Dodaj do ulubionych

przyjmę bernardyna do Krasnegostawu

08.11.06, 12:22
Jeżeli ktoś ma problem z pieskiem tej rasy to bardzo chetnie sie nim
zaopiekuję z rodziną.Najchętniej mlodym ze względu na małe dzieci w
domu.Mieliśmy kiedyś Bernardynkę "Perłę" ale niestety straciliśmy ją w
wypadku na szosie-rozpacz była ogromna.Teraz nikt nie myśli o innej rasie
psa.mnie osobiście bardzo podoba sie równierz Berneński Pies Pasterski...
Obserwuj wątek
    • Gość: Olla Re: przyjmę bernardyna do Krasnegostawu IP: *.chello.pl 08.11.06, 13:11
      jeszcze piękny jest moskiewski pies strózujący!!

Pani m_orseti ma takiego psa ale nie wiem czy ma miot.
      • dociek Re: przyjmę bernardyna do Krasnegostawu 08.11.06, 13:54
        Ale zmyła! Myśłałem, że chodzi Ci o zakonnika do jakichś "zbożnych" celów? ;p
      • roja11 Re: przyjmę bernardyna do Krasnegostawu 08.11.06, 14:16
        pies o ktorym piszesz ponoc moze byc nieobliczalny-rasa powstala z mieszanki z
        Bernardynem o ile sie dobrze orientuje, ze wzgledu na dizeci mialbym obawy
        przed takim psem
    • Gość: asmarabis Re: przyjmę bernardyna do Krasnegostawu IP: *.centertel.pl 08.11.06, 20:27
      no to to juz chyba przesada, zebrac na forum o psa konkretnej rasy i jeszcze
      jakie wymagania !!!na pewno chetni do oddania mlodego bernardyna wala drzwiami
      i oknami, rozumiem ze za transport odpowiedzialny jest wlasciciel? Karmic i
      szczepic bedziesz sam?
      • Gość: Anka Re: przyjmę bernardyna do Krasnegostawu IP: *.chello.pl 08.11.06, 20:33
        o to, to! Tez mnie ten ktoś wkurzył. Po psa to sie jedzie, szuka go w
        internecie, wydzwania do Towarzystwa Kynologicznego. Kupuje się psiaka i płaci
        za niego! Bezpłatne są w schronisku.
        Ewentualnie PCK lub Caritas:)
      • Gość: weana Re: przyjmę bernardyna do Krasnegostawu IP: *.crowley.pl 08.11.06, 20:35
        Tutaj nie wiem czy znajdziesz psa, bo widzisz, odezwało sie grono zyczliwych ;-
        ))

Wejdź na forum DOGOMANIA, tam urzędują psiarze i mają wiele psów do oddania a
        takze doskonale znają sie na rasach.

www.dogomania.pl/forum/index.php
        • Gość: hmm... Re: przyjmę bernardyna do Krasnegostawu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:35
          pelna zyczliwosci tolerancja w wydaniu weany ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka