2 604 wyników w czasie 225 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

organizacja wesel, wesela w plenerze 2011!! (początek wątku)

zajmuję się organizacją wesel szczególnie imprez plenerowych, dotychczas pracowałam w Londynie ale rok 2011 to wesela tylko w POLSCE:) terminy czerwiec,sierpień,wrzesień. Kompleksowa usługa! Zapewniamy catering, obsługę przyjęcia, w naszej ekipie pracuję dj więc jego usługi mogą być wliczone

Ślub i Wesele w 2011 (początek wątku)

Jako że zaplanowaliśmy ślub na lipiec 2011 piszę do Was o porady. Czy zaczeliście już czegoś szukać? macie zarezerwowane miejsca? jak wybieraliście kościół? czekam na wasze opinie i podowiedzi, bo tylko wydawało mi się że to może być proste...:)

Re: Ślub i Wesele w 2011

wpbstrzegomska jeśli planujecie ślub w miesiącu lipcu, to myślę, że szybko musicie się rozglądać za salą i orkiestrą a zaraz po tym, jak już ustalicie dokładną datę ślubu to fotograf i kamerzysta. Terminy wakacyjne są bardzo chodliwe i szybko się zajmują. Teraz to trzeba wszystko 2 lata

wesele latem 2011 (początek wątku)

myślicie, że już czas tak powoli się rozglądac za lokalem na wesele np na liciec/sierpien 2011? mamy w planach 120-140 osob. chcielibysmy znależc cos w lublinie albo w najbliższych okolicach no i zeby cena za osobę nie była zbyt wygórowana, tak do 140zl/os..polecicie coś?

Re: wesele latem 2011

Ja myślę, że powinniście, w lokalach "tańszych" ale bardzo obleganych terminy na interesujący was dzień są zamawiane na 2- 2,5 roku wcześniej, wiem że to czyste szaleństwo, ale my np. zamawiając salę na 1,5 roku wcześniej( na początku stycznia tego roku ) nie mieliśmy już możliwości zaklepania

Sala wesele 2011 (początek wątku)

Odkupie termin weselny w salach we Wrocławiu na maj 2011 Bardzo proszę o informacje jak ktoś takowy chętnie odda:) Informacje kierować na dj.aga@wp.pl

Wesele w Sylwestra 2010/2011 WARTO (początek wątku)

Zapraszamy do rezerwacji terminu sala OSP w piękny dzień jakim jest sylwester 2010/2011.Twoi goście będą zachwyceni wesele połączone z sylwestrem.Oferujemy dodatkowe atrakcje.Uwaga!!! Fajerwerki Gratis. Gwarantujemy tego dnia nie zapomnicie.Zapraszamy do kontaktu

Re: Wesele w Sylwestra 2010/2011 WARTO

Profesionalny zespół muzyczny "ASTER" oferuje oprawę muzyczną:Sylwester,Andrzejki,wesela,bankiety,festyny i inne imprezy okolicznościowe w tym plenerowe. Repertuar zespołu to największe hity od lat 60-tych po współczesne lata. Skład zespołu ;wokalistka, perkusja

Odstąpię termin wesela czerwiec 2011 (początek wątku)

Odstąpię termin wesela w lokalu „Pod Strzechą” w Wodzisławiu Śląskim Termin: 11 czerwiec 2011 (sobota) P.S. Możliwość zorganizowania innej imprezy niż wesele Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy: wesele11.06.2011@gmail.com

Ceny zespołu na wesele w sylwestra 2011r (początek wątku)

Wesele planowane jest 31.12.2011. Zespół miałby grać jeden dzień, wolne zespoły, proszę o wpisanie nazwy i ceny usługi. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Re: Ceny zespołu na wesele w sylwestra 2011r

Secret Band :to zespół /orkiestra 4- osobowa / z solistką/- z 20 letnim doświadczeniem scenicznym nagrana i wydana plyta2009 ,, Muzyko Hej'' /wydawnictwo -Tercet Kraków / obsługującym : WESELA ,FESTYNY,ZABAWY,JUBILEUSZE ,PIKNIKI, studniówki ,BALE ,E wenty ,oraz inne imprezy w Krakowie i

Wesele w pięknej sali - odstąpimy (30.04.2011) (początek wątku)

Z przyczyn losowych odstąpimy salę w Dworze Lwowskim koło Lublina (termin: 30.04.2011). Miejsce niezwykle urokliwe szczególnie wiosną. Prosimy o kontakt: marcinryczek@o2.pl, tel.502-365-877.

Re: DJ na wesele 2011

ja polecam dj pepik vel Sebastian Hucik , gra sper, był na nasyzm weselu w czerwcu rusza tłumy zawodowo, polecam bez dwóch zdań

Re: DJ na wesele 2011

Wydaje mi się że dobry zespół nigdy nie zastąpi DJ. Mima wszystko ja będę szukała kapeli, jeśli masz jeszcze czas możesz się rozejrzeć 12 grudnia na targach ślubnych w Hali Ludowej

Wesele sylwester 2010/2011-Zapraszamy (początek wątku)

Zapraszamy do zorganizowania pięknego wesela w sylwestra 2010/2011 na sali OSP.Pokaz fajerwerków gratis.Zapewniamy udaną zabawę tego wesela z Waszych gości nikt nie zapomni.Dodatkowo zespół Góralski w cenie. Menu 140 zł osoba.Zadzwoń już dzisiaj

Re: Wesele sylwester 2010/2011-Zapraszamy

Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os Pokoje Gościnne u Agaty. Zapraszamy na sylwester i święta w góry i na narty. Lokalizacja: Kościelisko- Rysulówka, 5min samochodem od Zakopanego. Noclegi w cenie 60 zł za osobę. Mamy jeszcze wolne miejsca na sylwestra! Adres naszej strony

1 2 3 4 5 6