zajmuję się organizacją wesel szczególnie imprez plenerowych, dotychczas pracowałam w Londynie ale rok 2011 to wesela tylko w POLSCE:) terminy czerwiec,sierpień,wrzesień. Kompleksowa usługa! Zapewniamy catering, obsługę przyjęcia, w naszej ekipie pracuję dj więc jego usługi mogą być wliczone
Jako że zaplanowaliśmy ślub na lipiec 2011 piszę do Was o porady. Czy zaczeliście już czegoś szukać? macie zarezerwowane miejsca? jak wybieraliście kościół? czekam na wasze opinie i podowiedzi, bo tylko wydawało mi się że to może być proste...:)
wpbstrzegomska jeśli planujecie ślub w miesiącu lipcu, to myślę, że szybko musicie się rozglądać za salą i orkiestrą a zaraz po tym, jak już ustalicie dokładną datę ślubu to fotograf i kamerzysta. Terminy wakacyjne są bardzo chodliwe i szybko się zajmują. Teraz to trzeba wszystko 2 lata
myślicie, że już czas tak powoli się rozglądac za lokalem na wesele np na liciec/sierpien 2011? mamy w planach 120-140 osob. chcielibysmy znależc cos w lublinie albo w najbliższych okolicach no i zeby cena za osobę nie była zbyt wygórowana, tak do 140zl/os..polecicie coś?
Ja myślę, że powinniście, w lokalach "tańszych" ale bardzo obleganych terminy na interesujący was dzień są zamawiane na 2- 2,5 roku wcześniej, wiem że to czyste szaleństwo, ale my np. zamawiając salę na 1,5 roku wcześniej( na początku stycznia tego roku ) nie mieliśmy już możliwości zaklepania
Odkupie termin weselny w salach we Wrocławiu na maj 2011 Bardzo proszę o informacje jak ktoś takowy chętnie odda:) Informacje kierować na dj.aga@wp.pl
Zapraszamy do rezerwacji terminu sala OSP w piękny dzień jakim jest sylwester 2010/2011.Twoi goście będą zachwyceni wesele połączone z sylwestrem.Oferujemy dodatkowe atrakcje.Uwaga!!! Fajerwerki Gratis. Gwarantujemy tego dnia nie zapomnicie.Zapraszamy do kontaktu
Profesionalny zespół muzyczny "ASTER" oferuje oprawę muzyczną:Sylwester,Andrzejki,wesela,bankiety,festyny i inne imprezy okolicznościowe w tym plenerowe. Repertuar zespołu to największe hity od lat 60-tych po współczesne lata. Skład zespołu ;wokalistka, perkusja
Odstąpię termin wesela w lokalu „Pod Strzechą” w Wodzisławiu Śląskim Termin: 11 czerwiec 2011 (sobota) P.S. Możliwość zorganizowania innej imprezy niż wesele Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy: wesele11.06.2011@gmail.com
Wesele planowane jest 31.12.2011. Zespół miałby grać jeden dzień, wolne zespoły, proszę o wpisanie nazwy i ceny usługi. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Secret Band :to zespół /orkiestra 4- osobowa / z solistką/- z 20 letnim doświadczeniem scenicznym nagrana i wydana plyta2009 ,, Muzyko Hej'' /wydawnictwo -Tercet Kraków / obsługującym : WESELA ,FESTYNY,ZABAWY,JUBILEUSZE ,PIKNIKI, studniówki ,BALE ,E wenty ,oraz inne imprezy w Krakowie i
Z przyczyn losowych odstąpimy salę w Dworze Lwowskim koło Lublina (termin: 30.04.2011). Miejsce niezwykle urokliwe szczególnie wiosną. Prosimy o kontakt: marcinryczek@o2.pl, tel.502-365-877.
ja polecam dj pepik vel Sebastian Hucik , gra sper, był na nasyzm weselu w czerwcu rusza tłumy zawodowo, polecam bez dwóch zdań
Wydaje mi się że dobry zespół nigdy nie zastąpi DJ. Mima wszystko ja będę szukała kapeli, jeśli masz jeszcze czas możesz się rozejrzeć 12 grudnia na targach ślubnych w Hali Ludowej
Zapraszamy do zorganizowania pięknego wesela w sylwestra 2010/2011 na sali OSP.Pokaz fajerwerków gratis.Zapewniamy udaną zabawę tego wesela z Waszych gości nikt nie zapomni.Dodatkowo zespół Góralski w cenie. Menu 140 zł osoba.Zadzwoń już dzisiaj
Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os Pokoje Gościnne u Agaty. Zapraszamy na sylwester i święta w góry i na narty. Lokalizacja: Kościelisko- Rysulówka, 5min samochodem od Zakopanego. Noclegi w cenie 60 zł za osobę. Mamy jeszcze wolne miejsca na sylwestra! Adres naszej strony