Dodaj do ulubionych

BIAŁYSTOK JEST SUPER!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:49
W WEEKEND MIELAM OKAZJE ODWIEDZIC WASZE MIASTO....JEST PIEKNE, CZYSTE, LUDZIE
MILI, FAJNA ATMOSFERA. ZUPELNIE JAK NIE W POLSCE!! JA POCHODZE Z RADOMIA, W
WARSZAWIE MIESZKALAM 7 LAT NO I ZWIEDZILAM KUPE MIEJSC.. NAPRAWDE BYLAM
ZASKOCZONA!! NIE MYSLALAM, ZE GDZIEKOLWIEK W POLSCE MOZE BYC TAK FAJNIE.
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: BIAŁYSTOK JEST SUPER!! 09.08.05, 16:51
      Haha brawo, wreszcie ktoś docenił Białystok (nawet jeśli to jest żart) ;D
      • Gość: KIKA Re: BIAŁYSTOK JEST SUPER!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:55
        NIE TO NIE ŻART!!! TO PRAWDA!! SZCZERZE MOWIAC CZULAM SIE ZDZIWIONA MOJA
        POZYTYWNA REAKCJA NA POLSKIE MIASTO!!! BYLO LUX! NA PEWNO MIELI W TYM SWOJ DUZY
        UDZIAL ZNAJOMI, KTORYCH B. DAWNO NIE WIDZIALAM , A KTORZY SA SUPER!!
        • nekroskop88 Re: BIAŁYSTOK JEST SUPER!! 09.08.05, 16:56
          No to się bardzo cieszę, że tak myślisz :D
        • Gość: niemozliwe pojedź dziecino na Bacieczki, czy Bojary! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 00:02
          Tam zobaczysz dopiero Polskę "B" w całej okazałości! Z chałpupą strzechą krytą
          i kloaką/ wychodkiem na podwórku!
    • Gość: Petro Re: BIAŁYSTOK JEST SUPER!! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 09.08.05, 16:52
      Oooo,jaki miły akcent w tak ponurym dniu.P:)
    • Gość: Metzgermeister Zaszczyceniśmy tedy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:01
    • jot-23 Re: BIAŁYSTOK JEST SUPER!! 09.08.05, 17:43
      podejrzewam ze "znajomi" wsypali ci cos do drinka :) uwazaj na lobuzow!
      • Gość: Ewa Re: BIAŁYSTOK JEST SUPER!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.05, 16:35
        Koleś jest z Radomia dlatego Białystok dla niego jest prawie Paryżem.
        • myshaq Re: BIAŁYSTOK JEST SUPER!! 10.08.05, 22:42
          Fakt, miasto-rondo może wywoływać psychozy ;->
    • kamilario Super, ze uważasz, że Biały jest super 10.08.05, 16:38
      Szkoda tylko, że ja powoli przestaje tak uważać:(
      • Gość: kala Re: Super, ze uważasz, że Biały jest super IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.08.05, 17:29
        ja zawsze narzekalam na Bialy, ale odkad wyjechalam do wawy na studia, to
        stalam sie patriotka lokalna. a czerwiec i lipiec spedzone w Bialym przez
        przeprowadzka do wroclawia moge spokojnie nazwac najpiekniejszymi miesiacami w
        moim zyciu. brakuje mi tej "dziury";)
    • Gość: exxpert2 tak, ale tylko jeśli jesteś tu 3 dni w ciągu 7 lat IP: *.csk.pl 10.08.05, 21:53
      wtedy zgoda,
      zostań tu na stałe,
      utrzymaj rodzinę za pieniądze jakie się tu zarabia,
      szybko ci minka zrzednie
      • Gość: leon hahahahahahaha Bialystok do Wrocławia porównuje:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 00:05
        to Ci dopiero dowcipniś:)))))))))))
        • Gość: Projektant Re: hahahahahahaha Bialystok do Wrocławia porównu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:57
          Bo co wydaje ci się że twój wrocław jest taki najlepszy? Porównaj sobie to
          zadupie do Phoenix albo Sydney, skoro masz je za taką metropolię.
      • Gość: ks Re: tak, ale tylko jeśli jesteś tu 3 dni w ciągu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.08.05, 15:15
        wszyscy moi znajomi zarabiaja we wroclawiu do 1500- przy tutejszych cenach (np.
        za mieszkanie) to dopiero wyzwanie utrzymac rodzine.
    • Gość: brutt Banda ponurakow! IP: *.pimaco01.az.comcast.net 11.08.05, 00:32
      Smieszne z ktos prawi komplement i zamiast powiedziec "dziekuje" wiekszosc
      (oprocz 2 osob) probuje wyprowadzic osobe z "bledu". Sami sobie dolek kopiac.
      Naprawde zadziwiajace.
      • Gość: brutt DZIEKI KIKO! ZAPRASZAMY PONOWNIE n/t IP: *.pimaco01.az.comcast.net 11.08.05, 00:34
        • Gość: ks Re: DZIEKI KIKO! ZAPRASZAMY PONOWNIE n/t IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.08.05, 15:13
          wszyscy moi znajomi w bialym zamiast narzekac po prostu pracuja, niezle
          zarabiaja i nie maja powodow by uciekac. a jesli ktos uwaza ze bialy jest do
          kitu, pracy nie ma i pieniadze zadne, to proponuje zmiane miasta- co za problem?
          najlatwiej znajdowac negatywy naokolo a nie w sobie.
    • kobieta-filolog Re: BIAŁYSTOK JEST SUPER!! 15.08.05, 15:28
      Gość portalu: Kika napisał(a):

> W WEEKEND MIELAM OKAZJE ODWIEDZIC WASZE MIASTO....JEST PIEKNE, CZYSTE, LUDZIE
      > MILI, FAJNA ATMOSFERA. ZUPELNIE JAK NIE W POLSCE!! JA POCHODZE Z RADOMIA, W
      > WARSZAWIE MIESZKALAM 7 LAT NO I ZWIEDZILAM KUPE MIEJSC.. NAPRAWDE BYLAM
      > ZASKOCZONA!! NIE MYSLALAM, ZE GDZIEKOLWIEK W POLSCE MOZE BYC TAK FAJNIE

Bardzo sie ciesze, ze Bialystok robi takie wrazenie.
      Szczerze mowiac, ja tego miasta dlugo nie docenialam. Mieszkajac w Bialym przez
      18 lat uwazalam, ze jest male, nieatrakcyjne, smutne. Dopiero studia we
      Wroclawiu, podroze krajowe oraz zagraniczne nastawily mnie inaczej do tego
      miejsca.
      Tak jak piszesz, Bialystok ma swoj swoisty, pograniczny klimat. Zycie plynie
      tam spokojniej, nie ma dzielnic slumsowych, miasto prezentuje sie jako zadbane
      i schludne. Osiedla pomalowane. Teraz w centrum jest nawet mini-deptak.
      Jedna rzecz tylko mnie martwi-Palac Branickich. W tym Wersalu Podlasia zamiast
      muzeum np. Ziemi Podlaskiej studenci medycyny kroja żabki.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka