dudoos
20.09.26, 01:55
Czoem KURSANTY roztomile w kraju UE i na Globusie!
Decyzja podjeta po sakramenckich przemysleniach bo watpliwosci,tak!-jeszcze do tej chwili grasuja w neuronach!
Decyzja POZYTYWNA! Wrzucam terminarz PIERWSZEJ RUNDY wrzesniowo - pazdziernikowej.
MACCABI i PALMER juz swoje przewidywane wyniki mi podrzucily ale wrzuce je w niedziele kolo 6:oo pm/18:oo.
Nie namawiam,nie agituje,ale czekam z jakim odzewem moja "robota" sie spotka.
A bylo co robic bo wybrac 44 mecze to nie "w kij dmuchanie" bylo,a teraz trzeba to wklikac,energicznie.
Prosze zwrocic uwage,ze "LN" startuje juz w czwartek 24.IX.26r. w I rundzie ktora trwac bedzie do 06.X.26.
II runda w listopadzie.
Czyli czeka na nas nie byle jakie wyzwanie.Dlatego nie bede zbyt namawiau do uczestnictwa bo kazdy z nas jest
odpowiedzialny za "dzialanie" osobistych 86 000 000 000 sztuk neuronow.Byloby super extra energicznie gdyby neurony "odpowiedzialne" za sekcje TYPERIADY nakazaly oczom i kilku palcom wklepac te "bidne" 44 wyniki,nie?
"MACCABI" zrobi to w poludnie."PALMER" podrzucil mi swoje przewidywane wyniki.
Na koniec.Jezeli zdecydowani jestescie aby "zaszalec" to PROSZE zeby kazdy z WAS wrzucil wszystkie 44 wyniki
w jednym watku i...najpozniej do godziny 18:00 w czwartek!!Bedzie mi latwiej w ogarnieciu kilku setek "cjiferek".
Dzieki.Zycze szczescia w typowaniu!
AHOY plemniki WERNYHORY i WALIGORY!