Dodaj do ulubionych

Forum "nie dla idiotów" kolego "RAFAŁ"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 08:30
Cały czas obijam się o posty typka o tym nicku. Wchodzi na każdy temat gdzie
ktoś z nas porusza zgoła błache tematy typy IKEA, fotelik samochodowy,
dentysta w Lublinie. Otóż ten oto internauta wziął sobie za cel mówienie
lublinianom co mogą a raczej czego nie mogą pisać na forum. Jego wypowiedzi
ograniczają sie do stwierdzeń: ..."to nie biuro ogłoszeń". Forum jest
miejscem, gdzie porusz sie wszystkie tematy związzane z miastem, łacznie z
pytaniem:gdzie w Lublinie....Nie masz ochoty odpowiedzieć to siedź cicho.
Nie znoszę takich ludzi i myślę, ze nie powinno być tu dla takich miejcsca,
choć zgodnie z ideą forum jest tu miejsce dla wszystkieo i wszystkich. Ile
jescze będziemy znosić idiotów. A tu poczytajcie sobie jaki z niego
intelektualista.

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=rafa%B3&ile=10&orderby=data_od+desc&spojnik=and&tag=62&poz=0&tablicaSzukaj=forum_au
tor&zywe=2
Obserwuj wątek
    • Gość: KonradLedo Re: Forum "nie dla idiotów" kolego "RAFAŁ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 08:32
      szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=rafa%B3&ile=10&orderby=data_od+desc&spojnik=and&tag=62&poz=0&tablicaSzukaj=forum_auto
      r&zywe=2&x=10&y=10
      • Gość: Glossy Re: Forum "nie dla idiotów" kolego "RAFAŁ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 08:35
        Widać, ze wchodzi głównie na tematy kobiece, wyzywając od małointeligentnych
        jak ktoś pyta o fryzjerkę czy kosmetyczkę. Widocznie ma jakiś kompleks w tej
        dziedzinie.
        • Gość: ll Re: Forum "nie dla idiotów" kolego "RAFAŁ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 08:49
          Kretyn jakiś, albo staruch, i tyle.
          • Gość: studentka Re: Forum "nie dla idiotów" kolego "RAFAŁ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:12
            Na wszystkie babskie tematy wchodzi i komentuje, transwescyta po prostu.
            • Gość: stokrotka Re: Forum "nie dla idiotów" kolego "RAFAŁ" IP: *.server.ntli.net 19.02.05, 11:53
              zgadzam sie z powyzszym!!!
              • Gość: Rafał "Nie dla idiotów" to właśnie wasz poziom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 12:45
                Tak, tak, dorabiajcie sobie "ideologię" do swojego prostactwa, które ogranicza
                wam pole widzenia do paznokci, fotelików itp. Tak to, niestety, już jest w tym
                wyśnionym ustroju, że 90 proc. społeczeństwa to matołki, których horyzont
                umysłowy sięga pubu i kosmetyczki, a tylko niewielka grupka interesuje się
                kulturą, polityką, nauką, sztuką. Właściwie to mi was żal, biedne matołki,
                które własną mizerię musicie sobie jakos wytłumaczyć, więc najlepiej poprzez
                uznanie, że to jakiś: staruch, pedał, wariat, transwestyta itp. Już nawet
                pojawiła się jakaś pseudostatystyka (wchodzi na wątki kobiece itp.) Nie ma
                żadnych "wątków kobiecych", jest pełna równość płci, "wątki kobiece" widzą
                tylko kury domowe albo - z drugiej strony - tzw. męscy szowiniści. Ja jestem
                akurat normalny, tyle że bardziej wymagający od ekspedientek
                (pardon, "konsultantek") i komiwojażerów (pardon, "przedstawicieli
                handlowych"), jakich naprodukował obecny system. Klepcie więc swoje wydukane
                formułki ("w czym mogę pomóc")i potwierdzajcie je kretyńską
                nowomową "dokładnie!", ale róbcie to - na miłość boską - w innym miejscu nie
                zamulając forum dyskusyjnego swoim "paltfusem umysłowym" i horyzontem. krókim
                jak wypalony pet.
                • Gość: ORYL Re: "Nie dla idiotów" to właśnie wasz poziom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 12:58
                  Tak tak.. wszyscy tu są prostakami, matołkami, kurami domowymi i
                  komiwojażerami, więc zmień klimaty bo jako jedyny inteligentny, mądry i
                  kulturalny wyraźnie tu nie pasujsujesz.
                  • ciemny.leon Re: "Nie dla idiotów" to właśnie wasz poziom! 19.02.05, 13:28
                    Bądź łaskaw nie demagogizować. Ani nie twierdzę, że "wszyscy" są głupi, ani nie
                    uważam się za mędrca. Jest na forum bardzo wielu ludzi mądrych, inteligentnych,
                    znacznie bardziej elokwentnych ode mnie i mających głębszą wiedzę. Chodziło mi
                    o rzecz - wydawałoby się - dość oczywistą, że forum Gazety jest to FORUM
                    DYSKUSYJNE, a nie gazetka ogłoszeniowa na inseraty i anonse, do czego istnieją
                    inne, specjalistyczne "nośniki" jak choćby grupy usenetowe, np.
                    alt.pl.regionalne.lublin.ogloszenia, a także wiele innych portali i witryn
                    komercyjnych. Czy to doprawdy tak trudno pojąć i trzeba od razu dorabiać
                    ideologię?
                    • ciemny.neon "Rafałku" ? "Leonie" ? nie sciemniaj 19.02.05, 15:30
                      Januszku, jak zwykle masz racje. Z matołkami nie ma co dyskutować. Chocbyś
                      zmieniał 'nicki' trzy razy dziennie , ja i tak Cię odnajde.
                      Czy coś Cię dręczy? Może to:

IPN BU 00744/887 MALINOWSKI JANUSZ
                      IPN BU 001134/641 MALINOWSKI JANUSZ
                      ++++++++++++++++++++++++++++++++++
                      Przecież wiesz co możesz zrobić,trąbią o tym w telewizji, radio , piszą gazety.
                      Zlustruj się. Głowa do góry.
                      • terraincognita "Ciemny.neon" - czytaj: dureń! 19.02.05, 22:37
                        "Ciemny.neon" na własnym przykladzie pokazuje kretynizm niektorych
                        internautow i chamstwo do potęgi.Kolejny dowód na barbarzyństwo Wildsteina -
                        zabawka dla durniow.
                        • Gość: Rafał Re:"Ciemny.leon" - czytaj: dureń! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:59
                          Dzięki Terraincognita. Na Ciebie zawsze moge liczyć. W razie czego
                          poswiadczysz, że współpracowalismy jedynie na gruncie towarzyskim? Ja uważam
                          tamto państwo polskie (PRL) za swoje i mam do tego pełne prawo. Nie dziwię się
                          i nie jestem oburzony, że zwalczało ono swoich przeciwników, a ci z kolei
                          powinni byli być świadomi, że skoro walczą z państwem to mogą mieć kłopoty i na
                          gruncie ówczesnego prawa być represjonowani. Teraz ja jestem "przegrany", a oni
                          są "na górze" - opływają w zaszczyty i dostatek, a ja jestem na aucie. Więc co
                          tu wydziwiać i oskarżać się nawzajem? Wykryć i ukarać trzeba tych, którzy
                          łamali ówczesne prawo - bili, torturowali, szantażowali itp. a odczepić się od
                          tych, którzy byli zaangażowani po stronie władzy, ale prawa nie naruszali.
                          Podobnie jest i teraz - są zarówno tacy jak i tacy; jedni tylko pilnują
                          interesu kapitalistów, a inni w imię tych interesów dręczą ludzi łamiąc prawo.
                          Są też i współcześni agenci, którzy donoszą i są też współczesne teczki osób
                          stanowiących "zagrożenie" dla państwa. Być może tych również będzie trzeba
                          kiedyś ścigać...
                          A dziś byli opozycjoniści, którzy wywalczyli kapitalizm, nie chcą mi nawet
                          zapewnić protezy zębowej, tylko każą płacić. Czy w tej sytuacji mam popierać
                          lustrację (zwłaszcza dziennikarzy), teczki, listy Wildsteina itp?

