Dodaj do ulubionych

kto może polecic dobrego ginekologa?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 17:21
chciałabym zasięgnąc waszych opinii o lekarzach z Wrocławia, muszę wybrac
dobrego gin. do poprowadzenia ciąży, liczę na szczere opinie, z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: kto może polecic dobrego ginekologa? IP: *.akron.net.pl 18.12.06, 18:21
      ja moge polecic mojego.
      to wyjatkowa postac.profesjonalny, odpowiedzialny, opiekunczy, klinicysta itd
      itd a do tego z poczuciem humoru...etc.etc.
      własnie ratuje moją małą a ciąża przebiega z róznymi komplikacjami i
      niespodziankami do tego jestem pacjentką nie zawsze zdyscyplinowaną wiec to
      powinno Cię przekonać. Spróbuj.
      dr Andrzej Szewczuk przychodnia "Na Biskupinie" ps. otrzymał tytuł Przyjaciela
      Kobiet do Twojego Stylu i faktycznie zasługuje na takie miano
    • Gość: mama Re: kto może polecic dobrego ginekologa? IP: *.akron.net.pl 18.12.06, 18:36
      byłam też na początku u dr Jarosza (Klinika Mediconcept)własciwie była to jedna
      konsultacja i choć odniosłam brdzo dobre wrażenie to zdecydowałam się na dr A.
      Szewczuka bo mogę korzystać z przychodni a nie z wizyt prywatnych, no i co
      ważne można u niego rodzić, bo pracuje na Klinikach.Jest naprawde ok.
      • Gość: Lilka Re: kto może polecic dobrego ginekologa? IP: *.media4.pl 30.12.06, 16:35
        A ile teraz kosztuje u niego poród?
    • Gość: Ewcia Re: kto może polecic dobrego ginekologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 22:05
      Ja polecam doktora Kucharskiego przyjmuje prywatnie w Polikilnice przy pl
      Hirszfelda, ale pracuje również w szpitalu na Brochowie.
      • Gość: xxl Re: kto może polecic dobrego ginekologa? IP: *.Skarbowcow.korbank.pl 26.12.06, 13:55
        dr Pawluk Andrzej,
    • fika2 Re: kto może polecic dobrego ginekologa? 02.01.07, 19:30
      Ewcia, a czemu polecasz Kucharskiego? Pytam bo ja chodze do Niego, owszem
      jestem zadowolona, ufam mu, tylko nie mam rzadnych komplikacji, poprostu
      super /Bogu dzięki/, i nie mógł sie wykazac, no i szczerze nie wiem jak u niego
      wyglada sprawa porodu na Brochowie, pozdrawiam
      • Gość: uh Re: kto może polecic dobrego ginekologa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 13:24
        > jestem zadowolona, ufam mu, tylko nie mam rzadnych komplikacji, poprostu
        > super /Bogu dzięki/, i nie mógł sie wykazac, no i szczerze nie wiem jak u niego

jejku, kobieto, czego ty jeszcze oczekujesz?
        jestes zadowolona, to nie doszukuj sie problemow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka