webmajster99 19.09.05, 08:22 Siema! Znacie jakiegoś dobrego dermatologa, który dobrze leczy z trądziku? Może być prywatny. pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiki Re: Dobry dermatolog w Lublinie? IP: 212.182.94.* 20.09.05, 21:57 ponoć na trądziku dobrze zna się Skorupska.Ja polecam jednak dr Borzęckiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Dobry dermatolog w Lublinie? 22.09.05, 11:58 ja tez słyszalam o cudach zrobionych przez Skorupska pracuje w luxmedzie www.luxmed.lublin.pl/rejestracja.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola.negri Re: Dobry dermatolog w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:12 wszyscy z poradni dermatologicznej. naprawde ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vittoria Re: Dobry dermatolog w Lublinie? IP: 81.1.83.* 22.09.05, 00:27 No niekoniecznie wszyscy lekarze z przychodni na 3 maja sa super, ale szczerze polecam dr Bielinska. Naprawde pomogla wygrac mi wieloletnia walke z makabrycznym tradzikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Dobry dermatolog w Lublinie? IP: *.lublin.mm.pl 26.09.05, 09:27 a ile kosztuje wizyta w poradni dermatologicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xwomen Re: Dobry dermatolog w Lublinie? IP: *.it-net.pl 22.09.05, 19:36 ja polecam doktor Liliane Szlendak, switny lekarz!! Mi bardzo pomogla w problemie z tradzikiem!!! Przyjmuje prywatnie na ul.lwowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waztre Re: Dobry dermatolog w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:43 Roguś-Skorupska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry dermatolog w Lublinie? IP: *.lublin.mm.pl 23.09.05, 11:59 dr Krasowskaluxmed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: Dobry dermatolog w Lublinie? IP: *.resetnet.pl 26.09.05, 09:11 Prosze o namiary na dermatologa , ktory skutecznie i bezpiecznie usunie mi pieprzyki. Moze wiecie , ile to prywatnie kosztuje? Dzieki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały biuścik Re: Dobry dermatolog w Lublinie? IP: *.lublin.mm.pl 26.09.05, 09:31 Co,masz problemy z biustem?Nie martw się.Teraz modny mały biuścik.Nie usuwaj tych pieprzyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata Re: Dobry dermatolog w Lublinie? IP: *.resetnet.pl 09.10.05, 20:43 CZESC , MOJ DROGI KOLEGO , BIUST TO JA MAM GODNY POZAZDROSZCZENIA I NIC MU NIE BRAKUJE. jA SIE POWAZNIE PYTAM O DERMATOLOGA , WIEC NIE BADZ NIEGRZECZNY. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: Dobry dermatolog w Lublinie? IP: *.resetnet.pl 09.10.05, 20:44 KOLEGO ALBO KOLEZANKO Z KOMPLEKSAMI , PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Dobry dermatolog w Lublinie? IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 11.10.05, 08:50 prof. dr hab. Janusz Urban Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba dr Ewa Szpringer IP: *.umcs.lublin.pl 11.10.05, 14:28 Polecam lekarza-dermatologa(dr nauk medycznych) dr Ewe Szpringer. Ma swój prywatny gabinet na Chodzki (tel.740-91-12 ). Cieszy się dużą renomą, własnie zaczełam u niej leczenie i jak na razie przynosi skutki ale poczekam jeszcze z oceną. Ma opinię specjalisty. Wizyta prywatna około 50-60 zł. wiec norma. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubellak Ważne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:35 A moze ktos wie gdzie przyjmuje dobry lekarz dermatolog, tylko nie prywatnie, bo nie każdego stac na prywatne leczenie za 60zl wizyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Ważne pytanie IP: *.chello.pl 24.10.05, 18:05 o ja cię! A o poradni dermatologicznej przy ul. 3-go Maja to ktoś słyszał? A przeczytaj posty od początku - tam jest o tej poradni i lekarzach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubellak Re: Ważne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 22:47 wyluzuj anka :) a co ty tam sie leczysz? i ktory lekarz tam jest dobry bo nie chce mi sie czytac Odpowiedz Link Zgłoś