ala.81 Re: Stokrotki 14.09.07, 18:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46390&w=65884672 Odpowiedz Link
15sylwia Re: Stokrotki 23.02.12, 12:47 applauze.pl/ Zespół warty polecenia! Pozdrawiam Odpowiedz Link
dem.mi Re: Zespoły weselne 28.08.12, 13:19 ZESPÓŁ APPLAUZE Najlepszy zespół na wesele, goście zadowoleni w 100%, super muzyka, wokal, naprawdę lepiej być nie mogło! I DO TEGO W DOBREJ CENIE! Dziękujemy i będziemy polecać komu się da. Pozdrawiamy Odpowiedz Link
dem.mi Zespół Applaze 28.08.12, 13:21 Najlepszy zespół na wesele, goście zadowoleni w 100%, super muzyka, wokal, naprawdę lepiej być nie mogło! Dziękujemy i będziemy polecać komu się da. Pozdrawiamy www.applauze.pl Odpowiedz Link
ala.81 Re: Maestral 14.09.07, 18:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46390&w=65954490 Odpowiedz Link
elistaprezentow.pl Re: Dynamic 23.01.09, 15:34 Grali na moim weselu ... siwy dym na parkiecie :-) ze spokojną głową polecam - są warci każdych pieniędzy :-) pozdrawiam elistaprezentow.pl Odpowiedz Link
ala.81 Music Lovers 14.09.07, 18:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46390&w=66615413 Odpowiedz Link
ala.81 Re: zespoły weselne 14.09.07, 18:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46390&w=52035758 Odpowiedz Link
spooko88 Los Medalikos 19.01.10, 20:44 Czteroosobowy band z Częstochowy:dwie wokalistki oraz śpiewający klawiszowiec i gitarzysta. www.losmedalikos.pl Odpowiedz Link
hatifnatowie Re: Los Medalikos 01.03.10, 23:35 witam,chciałbym dowiedzieć się czegoś na temat zespołu Los Medalikos, czy ktoś widział go w akcji?jakie wrażenie wywarł,czy muzycy są w porz ądku?za wszelkie opninie dziękuję :D Odpowiedz Link
skwarekk Re: Los Medalikos 06.03.10, 10:14 Grali u nas na weselu w pazdzierniku i bawilismy sie z nimi na sylwestrze juz w poszerzonym składzie.Dziewczyny super spiewają.Jesli chodzi o prowadzenie wesela,to wszystko ok,potrafią zabawić gości i ogólnie,to pełna kultura i bardzo dobry kontakt.No i cena tez dobra.Polecamy ich z czystym sumieniem. Odpowiedz Link
oleczka69 Re: zespoły weselne DALLAS 29.05.10, 02:11 ja również polecam zespół Dallas, nie raz bawiłam się na zabawie z nimi.. na weselu rewelacja, na studniówce rewelacja.. nic dodać nic ująć.. zabawiają gości, grają fajną muzykę dla każdego..Polecam gorąco Odpowiedz Link
zespolygrek ygrek 03.01.11, 23:17 Witam Serdecznie :) Jestem przedstawicielem Zespołu Muzycznego YGREK. Można nas posłuchac na naszej oficjalnej stronie internetowej ygrek.com.pl lub na stronie wrzuta.pl po wpisaniu w wyszukiwarce strony "Ygrek". Jeśli będą państwo zainteresowani abyśmy umilili państwu uroczystość weselna proszę o kontakt pod numerem tel. 668149880. Dziękuję i Pozdrawiam Sebastian Macior :):) Odpowiedz Link
ralfik_1 Re: ygrek 15.02.11, 22:58 Zapraszam na www.paratio.pl - wkrótce nowe utworki demo oraz video. pozdrawiam Odpowiedz Link
grzegorz_8 Re: zespoły weselne 21.03.10, 23:25 Witam! Jesteśmy 4-osobowym zespołem z Bojszów, obok Tychów: wokalistka+saxofon altowy, wokal+gitara solowa i akustyczna, instr. klawiszowe, trąbka + wokal+instr. klawiszowe, możliwość zagrania błogosławieństwa u pani młodej, również Ave Maria w kościele głosem operowym oraz marsz weselny na trąbce. www.familyband.pl kom. 609573158 Odpowiedz Link
hirsh2 Re: Fonic 12.10.07, 20:00 WWW.FONIC.ZA.PL aktualizacje - dział DEMO, GALERIA ZAPRASZAMY !!! Odpowiedz Link
dori_b1 Re: Fonic 18.06.12, 11:55 Zespół godny polecenia, fajne wokale, nie robią długich przerw w przeciwieństwie do innych zespołów. Polecam Odpowiedz Link
hirsh2 Re: Fonic 31.10.07, 10:05 Wolne terminy 2008 Dobra Cena! Aktualizacja na stronie: WWW.FONIC.ZA.PL Zapraszamy! Odpowiedz Link
matriks101 Re: Fonic 14.05.09, 14:29 ona10001 napisała: > szkoda,że z dyskietek... Ważne że dobre brzmienie! Odpowiedz Link
bartekl35 Re: zespoły weselne 18.09.07, 17:53 WITAM PROPONUJE TANIO!!!SAMOCHOD MERCEDES E KLASE (OKULARNIK) PIEKNY BIALY MERCEDES WYPOSAZONY W KLIMATYZACJE CZARNA SKORE,ITD...MOZLIWOSC UBRANIA SAMOCHODU W CENIE USLUGI!!!WIECEJ ZDJEC NA ALLEGRO.DO SLUBU,WESELA NA TERENIE 100KM OD CZESTOCHOWY ORAZ INNE TERENY DO UZGODNIENIA.W CELU ZAREZERWOWANIA TERMINU PROSZE O KONTAKT TEL:665 12 85 00 LUB BARTEKL35@WP.PL Odpowiedz Link
art-efekt Re: zespoły weselne 20.09.07, 08:23 Witam! Ja też poproszę do spisu zespołów :) Polecam swój zespół "Art-Efekt", grający w składzie 4-osobowym z wokalistką (perkusja, gitara, instrumenty klawiszowe oraz akordeon). Nasz repertuar opiera się głównie na muzyce POP-Rockowej tzw. środka, czyli tej powszechnie znanej i lubianej, polskich i zagranicznych wykonawców. Gramy także standardy muzyczne, utwory latyno-amerykańskie, tanga, walce, utwory ludowe i biesiadne. W Disco-Polo nie jesteśmy najmocniejsi, choć także i z tego gatunku coś się znajdzie, przynajmniej z tych najbardziej znanych utworów. Dzięki temu, że wszystkie osoby w zespole śpiewają, dużą część repertuaru opracowaliśmy "na głosy". Zajmujemy się także prowadzeniem imprezy oraz organizowaniem zabaw i konkursów. Mamy wiele własnych, ciekawych pomysłów, niepowielanych przez inne zespoły. A nasze motto: "zabawy mają śmieszyć, ale nie ośmieszać", tak więc nie ma u nas zabaw "niesmacznych" czy ubliżających. Stanowcza większość naszych klientów jest z poleceń lub spośród osób, które miały okazję już się z nami bawić. Niestety nazwa zespołu chyba nie jest trafiona, ponieważ jest dość drudna do zapamiętania pomimo, że w tym składzie gramy już od 10 lat, a każdy z członków zespołu ma o wiele dłuższą przeszłość estradową oraz duże doświadczenia zebrane w innych zespołach. Bardzo często się spotykamy z sytuacjami, że nawet Państwo Młodzi, u których mieliśmy okazję grać nie pamiętają nazwy zespołu. Przekazując innym nasze numery telefonów zamiast nazwy zespołu. Używają opisów typu "... ta ładna, wysoka Pani co śpiewała w Filharmonii , ... ten Pan co śpiewa jak Krawczyk, ... ten Pan perkusista grajacy w słuchawkach, który był komandosem" Tych, którzy nas jeszcze nie znają zapraszamy na prezentację "na żywo". Tutaj znajduje się spis utworów, które proponujemy na pierwszy taniec. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46390&w=61904836&a=66790157 Pozdrawiam Jacek z zespołu muzycznego Art-Efekt tel. 504-051-028 Odpowiedz Link
art-efekt Do osoby opiekujacej się tym forum 20.09.07, 08:34 Poproszę o anulowanie tego postu wyżej. Pomyłkowo wysłałem go bez wpisania nazwy zespołu w temacie. Odpowiedz Link
