lula25 15.02.05, 12:47 Poszukuje instrukcji jak zrobic papier czerpany, moze ktos z Was sie spotkal z czyms na ten temat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toxicloki Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 12:58 matko i corko!!! przejrzyj archiwum!!! przeciez na glownej stronie tego forum napisane zostalo: "Nowi Forumowicze! Przed zakładaniem wątków z pytaniami bardzo prosimy najpierw przejrzeć stare wątki lub skorzystać z wyszukiwarki! Pozdrawiamy wszystkich i gorąco zachęcamy do rozmowy..." troche zrozumienia i szacunku sie domagam! no Odpowiedz Link
mamand Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 13:01 ....ale, to już było..... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23390&w=19290684&v=2&s=0 Odpowiedz Link
marysiamarysia ty chyba musisz bardzo nienawidzić ludzi!? 15.02.05, 16:49 i znów jazda! ty chyba musisz bardzo nienawidzić ludzi!? aż przykro czytać, jak się czepiasz o jakieś bzdury, aż przykro! Odpowiedz Link
toxicloki Re: ty chyba musisz bardzo nienawidzić ludzi!? 15.02.05, 16:59 znajomosc netykiety nie jest bzdura -po pierwsze. co lubie a czego nie to moja prywatna sprawa i nic ci do tego ale przez grzecznoc odpowiem ludzi lubie. nie lubie sie powtarzac. nie lubie gdy ktos zamiast zadac sobie troche trudu chce dostac wszystko na tacy. wbrew pozorom czepialstwa tez nie lubie (nieuzasadnionego, jak twoje nieprzymierzajac), poza tym najbardziej z wszytkiego nie lubie salami. mam nadzieje iz jestes usatysfakcjonowana moja wypowiedzia. jesli nie - przykro mi okrutnie. choc pewnie tego nie bedziesz w stanie pojac wyobraz sobie, ze ciebie rowniez lubie pozdr Odpowiedz Link
malen_a Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 13:00 robilam kiedys na podstawie przepisu jaki podal mi na tym forum galeriafilizanka takze gdzies tu to jest Odpowiedz Link
lula25 Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 13:04 przepraszam bardzo, az tak nowa to nie jestem, a tego watku po prostu nie widzialam Odpowiedz Link
toxicloki Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 13:06 nie chodzi o to czy jestes nowa, czy nie. chodzi o to zeby najpierw uzyc wyszukiwarki, potem forum. stali bywalcy dobrze o tym widza i tak wlasnie robia. Odpowiedz Link
malen_a Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 14:58 spoko nie martw sie daj znac jak cos 'wyczerpiesz' a do dziewczyn - nie reagujcie moze tak nerwowo dziewczyna jest tu 1. i nie zauwazyla napisu na gorze forum a nie chce, zeby myslala, ze tu sa nie mili ludzie, bo to nieprawda Odpowiedz Link
toxicloki Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 15:09 malena- zwykla grzecznosc wymaga by nim ktos sie udzieli zapoznal sie z regulami danego forum., na tym forum poki co regula jest jedna -nie pytac o to, o czym juz bylo bo to irytujace. jak autorka postu sama napisala nowa tu nie jest wiec powinna o tym wiedziec. poza tym temat zakladania nowych watkow na stare tematy byl tu poruszany niejednokrotnie. przez sazacunek dla wspolpisaczy nalezy najpierw sprawdzic potem pytac. kiedys probowalam ludzi grzecznie upominac -doszlam do wniosku ze to nieefektywne, chyba taka nasza natura ze dopiero jak sie wylozy prosto i dosadnie to dociera. i zeby bylo jasne -ja nic do autorki posta nie mam (do ciebie tym bardziej ale skoro napisane jest cos na stronie glownej to chyba po to, by ludzie wykazali sie odrobina zrozumienia, szacunku i dobrej woli i zastosowali sie do tego, prawda? Odpowiedz Link
malen_a Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 15:13 moge sie z Toba zgodzic, ale wiesz co ostatnio uslyszalam (od osoby, ktora to forum tylko czyta i o nic sie nie pyta), ze dziewczyny z tego forum sa bardzo niemile i tyle a to przeciez nie jest prawda wiec ja uwazam, ze jak chcemy odpowiedzic - strofowac kogos, ze nie skorzystal z wyszukiwarki, lepiej nie odpowiadajmy wtedy albo post zostanie bez odpowiedzi i moze autorka watku spojrzy na tekst na gorze albo odezwie sie ktos inny (np Kragmel), kto spokonie skieruje na wyszukiwarke, lub nawet poda odpowiedniego linka i juz Odpowiedz Link
