Dodaj do ulubionych

ginekolog położnik

IP: *.piwet.pulawy.pl 15.03.07, 08:35
Potrzebuję dobrego,sprawdzonego położnika-ginekologa z lublina ze szpitala na
ul.jaczewskiego?Co sądzicie o dr Pietras?
Obserwuj wątek
    • Gość: koka Re: ginekolog położnik IP: 82.160.71.* 15.03.07, 19:18
      polecam dr.Bogusiewicza z ginekologii operacyjnej,prowadził moją jedną ciążę,a
      teraz drugą
      • Gość: kasiaok Re: ginekolog położnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 15:05
        Polecam dr Beatę Marciniak. O dr Pietrasie też słyszałam same pozytywne opinie.
        • beaga1 Re: ginekolog położnik 23.03.07, 09:06
          A gdzie przyjmuje prywatnie dr Marciniak? Możesz dać jakieś namiary, nr tel.?
          • monikatar Re: ginekolog położnik 23.03.07, 13:03
            przyjmuje w Luxmedzie
            • Gość: agat Re: ginekolog położnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 22:55
              ja osobiście polecam dr. Woźniaka. Prowadził obie moje ciąże. Z trzecią też bym
              do niego poszła w razie co. (choć na razie mi się nie spieszy mam dwie córeczki
              3,5 i roczek. Przyjmuje prywatnie na Jana Sawy, ale też w Luxmedzie,
              Intermedzie i Sanitasie. Dla zainteresowanych mogę podać numer bo naj;epiej
              kontaktować się z nim telefonicznie. Pozdrawiam wszystkie mamy.
          • tekla_skarbek Re: ginekolog położnik 23.03.07, 18:43
            beaga1 napisała:

> A gdzie przyjmuje prywatnie dr Marciniak? Możesz dać jakieś namiary, nr tel.?

Prywatny gabinet: ul. Chodźki 6A, tel. 081 740 40 77.
            Przyjmuje we wtorki i czwartki od 14.00.

W luxmedzie NIE przyjmuje :)
    • szyszunka82 Re: ginekolog położnik 22.04.07, 14:23
      Ja polecam dr Terbosha. Wspaniały, kompetentny, sympatyczny, delikatny-cudowny
      lekarz,prowadził moją ciążę, rodziłam na Jaczewskiego w listopadzie. Dr Pietras
      przyjmował mnie na izbie i jakoś mi "nie pasował".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka