Na przełomie grudnia 2012 i stycznia 2013 testowano dwie czterowagonowe jednostki elektryczne i jeden czterowagonowy pojazd spalinowy. 8 stycznia 2013 o 10:12 rozpoczęto jazdy testowe w ruchu pasażerskim na trasie Pääsküla – Tallin – Aegviidu – Kadrina. W styczniu i lutym 2013 odbywały się testy
Na przełomie grudnia 2012 i stycznia 2013 testowano dwie czterowagonowe jednostki elektryczne i jeden czterowagonowy pojazd spalinowy. 8 stycznia 2013 o 10:12 rozpoczęto jazdy testowe w ruchu pasażerskim na trasie Pääsküla – Tallin – Aegviidu – Kadrina. W styczniu i lutym 2013 odbywały się testy
Europejska sonda Proba-2 (ang. Project for Onboard Autonomy), wystrzelona w grudniu 2009 roku, ma za zadanie testowanie nowych technologii, ale prowadzi również badania pogody kosmicznej i obserwacje Słońca w zakresie ultrafioletu. Umieszczony na niej teleskop SWAP obserwuje koronę słoneczną w
Europejska sonda Proba-2 (ang. Project for Onboard Autonomy), wystrzelona w grudniu 2009 roku, ma za zadanie testowanie nowych technologii, ale prowadzi również badania pogody kosmicznej i obserwacje Słońca w zakresie ultrafioletu. Umieszczony na niej teleskop SWAP obserwuje koronę słoneczną w
Firma szkoleniowa SQAM zaprasza do udziału w szkoleniach IT w Warszawie. Organizujemy szkolenia z zakresu: bezpieczeństwa, testowania i programowania, inżynierii wymagań, procesów biznesowych, zarządzania projektami. Grudzień 2015r., Warszawa 01-04 - ISTQB Advanced Test Analyst 02-04 - II
Gameta w Łodzii i znów dowiedziałam się o laparoskopi z usunięciem jajowodów ale to były koszta więc wybraliśmy się dopiero w 2013 na zabieg i od razu dostałam się do programu w grudniu 19-stego in-vitro z dwoma zarodkami i ciąża ale dzidzia uciekła:( 17.02.2014 transfer z jednym mrożaczkiem i czekamy..
witam cię zosianorwegia, fajnie że masz śnieg bo tu ani zima ani wiosna....? dokładnie objawy u kazdej są inne, tz nie każda je ma , jesli jest temp 37 to niby dobry znak, testujesz sikańcem, bo w święta raczej labolatoia zamkniete, powodzenia, to twoje 1 ivf ? oby ostatnie :)pozdrawiam
dziewczyny i mnie również jest bardzo przykro :(, ja zawsze dzwoniłam i podawałam betę, bo jeśłi było na nfz to muszą ją wpisać. a dziś czekamy na koleją betę ? tyle do czytania żę nie nadążam......u mnie ok,aby do 8.12-testowanie , a i dodam że jak co to mam 3 robaczki na zimowisku :) a zyciu ich