Witam szukam jakiegoś laptopa do 2000 zł. Korzystam głównie z kompa: z offica, internetu, oraz rozrywka-filmy i muzyka, nagrywanie płyt. Jeśli macie jakiś pomysł piszcie i podawajcie linki do sklepów.
Co chwila ktoś zakłada podobny temat. Poświęć chwilę i przejrzyj forum, użyj wyszukiwarki i napewno sama szybko coś znajdziesz.
Chcę kupić laptopa do 200 zł. Może byc bez oprogramowania. Oglądałem ostatnio Lenovo (niby to IBM ale prawie robi chyba dużą różnicę). Poradzcie coś.
Odpuść aristo - to szmelc.
Witam, Mam w planach kupienie laptopa. Niestety nie wiem czy jest gdzieś możliwość składania laptopów bo wszędzie gdzie patrzyłem są gotowe zestawy. Czy jest ktoś w stanie dać mi jakiś przykładowy zestaw do 2000zł, żeby laptop był naprawde na poziomie. Przy okazji chciałbym się
mich.z napisał: > na przykład lenovo n500 :-) > polecam do kupienia z pixelkiem w media, oczywiście wypróbowany przez micha.zet
do pisania, oglądania filmów, no i surfowania po necie. Zastanawiam sie tylko czy warto władować 2000 tys czy moze jednak dołożyć te 700 - 800 zł (których de facto nie mam :-() no i kupić sprzęt bardziej nowoczesny
...POŁĄCZENIE INTERNETOWE a nie sam komputer. :) > Filmy,nawet niedrogie też > bardziej obciązają komputer. BZDURA ! Obie opinie tak sobie wyssałeś z palca co świadczy tylko o twojej kompletnej nieznajomości tematu. Jak chciałeś coś koniecznie napisać na forum to trzeba było po prostu umieścić taki
prosze o pomoc nie znam sie na tym wcale mam na niego tylko 2000zł tylko do internetu i poczty zadnych gier. z góry dziękuję
poradzcie HP-TOSHIBA -ASUS??
Witam, chciałabym kupić laptopa, mam do dyspozycji 2000zł, chciałabym znaleźć najlepszą możliwą opcję w tej cenie. Jest to typowy laptop do nauki, codziennego użytku, oglądania filmów i obróbki graficznej (Photoshop). Fajnie by było jakby miał spory dysk, spoko procesor i więcej niż 4gb ramu
wykonania i jakości użytych materiałów. Generalnie powinnaś wybrać laptop spośród oferty Samsunga, Asusa i Lenovo, najlepiej na platformie Intela. Na przestrzeni ostatnich 2 lat wybrałem i zakupiłem dla znajomych 3 laptopy - 1 Della i 2 Samsungi, na platformach Intela. Wszystkie sprawują się jak do tej
core i całą tą resztę tego nazwenictwa bo się już nie łapię który jest lepszy, to samo karty grafiki zintegrowane pojęcia nie mam już która jest jaka? Dziękuje
Muszę Ci powiedzieć że do 2 tyś wraz z WIN7 to raczej nie kupisz nic, chyba że NETBOOKa, ale to nie to samo co notebook. Po co wyjaśniać różnice między core? core 2 duo jest lepsze od dual core i powinno Ci to wystarczyć. Za dużo pisania w tłumaczeniu a nie wiem czy i tak zrozumiesz
Witam, Chciałabym kupić laptop do 2000 zł ale kompletnie nie znam się na tym. Laptop jest mi potrzebny do internetu, pracy, do oglądania zdjęć, filmów. I żeby miał dobry ekran, dobrą klawiaturę, nie wiem co jeszcze. Jest taki wybór, że kompletnie nie wiem na co się zdecydować, tym bardziej
Gość portalu: Ewelina napisał(a): > A może HP? > No pomóżcie bo ja już zgłupiałam bo tych laptopów to są setki > tysięcy :) I dlatego KUP...jaki spodoba ci się z wyglądu ! :) W tej kategorii cenowej 2000-3000 zł WSZYSTKIE są na podobnym poziomie jakości wykonania lub
Kup pierwszy lepszy markowy, który ma dobrą baterię i solidnie wygląda, wystarczy. Moc obliczeniowa wystarczy dla przeciętnego zjadacza chleba. Za dwa lata to i tak będzie złom co nie kupisz, więc lepiej kupować taniej a częściej -- Pracuje się za darmo, a pieniądze dostaje za nic.
Proszę o informację jaki laptop wybrać w tej cenie. Chodzi mi o jakość , twałość , niezawodność. Dlatego proszę o podanie sprawdzonych w użytkowaniu modeli,laptop będzie raczej uzytkowany w domu o laptopach nie mam pojęcia. Pozdrawiam...
Cześć. Szukam jakiegoś laptopa z ekranem około 13,3", max 14 do pracy biurowej. Co sądzicie o firmie Samsung? Interesuje mnie konkretnie model http://www.alsen.pl/notebooki,k19/laptopy,l38/samsung-np535u3c-a03pl-w8-a6-4455m-500gb-4gb-hd7500g-13-3,p90002.html
Dobry, tylko sklep ku...ko drogi