66 wyników w czasie 44 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Tik Tok - Imiona dzieci komentujących

@Siemapaulinajestem5:mam synka Tosia (Antoni), jesli kiedys bedzie mi dane miec drugiego synka dostanie imie Kostek (Konstanty) 💕 @Patrycja Kuberska:Pozdrawiam, mama Victorii i Nicoletty 😁🥰 @Ciotka Wierszotka:moje córki: Nastazja i Ariana 🥰 @icetruskafka:mam corki Maje i Michaline, syna Aarona. synek jest najmlodszy i slyszelismy "takie piekne imiona dla dziewczynek a jemu takie dziwne"😓 @Dominika:Ja od podstawówki mówiłam że jak będę miała dziewczynkę to będzie Kornelia, no i jest prawie 6cio miesięczna Kornelka 🙈 @katarzyna brożek:u mnie dziewczynka Apolonia a chłopczyk Benjamin 🤗 @Noelowa:pozdrawia mama 5letniego Noela 😁😂 @_mamiitkax3:moja córka starszą ma Lilianna w 2015 też wszyscy "ale imie" w 2021 druga córka Laurencja to dopiero się nasłuchałam 🙈 @Flowerx:Mikołaj 🥰 mnóstwo było tekstów że dzieci będą się z niego śmiały w szkole😳 @Maja Zaborowska:moja przyjaciółka ma na imię Jagna i jej rodzice też sa wiecznie wysmiewani... przykre @alfina89:skąd ja to znam🙈😅 Moje córki mają na Imię Mailin I Mayra..🥰, dodam tylko, że nie mieszkamy w PL..🤪 a mimo to się nasluchałam..🙈 @user2172861138953:Kłaniam się, mam na imię Jasmin 🥺 @d.d894:u mnie jest Liwia oczywiscie wszyscy ze czemu przez w a nie v 😳🤦 @aajakss:A ja miałam pretensje do mamy za Annę.

Re: Zestawy "brat + siostra" - imiona

Ala i Jaś (A. starsza) Benjamin (taka pisownia, 9 lat) i Halinka (rok) Gaja i Jerzyk (młodszy, 2020) Hania i Staś (młodszy, 2020) - chyba dość popularny zestaw, niedawno zetknęłam się z nim gdzie indziej Helena (2015) i Hugo (2018) Witek (6 lat) i Jagna (3 lata) Władek (6 lat) i Tessa (3 lata)

Re: Sataniuch ze świadectwa Leszka Dokowicza...

Sataniuch ze świadectwa odszedł do wieczności w 2015 Maurice Strong 2015 Benjamin Creme 2016 Fidel Castro 2016 David Rockefeller 2017 Sataniuchy padają jak muchy Maurice Strong - certainly no common run-of-the-mill billionaire – has an extremely interesting and active background.

Re: Spowiedź ratownika

PolitiFact described the video as "a deep dive into conspiracy theories about COVID-19, public health and the pharmaceutical industry". When asked to respond to eight questions prepared by the Center for Inquiry, Benjamin Radford and Paul Offit about the accuracy of Mikovits' claims, producer Mikki Willis initially agreed, but did not follow through when the questions were sent. As of December 2020, Mikovits had still not provided answers to these questions with Benjamin Radford noting "For an expert and filmmaker who claim to have been censored and silenced, Mikovits and Willis were strangely silent about answering legitimate questions."

Re: Shall we dance - czyli wątek taneczny :)

v=Js8bzIxPf5Y;;Js8bzIxPf5Y;;https://i.ytimg.com/vi/Js8bzIxPf5Y/default.jpg;;Blind girls train to be ballerinas in Sao Paulo Benjamin Yonattan https://www.youtube.com/watch?v=0z1uzfpAGrU&t=302s;;0z1uzfpAGrU;;https://i.ytimg.com/vi/0z1uzfpAGrU/default.jpg;;America's Got Talent 2015 S10E02 Benjamin Yonattan The Blind Dancer Inspires Liao Zhi, taniec w protezach https://www.youtube.com/watch?

Re: Nazizm & Żydzi

I to jasno dodatkowo z powyższym dowodzi, że celem Żydów za pośrednictwem Hitlera był wielki plan budowy Izraela a nie eksterminacja Żydów. "Hitler nie chciał dokonać eksterminacji Żydów, chciał ich wygnać" - premier Izraela, Benjamin Netanjahu, te słowa padły na 37 Światowym Kongresie Syjonistycznym w Jerozolimie w 2015 roku. Żydowscy syjoniści odgrywający zasadniczą rolę w populacji żydów i światowym biznesie korupcyjnym upiekli trzy pieczenie na jednym ogniu to znaczy wykuli mordem i terrorem państwo Izrael a także przynajmniej obłudnie wypełnili proroctwo odnoszące się do złożenia ofiary z żydów Bogu.

Re: ~~~~~P O L S K A ~~~~~~~~~~

Zarówno prezydent Izraela oraz premier - Benjamin Netanjahu - chcieli bowiem widzieć na obchodach w Oświęcimiu swojego rosyjskiego sojusznika, który zwłaszcza po słowach ówczesnego szefa MSZ Grzegorza Schetyny w 2015 r. o "Ukraińcach, a nie Rosjanach wyzwalających Auschwitz", traktuje brak oficjalnego zaproszenia jako polityczną kość niezgody.

Re: ~~~~~P O L S K A ~~~~~~~~~~

A ponieważ strona Polska nie chce widzieć u siebie polityka-sukcesora państwa, który odpowiada za agresję na Rzeczpospolitą 17 września 1939 r. a współcześnie za wojnę z Gruzją, aneksję Krymu oraz krwawy konflikt z Ukrainą, powstała sytuacja patowa. WP Zarówno prezydent Izraela oraz premier - Benjamin Netanjahu - chcieli bowiem widzieć na obchodach w Oświęcimiu swojego rosyjskiego sojusznika, który zwłaszcza po słowach ówczesnego szefa MSZ Grzegorza Schetyny w 2015 r. o "Ukraińcach, a nie Rosjanach wyzwalających Auschwitz", traktuje brak oficjalnego zaproszenia jako polityczną kość niezgody. -- Moje forum: KSIAZKI,MUZYKA ..i Remarque Jeżeli nap­rawdę nic nie można po­radzić, po co dop­ro­wadzać się do obłędu?

Re: Made in Israel :)

Netanjahu przekazuje funkcję ministra spraw zagranicznych Z kolei izraelski premier Benjamin Netanjahu zawiesił dziś swe funkcje jako ministra spraw zagranicznych, które pełnił od 2015 roku, i przekazał je ministrowi wywiadu Israelowi Katzowi, które słowa o Polsce wywołały stanowczą reakcję m.in. ambasadora RP w Izraelu

Re: Made in Israel :)

Przypomnijmy, 30 kwietnia Benjamin Netanjahu powiedział w telewizyjnym oświadczeniu, że „tysiące stron materiałów pozyskanych przez Izrael pokazało, że Iran oszukał świat”. Sprawa dotyczy programu atomowego i porozumienia nuklearnego z 2015 roku.

Świnte słowa

W oświadczeniu majątkowym minister Emilewicz zaznaczyła, że samochodu nie ma, a do niedawna korzystała wraz z mężem z trzynastoletniego Saaba. Kim jest minister Jadwiga Emilewicz? W 2013 roku dołączyła do Polski Razem Jarosława Gowina. W 2015 roku została powołana na stanowisko podsekretarza stanu w Ministerstwie Rozwoju. W styczniu 2018 roku powołano ją do Ministerstwa Przedsiębiorczości i Technologii – zajęła miejsce szefa resortu. Kobieta startowała również w wyborach do Sejmiku.

Re: Stany, Kanada...

Władze wyjaśniły to inspektorom MAEA, a następnie natychmiast zamknęły reaktor. Po tym, jak premier Izraela Benjamin Netanjahu przedstawił dowody, z których ma wynikać, że Iran pracował nad bronią nuklearną - Trump zapowiedział, że zabierze w tej sprawie głos. Co się zmieniło? Sankcje już zostały zapowiedzianie.

Re: Stany, Kanada...

Zaraz po gospodarzu Białego Domu, w Jerozolimie przemówił premier Benjamin Netanjahu, który podziękował Trumpowi i wezwał inne kraje, przede wszystkim europejskie, do pójścia za przykładem USA. Nadal nie wiadomo jednak jaki dokładnie będzie zakres nowych sankcji, ani kiedy Trump podpisze rozporządzenia o ich wprowadzeniu.

1 2 3 4 5