TW "Rafał"
                          ( TW = Twój Wielbiciel )
                          • Gość: Rafał (właściwy) Re:"Ciemny.leon" - czytaj: dureń! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 23:04
                            Dziękuję Panu uprzejmie. Teraz już na pewno nikt nie wie kto jest kto, komu
                            chwała, a komu Medal Idioty. Osiągnął Pan skutek dokładnie odwrotny niż Pan
                            zamierzał.
                            • Gość: Rafał (właściwy) Re:"Ciemny.leon" - czytaj: dureń! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 23:17
                              Były sobie dwa Rafały, jeden duży drugi...

Może to głupio samego siebie cytować, ale powtórze raz jeszcze (wszak repetitio
                              est mater studiorum):
                              Tak to, niestety, już jest w tym wyśnionym ustroju, że 90 proc. społeczeństwa
                              to matołki, których horyzont umysłowy sięga pubu i kosmetyczki, a tylko
                              niewielka grupka interesuje się kulturą, polityką, nauką, sztuką. Właściwie to
                              mi was żal, biedne matołki, które własną mizerię musicie sobie jakos
                              wytłumaczyć, więc najlepiej poprzez uznanie, że to jakiś: staruch, pedał,
                              wariat, transwestyta itp. Już nawet pojawiła się jakaś pseudostatystyka
                              (wchodzi na wątki kobiece itp.) Nie ma żadnych "wątków kobiecych", jest pełna
                              równość płci, "wątki kobiece" widzą tylko kury domowe albo - z drugiej strony -
                              tzw. męscy szowiniści. Ja jestem akurat normalny, tyle że bardziej wymagający
                              od ekspedientek (pardon, "konsultantek") i komiwojażerów
                              (pardon, "przedstawicieli handlowych"), jakich naprodukował obecny system.
                              Klepcie więc swoje wydukane formułki ("w czym mogę pomóc")i potwierdzajcie je
                              kretyńską nowomową "dokładnie!", ale róbcie to - na miłość boską - w innym
                              miejscu nie zamulając forum dyskusyjnego swoim "platfusem umysłowym" i
                              horyzontem krótkim jak wypalony pet.
                              • Gość: Rafał (właściwszy) Re:"Ciemny.leon" - czytaj: dureń! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 23:51
                                To już nie jest Pan ani ciemny.neon ani Rafał, tylko podąża Pan krok w krok za
                                mną "jak za panią matką" i jest Rafałem(właściwym)? Doprawdy, pochlebia mi to.
                                Tylko z tą łaciną trochę Pan przesadził; nie uczyłem się tego języka i nie
                                posługuję się nim z taką swobodą jak Pan (a może Pani?).
                              • Gość: Rafał (właściwszy) Re:"Ciemny.leon" - czytaj: dureń! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 00:09
                                Niestety, mam też dla Pana (Pani?) złą wiadomość. Założyłm sobie konto w
                                portalu Gazety. Nazywa się rafalovsky, co trochę trudno optycznie podrobić,
                                przymuszę więc Pana (Panią?) do bardziej intensywnej gimanstyki umysłowej.
                                Powodzenia.
                          • Gość: spot Re:"Ciemny.leon" - czytaj: dureń! IP: *.server.ntli.net 19.02.05, 23:11
                            ...bo zeby to sie myje...
                          • Gość: sdh Re:"Ciemny.leon" - czytaj: dureń! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20.02.05, 22:11
                            > Dzięki Terraincognita. Na Ciebie zawsze moge liczyć. W razie czego
                            > poswiadczysz, że współpracowalismy jedynie na gruncie towarzyskim? Ja uważam
                            > tamto państwo polskie (PRL) za swoje i mam do tego pełne prawo.

zgadza się. podobnie starzy Włosi mają prawo uważać za swoje państwo Mussoliniego

> Nie dziwię się
                            > i nie jestem oburzony, że zwalczało ono swoich przeciwników, a ci z kolei
                            > powinni byli być świadomi, że skoro walczą z państwem to mogą mieć kłopoty i
                            na gruncie ówczesnego prawa być represjonowani.

problem w tym, że PRL podpisał jakąśtam konwencję helsińską o wolności słowa, a
                            potem zwalczał wydawców gazetek w których było co innego niż propaganda władzy.
                            No ale to drobnostka.