toxicloki Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 15:23 moze gdyby owa osoba udzielala sie tutaj, spojrzalaby na to inaczej. ja przegladsam watki w poszukiwaniu interesujacych mnei informacji. gdybym szukala ich na temat papieru zamist przepisu wywaliloby mi 500 watkow "jak zrobic..." wtc. to juz jest irytujace. nie mozna wszystkiego zostawiac kragmel, bo to jest wspolne forum i kazdy powinien dbac o to by jedyna istniejaca zasada nie byla lamana. zgodze sie z Toba, ze jest jakas metoda nie odzywanie sie. wedlug mnie jest ona jednak nieskuteczna. wiekszosc forumek tak robi i jaki tego efekt? kolejne posty dotyczace wielokrotnie poruszanych watkow. "moze autorka spojrzy..." - jakos to do mnie nie trafia. powinna spojrzec przed poruszeniem tematu, poza tym nie trzeba tego czytac by o takich rzeczach wiedzec. nie uwazam, bym byla niemila -gdyby taki byl moj cel napisalabym tego posta zdecydowanie innymi slowami)) zwrocenie komus uwagi nie jest jeszcze strofowaniem - choc to pewnie kwestia punktu widzenia. btw -osobe, ktora twierdzi ze forumowiczki sa niemile wyprowadz z bledu -one sa mile do tego stopnia, ze wola nie komentowac. w tym kontekscie ja mila zdecydowanie nie jestem - rada sluze gdy taka jest potrzebna i ktos wykaze sie pewnym zaangazowaniem poprzez uprzednie uzycie wyszukiwarki w odmiennych przypadkach sluze jedynie informacja "wyszukiwarka jest u gory" )) pozdr wredna toxicloki)) Odpowiedz Link
yoza Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 20:18 malen_a napisała: > moge sie z Toba zgodzic, ale wiesz co ostatnio uslyszalam (od osoby, ktora to > forum tylko czyta i o nic sie nie pyta), ze dziewczyny z tego forum sa bardzo > niemile > i tyle Ja bym nie powiedziała, że niemiłe, ale może troszkę nerwowe. Ja też przede wszystkim czytam. Przyznaję, że denerwują mnie powtarzające się ciągle pytania, chociaż rozumiem, że osoby zaczynające coś robić, nawet po przeczytaniu wszystkich postów na dany temat, mogą mieć wątpliwości i zapytać o coś, co nam wydaje sie oczywiste. Ja sama pytałam o świece zapachowe (po użyciu wyszukiwarki) i przyzanm,że jak któraś odpowiedź zaczęła się od słów "wystarczy popatrzeć parę postó wyżej" to byłam pewna, że zaraz dostanie mi się, że taki temat już był i go przeoczyłam (a okazuje sie, że nie). Bądźmy wyrozumiałe pozdrawiam Odpowiedz Link
malen_a Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 15:14 i dodaje, ze ja do Ciebie tez nic nie mam, tylko mi sie troche glupio po tamtej opinii zrobilo, bo wiem, ze tu sa fajne dziewczyny, ktore umieja i chca pomagac Odpowiedz Link
toxicloki Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 15:24 luzik jasne ze sa... ale jestem rowniez ja))) Odpowiedz Link
loriaan Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 15:28 no cóż, gdyby wszyscy znali zasady netykiety toxi nie musiałaby robic za tą "wredną" hih pozdro toxi Odpowiedz Link
lula25 Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 17:01 Jeszcze raz wszystkich serdecznie przepraszam za zamet. Sama wielokrotnie natykalam sie na watki w ktorych byly pytania, na ktore odpowiedzi znajdowaly sie chocizby dwa watki nizej, i bardzo mnie to irytowalo. Nie wiem chyba rozum mi odebralo w trakcie zakaldania watku o papierze czerpanym, bo po prostu zapomnialam o wyszukiwarce. Nie mniej nadal bardzo odpowiada mi atmosfera forum (poza malymi wyjatkami, ale to przemilczmy), dlatego bede tu zagladac. Niniejszym pozwole sobie zamknac watek, zeby nie ciagnac dalszych dyskusji, nauczke dostalam i postaream sie zastosowac do panujacych zasad. Pozdrawiam serdecznie, bez zadnej urazy dla nikogo. Odpowiedz Link
toxicloki Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 17:04 mam nadzieje ze nie masz mi za zle tego,ze sie zirytowlam... sama wiesz jak to wkurza no, w kazdym badz razie dalszy ciag tego postu nie dotyczyl bezposrednio ciebie zeby bylo jasne podpisano: maly wyjatek Odpowiedz Link
lula25 Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 17:12 Toxi, te male wyjatki to absolutnie nie bylo do ciebie, bardzo dobrze cie rozumiem. mi chodzilo o jakas dziwna atmosfere i niezdrowa rywalizacje miedzy koralikowcami- kolczykowcami[zaraz pewnie te na mnie napadna ]. Odpowiedz Link
toxicloki Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 17:18 ihihihih w razie czego wlasna piersia bede cie bronic))))))) (pozwole sobie zauwazyc, ze calkiem obfita)) Odpowiedz Link
lula25 Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 17:19 co cztery obfite piersi to nie dwie, witaj w klubie ))) Odpowiedz Link
toxicloki Re: Czy ktos robil papier czerpany? 15.02.05, 17:20 eee...no to teraz juz "nas nie dogoniat"P Odpowiedz Link