art-efekt Art-Efekt 20.09.07, 08:25 Witam! Ja też poproszę do spisu zespołów :) Polecam swój zespół "Art-Efekt", grający w składzie 4-osobowym z wokalistką (perkusja, gitara, instrumenty klawiszowe oraz akordeon). Nasz repertuar opiera się głównie na muzyce POP-Rockowej tzw. środka, czyli tej powszechnie znanej i lubianej, polskich i zagranicznych wykonawców. Gramy także standardy muzyczne, utwory latyno-amerykańskie, tanga, walce, utwory ludowe i biesiadne. W Disco-Polo nie jesteśmy najmocniejsi, choć także i z tego gatunku coś się znajdzie, przynajmniej z tych najbardziej znanych utworów. Dzięki temu, że wszystkie osoby w zespole śpiewają, dużą część repertuaru opracowaliśmy "na głosy". Zajmujemy się także prowadzeniem imprezy oraz organizowaniem zabaw i konkursów. Mamy wiele własnych, ciekawych pomysłów, niepowielanych przez inne zespoły. A nasze motto: "zabawy mają śmieszyć, ale nie ośmieszać", tak więc nie ma u nas zabaw "niesmacznych" czy ubliżających. Stanowcza większość naszych klientów jest z poleceń lub spośród osób, które miały okazję już się z nami bawić. Niestety nazwa zespołu chyba nie jest trafiona, ponieważ jest dość drudna do zapamiętania pomimo, że w tym składzie gramy już od 10 lat, a każdy z członków zespołu ma o wiele dłuższą przeszłość estradową oraz duże doświadczenia zebrane w innych zespołach. Bardzo często się spotykamy z sytuacjami, że nawet Państwo Młodzi, u których mieliśmy okazję grać nie pamiętają nazwy zespołu. Przekazując innym nasze numery telefonów zamiast nazwy zespołu. Używają opisów typu "... ta ładna, wysoka Pani co śpiewała w Filharmonii , ... ten Pan co śpiewa jak Krawczyk, ... ten Pan perkusista grajacy w słuchawkach, który był komandosem" Tych, którzy nas jeszcze nie znają zapraszamy na prezentację "na żywo". Tutaj znajduje się spis utworów, które proponujemy na pierwszy taniec. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46390&w=61904836&a=66790157 Pozdrawiam Jacek z zespołu muzycznego Art-Efekt tel. 504-051-028 Odpowiedz Link
fulcio Re: Art-Efekt 30.06.09, 14:12 Bezapelacyjnie polecam zespół Art-Efekt, szukaliśmy zespołu z ogłoszeń i lepiej trafić nie mogliśmy.Grają super...,przerwy są krótkie i w odpowiednich momentach,świetny wokal pani z zespołu,radzi sobie z najtrudniejszymi utworami,grają standardy przy których i młodzi i starsi się bawią!!Perkusista jak z "The Rolling Stones",szaleństwo,wszyscy to naprawdę solidni muzycy.Goście byli zachwyceni,bawili się do samego rana.NIKT NIE SIEDZIAŁ nawet +60 goście!!Poprawiny były jeszcze lepsze.Mój świadek,szczerze powiedział,że to było jedno z najlepszych wesel na jakich był,a chłopak odwiedza ich rocznie 5 lub 6(a zespół jest najistotniejszy jeśli chodzi o wesele)!!!Zespół wart pieniędzy które zapłaciliśmy.Mieliśmy wesele 6.06.2006,więc to są świeże dane:D Piotr i Jola pozdrawiają zespół i jeszcze raz szczerze polecamy niezdecydowanym parą młodym,NIE ZAWIEDZIECIE SIĘ!! Odpowiedz Link
art-efekt Re: Art-Efekt 14.01.10, 01:12 Dawno nie odwiedzałem tego forum, niestety czasu zbyt mało, a tu proszę jak miło się czyta :) Dziękujemy za słowa uznania, jednak z naszej strony należą się przede wszystkim słowa uznania dla Państwa gości, którzy bawili się rewelacyjnie i to co najważniejsze, wiedzieli po co przyszli na wesele :) Prawda jest taka, że zespołom tym lepiej się gra, im lepiej potrafią się bawić goście, tak więc impreza nie zależy tylko i wyłącznie od zespołu. Chciałbym zrobić małe sprostowanie co do daty, ponieważ wkradła się mała pomyłka - było to wesele 6 czerwca 2009 roku. Mam też dość istotną informację: