olcia020 napisał(a): > Mojej córce lekarka tez kazała zrobić WB nie wcześniej niż pół roku po zakończe > niu leczenia. Po tym co piszecie, badania ktore zrobie po 2 miesiacach, nie maja sensu. Ponad tysiac zl, bedzie wyrzucony w bloto. Zakladajac, ze wyniki wyjda pozytywnie
Witam serdecznie Olcia020 tak się składa że też jestem z Kielc ;) - przeczytałem Twój wątek bardzo dokładnie i powiem że bardzo dużo objawów powiela się z moimi po mojej terapi antybiotykowej i okresie -np. dokładnie po 4.5 mc zaczeły boleć mnie stawy w biodrach ( profesor Kryczka - zakaźnik
Hey olcia020 nie wiem czy dokładnie zbadałaś temat tej boreliozy: proponuje Ci art
Urdiales,a potem z powortem do Francji na taka mala wysepke Ile de Ré razem to wyjdzie cos okolo trzech tygodni. Ergusiu ja gadam z Polska przez skypa za 0,017 euro na stacjonarne i 0,20 euro na komorkowe. Tak to u nas wyglada. Jaanniu spokojnej podrozy i super wypoczynku!!!! Zuziu jeszcze nie
je w innym laboratorium (CB DNA). Jak będę miała wyniki to zobaczymy co dalej. Olcia020 strasznie współczuje twojej córeczce i Tobie, że przechodzicie przez takie piekło. Sama jestem mamą 7-latka i na samą myśl, że mógłby się zarazić aż mi się płakać chce. Mam nadzieje, że objawy już nigdy nie