Piwo: w sklepie od 3,5 UAH do nawet 6 UAH (ceny piw ukraińskich oraz marek europejskich produkowanych na Ukrainie) Wina: od 14 do 60 UAH za 0,7/0,75 l (podaję ceny win, które da się pić i nie będą rujnować kieszeni - zdarzają się wina ukraińskie i za 100 UAH) Koniaki: za koniak 3-gwiazdkowy cena w
Przestan pic i palic to nie bedziesz musial pytac. Ja nie pije i nie pale a wygladam przynajmniej 10 lat mlodziej od moich kolegow rowiesnikow, ktorzy pija i pala (nie wspomne tu o kondycji)
Witam! Wybiera się może ktoś do tego ciekawego miejsca jakim jest Krym na początku września bierzacego roku? Termin chyba optymalny pogoda gwarantowana a jużmniejszy tłok no i ceny niższe tak więc idelny czas na zwiedzanie. Jeśli ktoś jedzie to piszcie
chętnie poznam szczegóły.Baśka.
Witam Wrzesień 2009 wybieram się samochodem do Grecji. Potrzebuję informacji na temat miejscowości: Platamonas na Rywierze Olimpijskiej Legrena na przylądeku Sunion Katakon na Peloponezie Oraz dodatkowo jak wygląda zakwaterowanie, czy wcześniej rezerwować, orientacyjne ceny, jakie
Urlopowałem obok Platamonas - w Nei Pori. Platamonas to dobra baza wypadowa do zwiedzania. W sumie jest to mały port otoczony domkami u wzgórza zamkowego. Bardziej podobało mi się w NP - więcej przestrzeni i nieporównywalnie lepsza plaża. Są tam pensjonaty i we wrześniu raczej nie powinno być pro
Witajcie kochani wakacyjnie.Przechodzac wczoraj obok naszego POSK zrodizla mi sie taka mala mysl...moze by tak do Wrzesnia nowe zajecia ruszyc jako darmowe i bez nauczyciela? Jesli zebralaby sie odpowiedznia ilosc chetnych, moglibysmy opracowac program (bazujac na doswiadczeniu z wczesniejs
do wrzesnia czy od wrzesnia? tak czy siak chetnie popracuje nad programem! Mam tylko watpliwosci, czy kazdy z rodzicow bedzie chetny poprowadzic zajecia. mag_duba
czy ktos w tym terminie ma slub w kosciele Sw.Stanislawa ?????
wiem ze to watek o zespolach ale szukam kogos kto ma w ten dzien slub w kosciele Sw.Stanislawa
A tym razem pelnia lata. Az ciezko bylo uwierzyc, ze to koniec wrzesnia. -- Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr. J.Sztaudynger
jak sie ma pelen makijaz i wlos natapirowany to zmeczenie nie jest wskazane;) i tym lepiej dla nas:D na zakonczenie miejsce, w ktorym ostatnio sie zakochalam. Jedyne, gdzie idac zabieram kocyk, poduszke i ksiazke. caly dzien pelnego, bezwstydnego lenistwa. jak bardzo mi sie chce, wspinam s
Witam, wybieramy sie we wrzesniu na rodos, hotel kabanari bay, wylot z warszawy, pisze sie ktos:)?
Czy leca jacys fajni chlopacy do sousse we wrzesniu??
jak milo My również 26 wrzesień 2009 Lublin
26 wrzesien 2009 ale moja Pani jest z czestochowy wiec tam slub i wesele