> Wykryć i ukarać trzeba tych, którzy
                            > łamali ówczesne prawo - bili, torturowali, szantażowali itp. a odczepić się od
                            > tych, którzy byli zaangażowani po stronie władzy, ale prawa nie naruszali.

a jak ktoś bił, torturował i szantażował wrogów państwa ludowego to też trzeba
                            go ukarać?
                            a co z gen. Jaruzelskim który
                            1. przeprowadzał czystki antysemickie w wojsku PRL
                            2. wprowadził stan wojenny, który był NIEZGODNY Z PRAWEM PRL

> Podobnie jest i teraz - są zarówno tacy jak i tacy; jedni tylko pilnują
                            > interesu kapitalistów, a inni w imię tych interesów dręczą ludzi łamiąc prawo.

a kto pilnuje interesu kapitalistów? może SLD i SdPL?

> Są też i współcześni agenci, którzy donoszą i są też współczesne teczki osób
                            > stanowiących "zagrożenie" dla państwa. Być może tych również będzie trzeba
                            > kiedyś ścigać...
                            > A dziś byli opozycjoniści, którzy wywalczyli kapitalizm, nie chcą mi nawet
                            > zapewnić protezy zębowej, tylko każą płacić.

no i za chleb każą płacić a powinien być za darmo. paranoja normalnie

< Czy w tej sytuacji mam popierać
                            > lustrację (zwłaszcza dziennikarzy), teczki, listy Wildsteina itp?

nie chcesz to nie popieraj ale lawiny nie zatrzymasz
                            • rafalovsky Faza Henia 20.02.05, 22:46
                              Uwaga, Heniu znów ma "fazę". I po cóż się, biedactwo, żyłkujesz? Nalatało się
                              toto po mieście, nawysyłało lewych postów z neostrady, wróciło do domu i już
                              gotowe do akcji. Ależ ci psychiczni mają napęd życiowy. Tylko po co ten
                              wysiłek, Heniutek, przecież nikt już nie traktuje cię poważnie...
                              • Gość: zcatam naj - ?ywabaz jet ćśod żuj eżom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:51
                                !wabu mełaim elA

maiwardzop

"yksvolafar" lev "łafaR" M zsunaJ
                        • ciernny.neon Terruniu, podać twoje numerki? 19.02.05, 22:59
                          Ej, terraincognita, czy mam podać twoje namiary na ubeckiej liście?
                          • terraincognita Re: Terruniu, podać twoje numerki? 19.02.05, 23:30
                            "Ciemny neonie" numerek moge zrobic,ale nie masz szans,aby z tobą!
                            • rafalovsky Re: Terruniu, podać twoje numerki? 20.02.05, 00:13
                              Proszę się już nie przejmować ciemnym.neonem vel Rafałem vel Rafałem
                              (właściwym). Powinno być trochę spokoju zanim coś nowego wymyśli.
                              Pozdrowienia.
                              • terraincognita Kto sie przejmuje? 20.02.05, 13:31
                                Przepraszam, ale czym ja mam sie przejmować? Sa jakies słuzby, które usuwaja
                                nieczystości!
                                • rafalovsky Re: Kto sie przejmuje? 20.02.05, 13:56
                                  Niestety, trafiają się też wyjątkowo śmierdzące i nieusuwalne nieczystości, jak
                                  nie przymierzając właśnie ciemny.neon vel Rafał vel Rafał(właściwy),
                                  najbardziej znany chyba jednak jako "sdh" (notabene pisany z błędem
                                  ortograficznym, bo ostatni wyraz tego skrótu pisze się przez "ch" - Super Duży
                                  Ch..) Obawiam się, że lubelskie służby komunalne nie są przygotowane na tak
                                  zjadliwe fekalia i mogą sobie nie poradzić :(
                                  • Gość: sdh Oj rafalovsky vel Malinowski, bo się doigrasz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:31
                                    ...moje służby poradzą sobie z Tobą.
                                    • rafalovsky A oto nasz miejscowy idiota... 20.02.05, 18:19
                                      A oto nasz miejscowy idiota, proszę szanownej wycieczki. Aktualnie ma tak zwaną
                                      fazę - podaje się prokuratora i wszystkim grozi. Wcześniej występował jako
                                      Super DidżeJ Heniu, potem jako "sdh", ale ostatnio jego schizofrenia poczyniła
                                      wielkie postępy i wciela się w przeróżne postaci. Przeważnie udaje kogoś z
                                      obecnych już na forum, ale ma także "twórcze widzenia" i słyszy głosy oraz
                                      przemawia do ludzi nieobecnych. W sumie raczej niegroźny dla otoczenia, bo
                                      wirtualny, ale irytujący i upierdliwy. Należy raczej omijać niż tłumaczyć i
                                      zwalczać, bo wówczas stan się zaostrza.
                    • ciernny.neon "Rafałku" ? "Leonie" ? nie sciemniaj 19.02.05, 19:57
                      Zapomniałem jeszcze dodać: ty chamie, bandyto, esbeku.
                • empi Re: "Nie dla idiotów" to właśnie wasz poziom! 19.02.05, 12:58
                  Rafał, mający taki wybujały intelekt, dziwię się tobie. Dlaczego poniewierasz
                  siebie i innych na tym forum?. Możesz ralizować swoją intelektualną misję na
                  forach głęboko specjalistycznych. Podaj konkretnie swoje zainteresowania to
                  podeślę parę linków. Możesz założyć też prywatne forum (z ograniczeniem
                  dostępu) gdzie emanując swoim poziomem przyciągniesz równych sobie. Tu, jak i
                  na innych forach regionalnych, powinno być miejsce dla wszystkich. Poza tym
                  jesteś cham i buras pospolity.

Uszanowanie (jak pozdrawia tu nieraz Paul)
                  • ciernny.neon Re: "Nie dla idiotów" to właśnie wasz poziom! 19.02.05, 20:17
                    dobrze, dowal chamowi, niech popamięta
                    bedzie sie tu wymadrzal burak jeden
                    empi jestes genialny, kocham cie
                    • Gość: XOXO Re: "Nie dla idiotów" to właśnie wasz poziom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:31
                      Ku.. gościu, przestań zmieniać nicki i komentować. Każdy już tabą rzyga a ty
                      nie dasz za wygraną i bedziesz tu uświadamiał naród???? A huj cie to obchodzi
                      czy ktoś szuka fryzjerek, lekarzy czy burdeli. Szukasz czytelni to walnij posta
                      i puśc na luz.A jak ci wolniśc słowa nie pasuje do wypal do łagrów- tam takich
                      jak ty wciaż mało.
                      • Gość: Rafał Re: "Nie dla idiotów" to właśnie wasz poziom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:04
                        A kogo to może obchodzić jak dwóch pacanów skacze sobie do gardeł, chyba tylko
                        sensacjofili oraz damessy z magla!
                        • Gość: Rafał (właściwy) Re: "Nie dla idiotów" to właśnie wasz poziom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:55
                          Oczywiście, każdy może podpisać się moim nickiem i udawać poplecznika - durnia
                          aby skompromitować pierwotnego, właściwego autora. Tylko, że w ten sposób
                          osiąga się skutek odwrotny od zamierzonego - nikt już nie popiera niczyich
                          połajanek, a na placu boju pozostają tylko myśli i argumenty, które są rzeczowe
                          i obiektywne. Jestem dziwnie spokojny, że dadzą się one łatwo odróżnić od
                          oszołomstwa.
                      • ciernny.neon Re: "Nie dla idiotów" to właśnie wasz poziom! 19.02.05, 22:38
                        super xoxo ales przywalil chamowi
                        wiecej takichy jak ty
            • dociek Re: Forum "nie dla idiotów" kolego "RAFAŁ" 20.02.05, 14:12
              Pani "studentko" to słowo, to: TRANWESTYTA.
              • Gość: Uważny Re: Forum "nie dla idiotów" kolego "RAFAŁ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:22
                A dokładniej rzecz biorąc: TRANSWESTYTA.
                :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka