186 wyników w czasie 118 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Ford Focus RS500 (początek wątku)

Zaraz zasnę... Przejmujące, jaki tragizm bije z tego filmu

Re: Ford Focus RS500

W Europie nie ma rynku na hybrydy, więc nie ma po co o nich myśleć. A w Stanach mają modele Fusion i Escape.

Ford Focus RS500 | Test wideo (początek wątku)

Coraz lepsze testy Pan robi. Jeszcze troche Pan musi popracowac, ale oby tak dalej. I na przyszłość prosze nie filmować przekraczania podwójnej ciagłej :)

Re: Ford Focus RS500 | Test wideo

frajdę z jazdy) -brak opisu wyposażenia co oferowane jest w tym Focusie ( np. słabe lub świetne audio, fotele wygodne czy np. zbyt twarde itp.) Już lepszy był test Skody Superb, zobaczcie sobie testy tego Pana on wie co robi

Ford Focus RS500 | Test wideo (początek wątku)

kocham prowadzącego

Re: Ford Focus RS500 | Test wideo

dla mnie bomba, mam nadzieję, że na rynku wtórnym ich ceny nie oszaleją

Focus RS500 - eksponat muzealny (początek wątku)

Niezłe jajko jest ze zwykłą wersją RS. Ford się trochę rozpędził podając moc 305 koni. W większości przypadków po schamowaniu wychodzi ludziom w okolicy 270 koni :) Idąc za ciosem - skoro rzekomo ta wersja jest +45 koni - to wychodzi w okolicach 315 :) Osobiście widziałem jak RS dostał baty od

Re: Focus RS500 - eksponat muzealny

Szkoda, że Ford w 2 generacji RS-a zrezygnował, z napędu na 4 łapy. Szególnie, że nie kosztowało by ich tak dużo, opracowanie konstrukcji, bo w mogliby się oprzeć na konstrukcji napędu z wersji WRC. Trzeba przyznać że RS500 świetnie wygląda, ale wolałbym i tak RS-a 1generacji.

Re: Focus RS500 wyprzedany!

Jeśli i ten model reprezentuje to co inne Fordy to nabywcy długo nie nacieszą się swoim zakupem. Osobiście unikam tej marki jak ognia! Pozdrawiam wszystkich.

Re: Focus RS500 wyprzedany!

Pan od Forda, chciał zrekompensować tak mała liczbę wysłanych do nas Focusów, dodając nam nieco terytorium :) Wiedziałem, mówiłem że wszystkim się spodobają! W sumie mnie na niego nie stać, ale nawet bym się nie wahał, gdybym miał pieniążki xD

Re: Ford Focus RS - fizyce wbrew

Będzie niebawem RS500 - podobno 350 KM w focusiku... - lewympasem.pl/?p=n&a=art&artid=205&ids=11

Przy tej cenie to faktycznie szkoda ze wiecej ich nie puscili do Polski. Za 300KM to dobra cena i tyle. Na nurburgringu pokazal co potrafi..

Ford Focus 2005 - cena 17.500 (początek wątku)

Stan idealny przebieg 32.000km silnik 1.6 TDCI 109KM 5 drzwiowy 4 poduszki klima ABS ASR EBD elekttryka kolor srebrny PILNE!! Kolega sprzedaje, bo mu komornik wchodzi na chate.

Re: Ford Focus 2005 - cena 17.500

Zaraz wyślę, życzę udanej transakcji.Kłaniam się.

Re: Ford Focus RS AD 2015

Cóż znowu go Volkswagen Golf R rozjedzie ;-) Nie rozumiem dlaczego Ford dysponujący odpowiednią technologią nie zainwestuje w AWD? Chyba nie chodzi o cenę bo te auta i tak tanie nie są?

Znam samochody co z mocą 300 koni ,większą masą ,napędem 4x4 i automatyczną skrzynią przyspieszają lepiej do 100 kmh . Ale oczywiście nie za to cenę co Focus . Chyba ,że kupi ktoś używany .

No przeciez nie chodzi o zdrowy rozsadek, tylko realne spojrzenie na cena/mozliwosci i porownanie tego do konkurencji. Gdyby dziennikarzom z GW dobrze zaplacili to by reklamowali Lanosa Turbo za 120 tysi i jeszcze zachwalali ze taki tani ;)

Re: Ford Focus RS Le Mans Classic

i jak ja tym pod sklep podjadę? 500 ładnie parkuję - a jeżdżę i tak po szczycie bo mi jeszcze zarysują.

1 2 3 4 5 6