Zaraz zasnę... Przejmujące, jaki tragizm bije z tego filmu
W Europie nie ma rynku na hybrydy, więc nie ma po co o nich myśleć. A w Stanach mają modele Fusion i Escape.
Coraz lepsze testy Pan robi. Jeszcze troche Pan musi popracowac, ale oby tak dalej. I na przyszłość prosze nie filmować przekraczania podwójnej ciagłej :)
frajdę z jazdy) -brak opisu wyposażenia co oferowane jest w tym Focusie ( np. słabe lub świetne audio, fotele wygodne czy np. zbyt twarde itp.) Już lepszy był test Skody Superb, zobaczcie sobie testy tego Pana on wie co robi
kocham prowadzącego
dla mnie bomba, mam nadzieję, że na rynku wtórnym ich ceny nie oszaleją
Niezłe jajko jest ze zwykłą wersją RS. Ford się trochę rozpędził podając moc 305 koni. W większości przypadków po schamowaniu wychodzi ludziom w okolicy 270 koni :) Idąc za ciosem - skoro rzekomo ta wersja jest +45 koni - to wychodzi w okolicach 315 :) Osobiście widziałem jak RS dostał baty od
Szkoda, że Ford w 2 generacji RS-a zrezygnował, z napędu na 4 łapy. Szególnie, że nie kosztowało by ich tak dużo, opracowanie konstrukcji, bo w mogliby się oprzeć na konstrukcji napędu z wersji WRC. Trzeba przyznać że RS500 świetnie wygląda, ale wolałbym i tak RS-a 1generacji.
Jeśli i ten model reprezentuje to co inne Fordy to nabywcy długo nie nacieszą się swoim zakupem. Osobiście unikam tej marki jak ognia! Pozdrawiam wszystkich.
Pan od Forda, chciał zrekompensować tak mała liczbę wysłanych do nas Focusów, dodając nam nieco terytorium :) Wiedziałem, mówiłem że wszystkim się spodobają! W sumie mnie na niego nie stać, ale nawet bym się nie wahał, gdybym miał pieniążki xD
Będzie niebawem RS500 - podobno 350 KM w focusiku... - lewympasem.pl/?p=n&a=art&artid=205&ids=11
Przy tej cenie to faktycznie szkoda ze wiecej ich nie puscili do Polski. Za 300KM to dobra cena i tyle. Na nurburgringu pokazal co potrafi..
Stan idealny przebieg 32.000km silnik 1.6 TDCI 109KM 5 drzwiowy 4 poduszki klima ABS ASR EBD elekttryka kolor srebrny PILNE!! Kolega sprzedaje, bo mu komornik wchodzi na chate.
Zaraz wyślę, życzę udanej transakcji.Kłaniam się.
Cóż znowu go Volkswagen Golf R rozjedzie ;-) Nie rozumiem dlaczego Ford dysponujący odpowiednią technologią nie zainwestuje w AWD? Chyba nie chodzi o cenę bo te auta i tak tanie nie są?
Znam samochody co z mocą 300 koni ,większą masą ,napędem 4x4 i automatyczną skrzynią przyspieszają lepiej do 100 kmh . Ale oczywiście nie za to cenę co Focus . Chyba ,że kupi ktoś używany .
No przeciez nie chodzi o zdrowy rozsadek, tylko realne spojrzenie na cena/mozliwosci i porownanie tego do konkurencji. Gdyby dziennikarzom z GW dobrze zaplacili to by reklamowali Lanosa Turbo za 120 tysi i jeszcze zachwalali ze taki tani ;)
i jak ja tym pod sklep podjadę? 500 ładnie parkuję - a jeżdżę i tak po szczycie bo mi jeszcze zarysują.