31 957 wyników w czasie 673 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

jaki laptop do 2000 ???? (początek wątku)

Witam szukam jakiegoś laptopa do 2000 . Korzystam głównie z kompa: z offica, internetu, oraz rozrywka-filmy i muzyka, nagrywanie płyt. Jeśli macie jakiś pomysł piszcie i podawajcie linki do sklepów.

Re: jaki laptop do 2000 ????

Co chwila ktoś zakłada podobny temat. Poświęć chwilę i przejrzyj forum, użyj wyszukiwarki i napewno sama szybko coś znajdziesz.

Laptop do 2000 (początek wątku)

Chcę kupić laptopa do 200 . Może byc bez oprogramowania. Oglądałem ostatnio Lenovo (niby to IBM ale prawie robi chyba dużą różnicę). Poradzcie coś.

Re: Laptop do 2000

Odpuść aristo - to szmelc.

Witam, Mam w planach kupienie laptopa. Niestety nie wiem czy jest gdzieś możliwość składania laptopów bo wszędzie gdzie patrzyłem są gotowe zestawy. Czy jest ktoś w stanie dać mi jakiś przykładowy zestaw do 2000, żeby laptop był naprawde na poziomie. Przy okazji chciałbym się

mich.z napisał: > na przykład lenovo n500 :-) > polecam do kupienia z pixelkiem w media, oczywiście wypróbowany przez micha.zet

laptop do 2000 (początek wątku)

do pisania, oglądania filmów, no i surfowania po necie. Zastanawiam sie tylko czy warto władować 2000 tys czy moze jednak dołożyć te 700 - 800 (których de facto nie mam :-() no i kupić sprzęt bardziej nowoczesny

Re: laptop do 2000

...POŁĄCZENIE INTERNETOWE a nie sam komputer. :) > Filmy,nawet niedrogie też > bardziej obciązają komputer. BZDURA ! Obie opinie tak sobie wyssałeś z palca co świadczy tylko o twojej kompletnej nieznajomości tematu. Jak chciałeś coś koniecznie napisać na forum to trzeba było po prostu umieścić taki

prosze o pomoc nie znam sie na tym wcale mam na niego tylko 2000 tylko do internetu i poczty zadnych gier. z góry dziękuję

poradzcie HP-TOSHIBA -ASUS??

Laptop za 2000 ALE JAKI (początek wątku)

Witam, chciałabym kupić laptopa, mam do dyspozycji 2000, chciałabym znaleźć najlepszą możliwą opcję w tej cenie. Jest to typowy laptop do nauki, codziennego użytku, oglądania filmów i obróbki graficznej (Photoshop). Fajnie by było jakby miał spory dysk, spoko procesor i więcej niż 4gb ramu

Re: Laptop za 2000 ALE JAKI

wykonania i jakości użytych materiałów. Generalnie powinnaś wybrać laptop spośród oferty Samsunga, Asusa i Lenovo, najlepiej na platformie Intela. Na przestrzeni ostatnich 2 lat wybrałem i zakupiłem dla znajomych 3 laptopy - 1 Della i 2 Samsungi, na platformach Intela. Wszystkie sprawują się jak do tej

Dobry Laptop do 2000? (początek wątku)

core i całą tą resztę tego nazwenictwa bo się już nie łapię który jest lepszy, to samo karty grafiki zintegrowane pojęcia nie mam już która jest jaka? Dziękuje

Re: Dobry Laptop do 2000?

Muszę Ci powiedzieć że do 2 tyś wraz z WIN7 to raczej nie kupisz nic, chyba że NETBOOKa, ale to nie to samo co notebook. Po co wyjaśniać różnice między core? core 2 duo jest lepsze od dual core i powinno Ci to wystarczyć. Za dużo pisania w tłumaczeniu a nie wiem czy i tak zrozumiesz

Laptop do 2000 - pomóżcie (początek wątku)

Witam, Chciałabym kupić laptop do 2000 ale kompletnie nie znam się na tym. Laptop jest mi potrzebny do internetu, pracy, do oglądania zdjęć, filmów. I żeby miał dobry ekran, dobrą klawiaturę, nie wiem co jeszcze. Jest taki wybór, że kompletnie nie wiem na co się zdecydować, tym bardziej

Re: Laptop do 2000 - pomóżcie

Gość portalu: Ewelina napisał(a): > A może HP? > No pomóżcie bo ja już zgłupiałam bo tych laptopów to są setki > tysięcy :) I dlatego KUP...jaki spodoba ci się z wyglądu ! :) W tej kategorii cenowej 2000-3000 WSZYSTKIE są na podobnym poziomie jakości wykonania lub

Re: laptop do 2000

Kup pierwszy lepszy markowy, który ma dobrą baterię i solidnie wygląda, wystarczy. Moc obliczeniowa wystarczy dla przeciętnego zjadacza chleba. Za dwa lata to i tak będzie złom co nie kupisz, więc lepiej kupować taniej a częściej -- Pracuje się za darmo, a pieniądze dostaje za nic.

laptop do 4000 (początek wątku)

Proszę o informację jaki laptop wybrać w tej cenie. Chodzi mi o jakość , twałość , niezawodność. Dlatego proszę o podanie sprawdzonych w użytkowaniu modeli,laptop będzie raczej uzytkowany w domu o laptopach nie mam pojęcia. Pozdrawiam...

Mobilny laptop do 2000 (początek wątku)

Cześć. Szukam jakiegoś laptopa z ekranem około 13,3", max 14 do pracy biurowej. Co sądzicie o firmie Samsung? Interesuje mnie konkretnie model http://www.alsen.pl/notebooki,k19/laptopy,l38/samsung-np535u3c-a03pl-w8-a6-4455m-500gb-4gb-hd7500g-13-3,p90002.html

Re: Mobilny laptop do 2000

Dobry, tylko sklep ku...ko drogi

1 2 3 4 5 6