Gość: gabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 17:21 chciałabym zasięgnąc waszych opinii o lekarzach z Wrocławia, muszę wybrac dobrego gin. do poprowadzenia ciąży, liczę na szczere opinie, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: kto może polecic dobrego ginekologa? IP: *.akron.net.pl 18.12.06, 18:21 ja moge polecic mojego. to wyjatkowa postac.profesjonalny, odpowiedzialny, opiekunczy, klinicysta itd itd a do tego z poczuciem humoru...etc.etc. własnie ratuje moją małą a ciąża przebiega z róznymi komplikacjami i niespodziankami do tego jestem pacjentką nie zawsze zdyscyplinowaną wiec to powinno Cię przekonać. Spróbuj. dr Andrzej Szewczuk przychodnia "Na Biskupinie" ps. otrzymał tytuł Przyjaciela Kobiet do Twojego Stylu i faktycznie zasługuje na takie miano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: kto może polecic dobrego ginekologa? IP: *.akron.net.pl 18.12.06, 18:36 byłam też na początku u dr Jarosza (Klinika Mediconcept)własciwie była to jedna konsultacja i choć odniosłam brdzo dobre wrażenie to zdecydowałam się na dr A. Szewczuka bo mogę korzystać z przychodni a nie z wizyt prywatnych, no i co ważne można u niego rodzić, bo pracuje na Klinikach.Jest naprawde ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: kto może polecic dobrego ginekologa? IP: *.media4.pl 30.12.06, 16:35 A ile teraz kosztuje u niego poród? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: kto może polecic dobrego ginekologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 22:05 Ja polecam doktora Kucharskiego przyjmuje prywatnie w Polikilnice przy pl Hirszfelda, ale pracuje również w szpitalu na Brochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: kto może polecic dobrego ginekologa? IP: *.Skarbowcow.korbank.pl 26.12.06, 13:55 dr Pawluk Andrzej, Odpowiedz Link Zgłoś
fika2 Re: kto może polecic dobrego ginekologa? 02.01.07, 19:30 Ewcia, a czemu polecasz Kucharskiego? Pytam bo ja chodze do Niego, owszem jestem zadowolona, ufam mu, tylko nie mam rzadnych komplikacji, poprostu super /Bogu dzięki/, i nie mógł sie wykazac, no i szczerze nie wiem jak u niego wyglada sprawa porodu na Brochowie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uh Re: kto może polecic dobrego ginekologa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 13:24 > jestem zadowolona, ufam mu, tylko nie mam rzadnych komplikacji, poprostu > super /Bogu dzięki/, i nie mógł sie wykazac, no i szczerze nie wiem jak u niego jejku, kobieto, czego ty jeszcze oczekujesz? jestes zadowolona, to nie doszukuj sie problemow Odpowiedz Link Zgłoś