Dodaj do ulubionych

Dr Ireneusz Haratym ginekolog

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 21:00
proszę o opinie o tym lekarzu
Obserwuj wątek
    • Gość: miembra Re: Dr Ireneusz Haratym ginekolog IP: *.telprojekt.pl 19.07.07, 01:20
      Ojoj, nie polecam. Byłam jego pacjentką i zrezygnowalam, zmieniłam go na dr
      Jacka Robaka. Dr Haratym owszem jest miły i cierpliwy, ale troszkę niedbały,
      niedokładnie wykonuje cytologię, wykonuje USG, którego nie potrafi należycie
      zinterpretować (tak naprawdę nie powinien się zajmować USG). W srodowisku
      ginekologów słynie z niskich kompetencji.
      W Lux Medzie możesz wybrać lepszego ginekologa wartego ceny wizyty. Ja polecam
      dr Jacka Robaka. Nawet na tym forum możesz poczytać dużo dobrego o nim.
      • Gość: monik80 Re: Dr Ireneusz Haratym ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 09:47
        dzięki! właśnie ta uprzejmość i komunikatywność mnie zwiodła...
    • Gość: Dorota Re: Dr Ireneusz Haratym ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:11
      Bardzo ładnie i skutecznie wykonał u mnie zabieg usuwania nadżerki - inny
      lekarz mnie później badał i pochwalił, że dobrze zrobione. Poza tym, bardzo
      miły i duzo czasu poświęca pacjentce.
      • Gość: ja_gość Re: Dr Ireneusz Haratym ginekolog IP: *.lublin.mm.pl 19.07.07, 11:51
        ...że co? "Poza tym, bardzo miły i duzo czasu poświęca pacjentce" ???
        Owszem, jest miły, ale w przychodni moja wizyta trwała krócej niż 5 min. i
        sprowadzała się do wypisania recepty i rzuconego w przestrzeń pytania czy dobrze
        się czuję. Dla ciężarnej to trochę mało czasu, prawda? Byłam u niego 2 razy i
        wystarczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka