429 wyników w czasie 96 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Młodziaki, co wy tu robicie?

Na fora Gazety przyszłam ze 20 lat temu, bo było tu jedyne sensowne forum biżuteryjne. W ciągu 2-3 lat ono umarło i przez kolejne lata byłam okazjonalnym czytaczem różnych forów, chyba najwięcej Życia rodzinnego. Potem ok. 2010 byłam na forum Ślub i wesele (byłam naocznym świadkiem pamiętnych

Re: Tak okołoweselnie

Ja swój ślub i wesele miałam w 2013 roku. Organizowaliśmy średniej wielkości przyjęcie tylko dla rodziny, ok 40 osób. Wszyscy goście przyjezdni więc po przyjęciu był autokar, który odwiózł ich na nocleg a o 10 było wspólne śniadanie. Było elegancko ale fajnie, bez zadęcia, z ludźmi, którzy nam

Sprzedam: suknia ślubna Peter Langner "Waking Up" (początek wątku)

Jeśli marzycie o sukni ślubnej, którą będą podziwiać absolutnie wszyscy i to jeszcze długo po ślubie, a która dodatkowo nie jest dostępna w żadnym salonie na terenie Polski, a jej jakość przewyższy Wasze najśmielsze oczekiwania, to ta oferta jest właśnie dla Was. :-) W tej sukni będziecie czuły się

Suknia ślubna, Peter Langner, „Waking Up”, EU 38 (początek wątku)

Jeśli marzycie o sukni ślubnej, którą będą podziwiać absolutnie wszyscy i to jeszcze długo po ślubie, a która dodatkowo nie jest dostępna w żadnym salonie na terenie Polski, a jej jakość przewyższy Wasze najśmielsze oczekiwania, to ta oferta jest właśnie dla Was. :-) W tej sukni będziecie czuły się

Re: Slub i wesele

W kościele możesz na pewno. Bo moi przyjaciele tak zaklepywali. W 2013 na 2016. Nam się ksiądz ostro dziwił, że tak późno przychodzimy datę zaklepać. Dopiero po wyjaśnieniu, że nie chcemy czekać ze ślubem zbyt długo - rozpromienił się :)

Re: Czy zapraszać siostrę alkoholiczkę na wesele

Siostrze zaproszenia nie dawac. Odwiedzic ją razem z narzeczonymi, wyjasnic czemu nie zapraszacie. Zaprosic po weselu na rodzinne spotkanie. Dbaj o dobro i spokoj Twojego syna. To jego dzień. Nie zepsuj tego. Siostra upije sie na jeszcze niejednej imprezie, ślub syna jest tylko raz. Dzieci siostry

Re: uśniezkow

Ja "u Śnieżków" brałam ślub w 2013 roku. Co do ogólnego pomysłu wesela , muszę powiedzieć, że całe to zbieranie pieniędzy na wesele, tysiąc decyzji do podjęcia zajęło mi trzy lata praktycznie wyjęte z życia, do tego dorobiłam się pierwszych siwych włosów i generalnie teraz polecam wszystkim skromny

Re: uśniezkow

Nasze wesele odbyło sie na początku maja 2013r „uŚnieżków”. Wybraliśmy to miejsce ze względu, że zaślubiny, przyjęcie i nocleg mogły odbyć się w tym samym miejscu. Umowę podpisaliśmy w sierpniu 2012r. Niestety już we wrześniu 2012r właścicielka zaczęła nalegać abyśmy wybrali godzinę

Re: Poszukuję na wesele ;-)

Haha, dobre :) Ślub w 2011 a odpowiedzi z 2013 roku. Ale może być kolejny ;) -- Nie szata zdobi człowieka, lecz dekoracje ślubne

Re: Slub w plenarze.

pisałam o ślubie w więzieniu, czy w szpitalu.Ślub i wesele odbyło się na łonie natury, a co do "uzasadnionych przyczyn" to właśnie elastyczne podejście burmistrza interpretującego owe przepisy pozwalało już w 2013r. młodym ludziom spełnić swoje marzenia.Mógł wiedzieć, że propozycje zmian są i będą one w

Re: Salony sukien ślubnyvh w Warszawie

życia. Po ceremonii świadkowa zszyła dziurę białą nicią, ale do końca wesela miałam zostawioną małą „łezkę” z tyłu sukni by móc normalnie oddychać. W poniedziałek zaraz po ślubie przyjechaliśmy z mężem do salonu Angel z reklamacją sukienki i naszą dramatyczną opowieścią, na co

1 2 3 4 5 6