49 wyników w czasie 83 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

egzamin gimnazjalny 2013 (początek wątku)

Denerwujecie się przed egzaminem gimnazjalnym? Powtarzacie coś sobie czy uważacie że nie ma po co? Proszę o opinie. :)

Egzamin gimnazjalny 2013 wyciek? (początek wątku)

Witam, Znajomy z liceum mówił mi, że na jakimś portalu widział news, że po necie krąży wyciek z egzaminu gimnazjalnego. przeszukałem najbardziej znane portale i nic nie znalazłem. Czy wiecie coś na ten temat?

Re: Egzamin gimnazjalny 2013 wyciek?

Już mam znalazłem nawet filmik z instrukcja. Jak ktoś jest ciekawy to: www.youtube.com/watch?v=GBvXsrMOPZ8 PS. trudny gimnazjalny będzie w tym roku

Egzamin gimnazjalny 2013. Uczniowie z Gorzowa n... (początek wątku)

Teraz to już całkem trzeba rozwalić to województwo! Znowu ZG jest przed Gorzowem. :D ( sarkazm taki ) Ale do tego doprowadza nieumiejętne rozdysponowanie budżetu miejskiego przez prezydenta TJ i radnych który mu przytakują. Podczas gdy w GW pompowane są miejskie miliony na igrzyska, w ZG te same

Re: Język obcy na egzaminie gimnazjalnym - pytani

Tu masz informacje: www.cke.edu.pl/index.php/egzamin-gimnazjalny-left/2013-07-27-10-19-18 Do egzaminu z języka obcego nowożytnego na poziomie podstawowym ma obowiązek

Testy gimnazjalne (początek wątku)

www.edulandia.pl/edukacja/1,101865,13786440,Egzamin_gimnazjalny_2013__historia_i_wos___arkusz.html Mam wrażenie, że inteligentna jednostka rozwiąże

Re: Testy gimnazjalne

No to mamy rezultaty: www.edulandia.pl/edulandia/1,118533,14145316,Wyniki_egzaminu_gimnazjalnego_2013.html#BoxSlotII3img

Darmowe informacje co będzie na egzaminie gimnaz. (początek wątku)

Zobacz tutaj: informacje za darmo co będzie na egzaminie gimnazjalnym 2013: pwsz-tarnow.edu.pl/Co-mo%C5%BCe-by%C4%87-na-egzaminie-gimnazjalnym-w-2013-t

Re: gimnazjum 2013/2014

Egzamin gimnazjalny 2014 język polski - pytania, odpowiedzi, przecieki, online www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140422/KRAJ_SWIAT/140429979

Re: Wyniki testu gimnazjalnego

Wykresiki jak to poszło w skali ogólnopolskiej: www.edulandia.pl/edulandia/1,118533,14145316,Wyniki_egzaminu_gimnazjalnego_2013.html Tradycyjnie narzekanie

25 kwietnia 2013, CWP (początek wątku)

Dzień dobry czwartkowo, na czyściutkim CWP :) Dzisiaj trzeci i ostatni dzień egzaminów gimnazjalnych - egzamin językowy. Podobno dla zdających w języku niemieckim dzisiaj w nocy gwałtownie przygotowywano zmianę pytań. Gońce mają dostarczyć nowe pytania rano do gimnazjów. Z plotek, które do mnie

Re: system rekrutacyjny 2013

Gość portalu: lu napisał(a): > To jest zlosc na glupi system. Pamiętam rekrutację w roku 2002, kiedy po raz pierwszy nie było egzaminów wstępnych do liceów, a rekrutacja była prowadzona podobnie jak dziś na podstawie dokumentów (oceny na świadectwie, wyniki egzaminu gimnazjalnego i

1 2 3 4