Otóż obecnie zespół nazywa się "Efekt", jednak skład pozostaje ten sam. Ulega za to znacznej poprawie jakość brzmienia, ponieważ zainwestowaliśmy w nowy, firmowy sprzęt nagłaśniający i planujemy dalsze inwestycje w celu osiągnięcia studyjnej jakości brzmienia podczas gry na żywo. Pozwolę sobie jeszcze napisać kilka zdań na temat naszego zespołu: Gramy w podstawowym składzie 4 osoby: keyboard zamiennie z akordeonem, gitara, perkusja, jako opcja trąbka lub saksofon. Wszystkie osoby w zespole śpiewają z czego 2 wokale są wiodące: żeński i męski. Gramy głównie polski repertuar, trochę zagranicznego, a główne gatunki muzyki to POP i Rock. Disco-Polo nie jest naszą najsilniejszą stroną, ale utwory najbardziej znane z tego gatunku, które być muszą, także mamy w repertuarze. Nasz repertuar to zarówno utwory z lat 30-tych, poprzez kolejne dekady, aż do utworów współczesnych. Mamy także w repertuarze utwory biesiadne, ludowe, mniej i bardziej ambitne. Ponadto bardzo chętnie podejmujemy się przygotowywania utworów na konkretne życzenie, dzieki czemu pozyskujemy nowy repertuar. Nie używamy play-backów. Pozdrawiam, a w szczególności wspaniałych nowożewńców, Państwo Jolę i Piotra. Jacek z zespołu "Efekt" Tel. 504-051-028 Odpowiedz Link
klarav Re: zespoły weselne 25.09.07, 01:28 kaszmir?a to nie jest zespol w ktorym spiewa corka beaty kozidrak? Odpowiedz Link
brzucholek Re: zespoły weselne 12.10.07, 16:47 Prestiż... nie jest tani, ale graja fantastycznie :0 Odpowiedz Link
marle-na26 borowiki 15.11.07, 16:25 Byłam na weselu u znajomych i oni grali, w zespole jest jeden pan i dwie panie, moim zdaniem fajnie śpiewają i organizują zabawy :) Odpowiedz Link
weronika_2007 Re: zespoły weselne godne polecenia:-) 26.11.07, 22:36 Zespołami godnymi polecenia i zapewniającymi dobrą zabawę to: - Lavado - Atest - Art-efekt Jeśli ktoś lubi na zabawie weselnej zespół rockowy, polecam: - Adam12 - Afera Miałam przyjemność słyszeć i bawić się przy wielu zespołach weselnych, ale wymienione powyżej zespoły wywarły na mnie największe wrażenie! POLECAM Odpowiedz Link
kaczorr33 Re: zespoły weselne godne polecenia:-) 27.11.07, 13:06 A ja polecam Maestral,Quatron,Stokrotki,Lavado,Adam12 i to chyba wszystkie,które mi sie podobały:-) Odpowiedz Link
histeria6 Re: zespoły weselne godne polecenia:-) 09.03.09, 11:26 Bardzo proszę o namiary na ADAM 12 Odpowiedz Link
oskarek78 Re: zespoły weselne godne polecenia:-) 06.01.10, 21:34 jezeli chodzi o zespoly godne polecenia to smialo moge polecic THE TRIO BAND, BBB,w pazdzierniku bylem gdzie grali the trio band i robia fane show jezeli chodzi o zabawe i muzyke POLECAM Odpowiedz Link
seba-n11 Re: zespoły weselne godne polecenia:-) 01.05.12, 17:14 wweronika_2007 napisała: > Zespołami godnymi polecenia i zapewniającymi dobrą zabawę to: > - Lavado > - Atest > - Art-efekt > > Jeśli ktoś lubi na zabawie weselnej zespół rockowy, polecam: > - Adam12 > - Afera > > Miałam przyjemność słyszeć i bawić się przy wielu zespołach weselnych, ale > wymienione powyżej zespoły wywarły na mnie największe wrażenie! > POLECAM > i do tych zespołów polecam jeszcze silver kłomnice Odpowiedz Link
