założyciel: kati1973
(21322)
Witam. Zapraszam wszystkich, mających problemy w małżeństwie, niechcących rozwodu i pragnących ułożyć sobie życie w związku, ale niewiedzących jak. Liczę na zebranie się tutaj grupy osób potrzebujących wsparcia, rozmowy, jak i takich, które taką pomoc chcą dać. Rozmawiajcie na temat Waszych problemów, mówcie o tym, może już ktoś taki problem miał i może pomóc. Wszystkie żony, mężowie mające problemy z partnerem w sprawie braku porozumienia, kłótni, przemocy, braku sexu, braku pieniędzy, z dziećmi, zdradą partnera w realu i on-line itd. - zapraszam. Gdzie pójdzie żona, mąż, gdy się nie potrafią porozumieć, on; ona się nie odzywa lub każda rozmowa kończy się kłótnią? Mam nadzieję, że odnajdzie to miejsce.... Forum zamknięte i ukryte w celu zapewnienia większej intymności i dyskrecji, ale nie martwcie się, nie trzeba spełniać żadnych kryteriów oprócz jednego - chcecie tu być ;)
Proszę przy wejściu napisać kilka zdań, ułatwi to rekrutację i uniknie wpuszczania osób niepowołanych.
Proszę po wejściu dopisać sie w wątku: przedstawmy się.
Na forum obowiązuje zasady czyli REGULAMIN I NETYKIETA
Jeśli się nie stosujesz, licz się z tym, że zostaniesz usunięty.
Wszelkie łamanie zasad proszę zgłaszać na maila
kati1973@gazeta.pl
Dbając o jakość forum, zastrzegam sobie prawo do usuwania wątków psujących atmosferę, obrażliwych czy łamiących zasady forum.
problemywmalzenstwie.blox.pl/html
Oprócz szanunku do partnera, ważny jest też szacunek dla siebie. Jeśli jednego składnika zabraknie, któraś ze stron cierpi i jest niespełniona...
UWAGA
Ponieważ liczba uczestników jest limitowana przez gazetę.pl i nie mogę przyjmować już nowych, jestem zmuszona do usunięcia uczestników nieaktywnych. Jeśli kogoś skreśliłam przypadkiem, proszę o ponowne zgłoszenie.