Szukam sali na wesele w maju/czerwcu 2013 na ok 140-150 osób. Szukam czegoś bezpretensjonalnego i niezbyt wielkopańskiego, z zielonym otoczeniem, zeby goscie mieli gdzie odetchnac. Problem w tym, że nie znalazłam nic takiego w najbliższej okolicy Lublina. Był Dwor Leśce, ale podobno został spalony
Witam! Planuję wesele na maj 2013 roku do 120 osób. Zwiedzialiśmy już ok. 20 lokali głownie na terenie Lublina lub w okolicach. Mamy swoje typy: Akropol, Gościniec i Zajazd Gościnny. Wszystkie 3 lokale nam się podobają jeśli chodzi o rozmieszczenie sali. Jednak nie możemy się zdecydować, bo nie
Szukacie Państwo DJ NA WESELE zapraszam na strony www.djraff.pl ora firmowy BLOG na www.djwesele.blogspot.com Baska
Najlepsza oprawa muzyczna DJ Koszalin, DJ na wesele koszalin, dj na wesele szczecin Wodzirej Koszalin www.msdj.pl
Witam serdecznie, szukacie DJ Wodzireja na wesele 2013 zapraszam na strony: www.djwesele.blogspot.com www.djraff.pl Polecam i Pozdrawiam
Szukacie Państwo DJ NA WESELE zapraszam na strony www.djraff.pl oraz firmowy BLOG na www.djwesele.blogspot.com Baska
Gdyby ktoś potrzebował oprawy muzycznej przez DJ to polecam skorzystanie z usług DJki, dziewczyna robi niezłą robotę, zabawy, konkursy, mnóstwo świateł i efektów oraz przyzwoite nagłośnienie! tel. do dziewczyny 729 117 319 i jej srona www: www.dslevents.pl
******UWAGA KONKURS Na MOIM BLOGU WEJDŹ****** www.djwesele.blogspot.com
Szukacie Państwo DJ NA WESELE zapraszam na strony www.djraff.pl oraz firmowy BLOG na www.djwesele.blogspot.com Baska
djnauroczystosci@gmail.com Oferujemy państwu profesjonalne usługi oraz repertuar odpowiednie dobrany do stylu imprezy. Posiadamy własne płyty z utwormi, ale także mogą państwo zasugerować rodzaj granej muzyki oraz na życzenie podać pełną listę utworów jakie mają być grane na Waszej uroczystości. P
Szukacie Państwo dj na wesele polecam tego gościa. www.djraff.pl www.djwesele.blogspot.com
Najlepsza oprawa muzyczna DJ Koszalin, DJ na wesele koszalin, dj na wesele szczecin Wodzirej Koszalin www.msdj.pl
Z tej strony Monika Petryczko aka Mary Klak. Jestem radiowcem, dziennikarzem muzycznym, producentem eventów artystycznych a także DJ-ką. Miałam przyjemność być rezydentką (i nadal mam) w największych klubach Szczecina, skąd pochodzę. Specjalizuje się w graniu imprez weselnych o charakterze klubowym,
Zapraszam na stronę i do współpracy www.djarni.pl -- Proszę o kontakt na arnold@dj-arni.pl
Witam. Odstąpię termin 19 październik 2013 w restauracji Magnolia w Tychach. kontakt pod numer 513822625. Pozdrawiam.
Szukacie Państwo dj na wesele polecam tego gościa. www.djraff.pl www.djwesele.blogspot.com