Gość: monik80 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 21:00 proszę o opinie o tym lekarzu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miembra Re: Dr Ireneusz Haratym ginekolog IP: *.telprojekt.pl 19.07.07, 01:20 Ojoj, nie polecam. Byłam jego pacjentką i zrezygnowalam, zmieniłam go na dr Jacka Robaka. Dr Haratym owszem jest miły i cierpliwy, ale troszkę niedbały, niedokładnie wykonuje cytologię, wykonuje USG, którego nie potrafi należycie zinterpretować (tak naprawdę nie powinien się zajmować USG). W srodowisku ginekologów słynie z niskich kompetencji. W Lux Medzie możesz wybrać lepszego ginekologa wartego ceny wizyty. Ja polecam dr Jacka Robaka. Nawet na tym forum możesz poczytać dużo dobrego o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik80 Re: Dr Ireneusz Haratym ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 09:47 dzięki! właśnie ta uprzejmość i komunikatywność mnie zwiodła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Dr Ireneusz Haratym ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:11 Bardzo ładnie i skutecznie wykonał u mnie zabieg usuwania nadżerki - inny lekarz mnie później badał i pochwalił, że dobrze zrobione. Poza tym, bardzo miły i duzo czasu poświęca pacjentce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_gość Re: Dr Ireneusz Haratym ginekolog IP: *.lublin.mm.pl 19.07.07, 11:51 ...że co? "Poza tym, bardzo miły i duzo czasu poświęca pacjentce" ??? Owszem, jest miły, ale w przychodni moja wizyta trwała krócej niż 5 min. i sprowadzała się do wypisania recepty i rzuconego w przestrzeń pytania czy dobrze się czuję. Dla ciężarnej to trochę mało czasu, prawda? Byłam u niego 2 razy i wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś