądają kusząco, kąpiel w nich jest surowo zabroniona! I to z ważnego powodu: woda ta ma bardzo wysoką zawartość