dem.mi Re: zespoły weselne godne polecenia:-) 28.08.12, 13:14 Ja polecam Zespół APPLAUZE. Miałam MEGA przyjemność bawić się na własnym weselu przy tym zespole. Zapewnili odlotową zabawę i umilili imprezę zarówno nam Młodym jak i moim gościom. Extra muzycy i przy tym fajni ludzie. Szczerze polecam i gwarantuje niezapomniane wrażenia! www.facebook.com/pages/Zesp%C3%B3%C5%82-Applauze/200897069969793 Odpowiedz Link
tomik1223 Re: zespoły weselne 17.12.07, 17:59 Witam Bawił się ktoś przy zespole DZIKI JAZZ ? Oglądałem DVD z wesela i było ok. ale może ktoś słyszał na żywo Odpowiedz Link
82baggio Re: zespoły weselne 03.01.08, 20:25 Hej. Zespół grał u mnie na weselu 29.09.2007. Chłopaki spisali się świetnie, goście bawili się do samego końca i ciężko im było skończyć :-) Mają szeroki repertuar i szybko łapią kontakt z gośćmi. NAprawdę fodni polecenia!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
zawsze-edytka85 Re: zespoły weselne 04.01.08, 12:50 znam zespół i wiem że są świetni. zmożna sie z nimi dogadać w każdej kwesti . świetnie graja dobry wokal wiem bo grali u nas na weselu. i jestem naprawde zadowolona. goście bawili sie na całego a chlopaki też dali z siebie wszystko. więc naprawde polecam ten zespól bo warto. i nie ma sie nad czym zastanawiać tylko zamawiać i to wcześnie bo pozniej moga nie miec terminów. pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link
karolinabasa Re: zespoły weselne 02.01.08, 12:23 Hej, co wiecie o zespole Laguna? Z góry dziękuje za odpowiedź. Odpowiedz Link
agawkl Re: zespół Laguna 11.01.08, 23:46 Ekspertem nie jestem (konkurencyjnym zespołem też nie ;-), ale słuchając ich mp3 zauważyłam jedno: dość skromny podkład muzyczny. Jeśli zespół opiera się na jednym instrumencie (a chyba ma to miejsce w tym przypadku) wówczas każde, nawet najdrobniejsze potknięcie w wokalu jest bardzo widoczne (i słyszalne).Zatem jak dla mnie rewelacji nie ma,ale tragicznie też nie jest. Odpowiedz Link
jackson8 Re: zespół Laguna 15.02.08, 12:14 Nie polecam tego zespołu, moja koleżanka była zawiedziona. OGóLNE ROZCZAROWANIE. Ewelina Odpowiedz Link
niezapominajka_2 Re: zespół Laguna 07.03.08, 23:39 na weselu osobiście nie byłam, ale kawałki na stronie mają fajne. A koleżanka, u której grali była zadowolona. Odpowiedz Link
fischer1983 Re: zespół Laguna 08.03.08, 00:39 Polecam Miałem ten zespół zamówiony na wesele. Po przesłuchaniu wielu płyt różnych zespołów wybraliśmy ten. Mnie osobiście najbardziej podobała się mi strona wokalna, ale muzyka też bardzo fajna. Gdyby nie odwołanie wesela napisał bym więcej. Pozdrawiam wszystkich i polecam, Wprawdzie "De gustibus non est disputandum" ale zawsze warto sprawdzić. Odpowiedz Link
zigi88zigi Re: zespół Laguna 27.03.08, 23:03 Grali u mnie na weselu w Święta Wielkanocne. Wcześniej byłem na Sylwestrze gdzie również grali. Dzięki tej właśnie zabawie poznałem zespół i zamówiłem na swoje wesele. Termin mieli zajęty, ale na moje szczęście ktoś zrezygnował w ostatniej chwili. Słyszałem różne opinie i nie byłem do końca przekonany. Grali u moich znajomych w zeszłym roku w innym składzie. Ale zmiana składu (wcześniej 3 osoby, teraz 2) wyszła im tylko na dobre. Został gość, który całość prowadzi i jest nowa wokalistka. Ogólnie wszyscy świetnie się bawili do samego rana. Szeroki repertuar odpowiadał i młodym i starszym. Z całą odpowiedzialnością polecam ten zespół, a Ani i Pawłowi dziękuję za bardzo udane wesele. :-) Odpowiedz Link
salsa7 Re: zespół Laguna 13.09.08, 17:01 Podpisuje się pod wcześniejszym komentarzem obiema rękami ;) Graja rewelacyjnie, a wokalistka ma świetny głos! Polecam :) Odpowiedz Link
hanuska81 Re: zespół Laguna 10.10.08, 11:39 Ja równiez bardzo polecam zespół Laguna ,sa naprawde swietni,super zajmują się goścmi ,grają swietna muzyke i głos fantastyczny ,załuję ze miałam ich tylko przez jeden dzien :-)))) Odpowiedz Link
kkammillkaa Re: zespół Laguna 12.11.08, 21:46 a ja polecam i to bardzo. grali u mnie i bylo naprawde super. nigdy wczesniej nie slyszalam jak graja na zywo - wzielam ich bo mi sie demo spodobalo, ale jestem bardzo zadowolona. Graja bardzo fajnie i dla starszych i dla mlodszych i ogolnie jest super :) polecam gorąco Odpowiedz Link
ilona12012 Re: zespół Laguna 31.01.09, 08:23 Ludzie czy wy posiadacie słuch,bo wydaje mi się, że raczej nie. Słuchając dema tego zespołu nietrudno jest zauważyć, że wokalistka fałszuje, a jej głos jest beznadziejny. Piszę o tym , bo z branżą muzyczną mam do czynienia, a na muzyce się znam. Jak można się tak zachwycać czymś co nie jest w najlepszym gatunku!!!!!!! Nie polecam tego zespołu. Mówię stanowczo NIE! Odpowiedz Link
zigi88zigi Re: zespoły weselne 27.03.08, 23:00 Grali u mnie na weselu w Święta Wielkanocne. Wcześniej byłem na Sylwestrze gdzie również grali. Dzięki tej właśnie zabawie poznałem zespół i zamówiłem na swoje wesele. Termin mieli zajęty, ale na moje szczęście ktoś zrezygnował w ostatniej chwili. Słyszałem różne opinie i nie byłem do końca przekonany. Grali u moich znajomych w zeszłym roku w innym składzie. Ale zmiana składu (wcześniej 3 osoby, teraz 2) wyszła im tylko na dobre. Został gość, który całość prowadzi i jest nowa wokalistka. Ogólnie wszyscy świetnie się bawili do samego rana. Szeroki repertuar odpowiadał i młodym i starszym. Z całą odpowiedzialnością polecam ten zespół, a Ani i Pawłowi dziękuję za bardzo udane wesele. :-) Odpowiedz Link
kkammillkaa Re: zespoły weselne 12.11.08, 21:39 grali na moim weselu 7 miesiecy temu a rodzina do dzis ich wspomina z sympatia. sa swietni w tym co robia. z czystym sumieniem moge ich polecic. Paweł sie swietnie nadaje do prowadzenia takich imprez a ania ma swietny glos. szkoda ze byli z nami tylko 1 dzien... Odpowiedz Link
blukacz1 Re: zespoły weselne 24.01.08, 07:31 DJ To-Mo z Częstochowy Czy grał u kogoś na weselu? Proszę o opinie... Odpowiedz Link
ola.klajn Re: zespoły weselne 24.01.08, 14:40 Może ktoś bawił sie na weselu przy muzyce granej przez EMISET? Jakie doświadczenia? Potrafią rozbawić weselnych gości? Odpowiedz Link
kakila Re: zespoły weselne zespół SPEKTRUM 27.01.08, 12:40 Hej chciałabym usłyszeć opinie na temat tego zespołu, czy ktoś sie bawił na weselu na którym grali. Aha zespół SPEKTRUM jest z Miedźna. Pozdrawiam Odpowiedz Link
adirian Re: zespoły weselne Dj na wesele 24.02.08, 16:25 ...tak tan Dj prowadział nasze wesele w sierpniu 2007 w Zagłobie. Możemy go Wam w pełni polecić. Jest konkretny, można się z nim dogadać, nasi goście byli zadowoleni, nawet babcie i dziadkowie tańczyli. Prowadził również zabawy i konkursy. Jeszcze raz go polecamy. Basia i Adrian Odpowiedz Link
ssapo Szukam zespołów 09.02.08, 07:12 Szukam, zespołu 4-5 osobowego z perkusją i saksofonem czy ktoś może polecić jakiś fajny zespół? Odpowiedz Link
luksart Re: Szukam zespołów 02.04.09, 11:21 Zespół No Problem. Jak coś to pisz, udzielę więcej info adusiad@o2.pl Odpowiedz Link